Tilbake til hovedside

Siden sist...

Nå er det veldig lenge siden siste jeg har skrevet noe her på bloggen og jeg tenker at et oppsummeringsinnlegg er på sin plass. For en gangs skyld er det ikke på grunn av dårlig form at jeg har vært borte fra bloggen, tvert imot, jeg har vært så bra i formen at det nesten ikke er til å tro! Jeg kommer tilbake med oppskrifter i juli, tenker jeg, men først litt mimring tilbake fra de to siste månedene. Og dere, jeg er på Instagram hvor jeg oppdaterer jevnt og trutt, så hvis noen er interessert i oppdateringer er det bare å følge meg der= @Mjuuugly. 


               PS: Bildene er lagt ut i dårlig kbalitet for å unngå kopiering. Beklager dette.

Først helserelatert:
Jeg var i Oslo for en samtale på Balderklinikken. På denne tiden var jeg så ufattelig lei av å bli tatt useriøst av allmenn skolemedisin at jeg var nødt til å ty til en privatklinikk. Denne timen viste seg å være nyttigere enn jeg hadde turt å håpe på. I ettertid viste blodprøvene jeg hadde tatt at jeg hadde mange alvorlige mangler, som alle går ut over tretthet og stress i kroppen. Blant annet altfor lave B12-verdier, vitamin D, magnesium og jern. Jeg ble satt på hestekur av B-vitaminer med en gang og de hjalp ganske raskt. Nå fremover skal jeg gå på en hestekur av mange andre vitaminer + b12 sprøyter i 4 måneder for så å ta nye prøver. Det viste seg også at jeg var overdosert på levaxin (mot lavt stoffskifte). Alt dette er noe jeg har mistenkt hele tiden, men som min fastlege har avslått siden blodprøvene har vist at jeg har vært innenfor "normalen". Jeg var redd for binyrebarkproblemer, noe jeg ikke har, HURRA, så nå skal jeg prøve ut LDN mot ME-en. Spennende tid i møte, ja, for endelig skjer det noe!!! :) 


Våren kom og sakte men sikkert orket jeg å dra min vintertrette kropp ut der den liker seg best, i sola, i naturen og i frisk luft. 

Brennesletid!! Jeg var i ekstase og plukket som en galning ei helg i mai. Dessverre orket jeg aldri blogge oppskriftene jeg laget av brennesle, og siden sesongen er over sparer jeg oppskriftene til neste år. 

Bloggen min kom i magasinet "MEDIUM" med et lite intervju og oppskrifter. Jeg var veldig stolt, og det var moro å få bloggen på trykk i et blad. 

   Jeg tok et bilde som ble vist på NRK Sørlandet med temaet "farger". 

   Jeg oppdaget og ble venn med ebay. FARLIG! 

Vår lille engel Freia er vakrere enn noen sinne. Hun var hos veterinæren og fikk sin årlige helsesjekk og vaksine. Fruen er frisk og rask og det gleder mammahjertet veldig. 

   Hyttetur i skjærgården utenfor Kristiansand. Deilige dager med sol, varme og avslapping.

Og jeg måtte diske opp med min deilige pastasalat, som dere finner oppskrift på HER. Den ble tatt veeeeeldig godt imot! 

   Smoothies på brygga måtte til...

   ...Og vin! 

   ...Og kos! Dette er min kommende svigerinne og mitt "tantebarn" Dace.

             Nidar kom hjem. Vi savner han ufattelig mye, men det var godt å få han hjem igjen. 

   Og så dro jeg en tur til Polen med min mor og hennes kjære. 

   Og da de spiste på Mc Donald's spiste jeg medbragt niste. 

Vi var først en tur i en by i innlandet, ekstremt varmt, men etter noen dager kjørte vi til kysten, hvor været var kaldere, men strendene endeløse og solnedgangene utrolig vakre 

      Mamma og jeg :)

Som dere ser har jeg hatt det travelt, men travelt med det jeg liker. Jeg tar ikke en slik måned for gitt, for at formen har vært så bra er ingen selvfølge for meg. Jeg vet aldri tid jeg faller tilbake i en ond sirkel med elendig ME-form, og derfor er det spesielt viktig for meg å nyte de gode dagene når jeg har de. Jeg er tilbake med oppskrifter før dere aner det og jeg har mange deilige oppskrifter på lager til dere, men enn så lenge skal jeg fortsette å nyte min lille opptur. Ha en deilig sommer så lenge :) 
Kategorier


PhotobucketInstagram

hits