Det er på tide med et nytt innlegg med iHerb-favoritter! Jeg er stadig på jakt etter nye favoritter og derfor prøver jeg mange produkter. Noen faller veldig godt i smak, og andre ikke, men favorittene vil jeg gjerne dele med dere slik at dere kan ha samme glede av de som jeg. Jeg håper ikke dere blir lei av slike favorittinnlegg?

Dried cherries:
Gode som snacks og sinnsykt gode i raw sjokolade. Disse er veldi sure, men fantastisk gode med masse smak. Jeg spiser de som godteri rett fra posen eller har de i sjokolade, men jeg vil tro de kan brukes til alt man ellers bruker tørket frukt til. Dere finner dried cherries HER!
Italian seasoning:
Åh, denne urteblandingen må dere bare prøve! Alle som lager mat fra bunnen av må ha denne mixen i krydderhylla. Jeg bruker Italian seasoning til ALLE tomatbaserte retter jeg lager, f.eks. tomatsuppe, pizzafyll, lassagne og pasta bolognese. Det er så og si umulig å bruke for mye av denne urteblandingen, men jo lengre den får koke inn, desto fyldigere og bedre smak blir det. Den er helt topp. Dette er en urteblanding med oregano, merian, timian, basilikum, rosmarin og salvie. Dere finner Italian seasoning HER!

Thai seasoning:
Mitt favorittkrydder over alle krydder! Dette krydderet smaker fantastisk godt og jeg bruker det på alt. Mixen er usaltet og inneholder asiatiske urter og kajennepepper gjør krydderet sterkt. Av en eller annen grunn nyser jeg hver gang jeg krydrer med det, men det bryr jeg meg ikke om for dette krydderet er jeg totalt avhengig av. Jeg tilsetter det både i og på mat. Dere finner Thai seasoning HER!

Smoked soya - vegetarian bites:
Røktee soyabiter som setter en ekstra "piff" på smaken og chrunch på maten. Gir en røkt smak og det er lite som trengs da dette smaker mye! Minus at det er soya, pluss at det er økologisk og non-GMO, men jeg liker det og bruker det som sagt som en ekstra "piff". Dere finner smoked soya HER!

Coconut crystals:
En gammel favoritt som jeg har skrevet et eget innlegg om HER. Raw, økologisk palmesukker som brukes i raw kaker og snacks, men også i kaker og bakst. Gir en deilig karamell-"aktig" smak som brunt sukker og er en så stor favoritt at den fortjener en plass i iHerb-favorittene! Dere finner raw coconut crystals HER!
Dadler:
Når man har prøvd diverse dadler merker man raskt at dadler ikke bare er dadler, det er sinnsykt store forskjeller i smak og konsistens. Favoritten er helt klart medaljong dadler som er de store, myke (eller, de SKAL være myke, men er ikke alltid det) som selges i nesten alle dagligvarebutikker. Ulempen med disse er at de ofte er tørre og ikke så ferske som de bør være, dessuten er det veldig uhygienisk at dadlene ligger i åpne pakker i butikken. Disse dadlene fra iHerb er de beste dadlene jeg noen sinne har smakt, de er så myke at de rett og slett smelter i munnen, og de trenger ikke tygges... Utrolig gode som bare må oppleves av alle dere der ute som liker og bruker dadler. "Dadler" blir aldri dadler etter dere har smakt disse! Dadlene finner dere HER!

Glutenfri melblanding:
Denne glutenfrie melblandingen er god på smak og utmerket i kombinasjon med annet glutenfritt mel. Jeg bruker litt av denne og mye av annet glutenfritt mel når jeg baker. Det ligger allerede noen oppskrifter på bloggen med denne, men flere blir det for denne bruker jeg hele tiden nå. Jeg har prøvd mange glutenfrie melblandinger, og denne er god på smak og passer godt i søt bakst siden den er mild på smak og helt lys på farge. Bør prøves. Den glutenfrie melblandingen finner dere HER!

Fettredusert peanøttmel:
Rett og slett ristede peanøtter som er fettredusert og malt til mel. Jeg bruker dette peanøttmelet til baking sammen med annet glutenfritt mel. Smaken er selvsagt peanøtt, bakeevnen er god sammen med annet mel og jeg digger den søte smaken. Jeg har mange oppskrifter på bloggen med fettredusert peanøttmel og flere vil det bli. Bruk peanøttmelet det i alle oppskrifter som krever mel, men tenk gjerne utenfor boksen og bruk det f.eks i smoothies, oppskrift HER. NAM! Dere finner peanøttmelet HER! Finnes også i en større pakke, den finner dere HER!

Avskallet mandelmel:
Dette er mandelmel av skoldede mandler, kanskje litt fisefint, men perfekt til marsipan og bakst hvis man ikke orker å skolde mandlene. Avskallet mandelmel finner dere HER.

Giovanni hair reconstructor:
Jeg pleier ikke anbefale hud-og hårpleie, men denne hårkuren er så god at jeg bare er nødt til å dele den med dere! Dette er faktisk en mirakelkur for mitt hår. Jeg har prøvd ulike kurer i årevis, noen gode, mange eldendige, men denne er favoritten over alle til nå. Massér inn en liten mengde i hårtuppene, la den virke i minst 5 minutter, men gjerne lengre, og resultatet er silkemyke lokker uten fett hår. Kuren er billig og veldig(!) drøy i bruk. Jeg bruker denne kuren 3 dager i uken og jeg har hatt min i et halvt år, og den er langt i fra tom. Ikke dyretestet og uten parabener og animalske produkter. MÅ prøves av dere som er på evig jakt etter en kur til tørt og slitt hår. Giovanni hair reconstructor finner dere HER!
Aldri handlet fra iHerb før? Bruk koden min og få $5 i rabatt ved første bestilling!
