Tilbake til hovedside

VINNERENE...

Tusen takk til alle som deltok!

VINNERENE:
♥ Gave 1: Maria B Karlsen
♥ Gave 2: Ragnhild - kokkelere.blogspot.com
♥ Gave 3: Wenke Høitomt
♥ Gave 4: Merete (med mailen merete_87...)
♥ Gave 5: Koda og Lula - lillekoda.blogg.no

♥ Trøstepremie 1: Sunniva
♥ Trøstepremie 2: MOA
♥ Trøstepremie 3: Liv (med mailen oliven...)
♥ Trøstepremie 4: May Bente Breivik
♥ Trøstepremie 5: Stine Marie Steinnes
♥ Trøstepremie 6: Camilla - babygullet.blogg.no
♥ Trøstepremie 7: Eldeen - eldeen.blogg.no

Dere skal nå ha mottatt en mail fra meg med spørsmål om adressen deres. VIKTIG! Jeg reiser på tirsdag så hvis dere ønsker at gaven skal bli sendt raskt må dere gi meg adressen deres innen mandag kl 15. Hvis jeg ikke får mailen innen da  blir gaven sendt fredag. :)

Mjuuugly's store give away!!!

ENDELIG! Tid for give away -stor give away! Gavene er nøye plukket ut etter mine egne favoritter og satt sammen til fine pakker. Les nøye det som står nedenfor om kriteriene for å være med i give awayen før dere melder dere på! Jeg ønsker dere alle sammen masse lykke til!


 
♦ Gave en består av 1 stk boks Best of greens fra Pure Planet, 1 stk Dark chocolate with hazelnut toffee og 1 stk Orange peel dark chocolate.
♦ Greens har jeg spist(eller drukket om dere vil) i flere år, men jeg har variert mye mellom typer merke og ulike greens. Per dags dato bruker jeg dette pulveret og jeg elsker det. Det er veldig mildt på smak, -til å være greens. Appelsinsjokoladen inneholder appelsinskall som dere sikkert har skjønt i det siste ELSKER jeg sjokolade med appelsin. Den andre sjokoladen har jeg aldri smakt, men den så god ut.
♦ Les mer om best of greens HER, toffeesjokoladen HER og appelsinsjokoladen HER.


 
♦ Gave to består av 1 stk pose Raw cacao powder fra Navitas Naturals, 1 stk Dark chocolate with hazelnut toffee, 1 stk Orange peel dark chocolate, 1 stk Raw organic food bar with chocolate chips, 1 stk smaksprøve på Dark chocolate forest mint og 1 stk smaksprøve på Dark chocolate cranberries and almonds.
♦ Kakaopulveret er en stor favoritt. JEG ELSKER DET! Alle oppskriftene på bloggen som inneholder kakao/sjokolade har jeg brukt dette kakaopulveret. Bare søk i søkefeltet etter insirasjon til å bruke dette kakaopulveret. Organic food baren er også en stor favoritt. Eget innlegg om den kan leses HER!
♦ Les mer om kakaopulveret HER, appelsinsjokoladen HER, toffeesjokoladen HER, organic food baren HER, mintsjokoladen HER og tranbær-og mandelsjokoladen HER.


 
♦ Gave tre består av 1 stk Stevia english toffee drops og 1 stk Yacon syrup.
♦ Kombinasjonen av steviadråpeene og denne yaconsirupen gir en helt fantastisk god karamellsmak, faktisk veldig lik "smil". Jeg bruker mye denne yaconsirupen og disse karamelldråpene og det er bare å søke i søkefeltet etter oppskrifter.
♦ Les mer om karamelldråpene HER og yaconsirupen HER.


 
♦ Gave fire består av 2 stk poser sukrin som altså heter Erythritol på Engelsk. I tillegg inneholder gaven 1 stk Raw organic food bar with chocolate chips, 2 stk smaksprøver på Dark chocolate with cranberries and almonds og 2 stk smaksprøver på Dark chocolate with forest mint.
♦ Jeg bruker i perioder mye sukrin og det vet jeg at mange av dere også gjør! Les eget innlegg om organic food baren HER.
♦ Les mer om erythritol HER, organic food bar HER, tranbærsjokoladen HER og mintsjokoladen HER.


 

♦ Gave fem består av 1 stk Raw coconut crystals (kokos/palmesukker), 1 stk Raw coconut nectar (kokos/palmesirup) og 3 stk Raw organic food bars with chocolate chips.
♦ Les eget innlegg om palmesukkeret HER, eget innlegg om palmesirupen HER og eget innlegg om organic food barene HER. Alle er store favoritter som brukes/spises mye.
♦ Les eventuelt mer på iHerb om palmesukkeret HER, palmesirupen HER eller organic food barene HER.


 
♦ For å øke vinnersjansene deres litt valgte jeg å ha noen trøstepremier også.
7 stykk trøstepremier som hver inneholder 1 stk Organic food bar with chocolate chips (les mer HER), 1 stk smaksprøve på Dark chocolate forest mint (les mer HER), 1 stk Dark chocolate cranberries and almonds (les mer HER), 1 stk smakssprøve på lys Agave nectar (les mer HER) og 1 stk smaksprøve Calorie-free sweetener (les mer HER).

GIVE AWAY - KRITERIER!
- For å være med i denne give awayen MÅ dere kun legge igjen en kommentar nedenfor med gyldig e-post. De av dere som ikke legger igjen e-post kommer ikke til å være med i trekkningen da jeg ikke orker styret med å måtte finne vinnerene.
- Det vil være en FORDEL å dele bloggen min på facebook og/eller bloggen deres/andre medier, og i tillegg like Mjuuugly på facebook (link i sidefeltet på bloggen). De som gjør dette har større vinnersjanse enn de som ikke gjør det.
- Hvis det er en av gavene dere ønsker dere mer enn andre må dere legge igjen nummer på gaven i kommentarfeltet. Skriv KUN ett nummer, da vil dere være med i trekkningen om den spesifikke gaven!
- Hvis dere ikke legger igjen et nummer i kommentarfeltet vil jeg trekke tilfeldig og dere kan ende opp med hvilken som helst av gavene.
- Adressen gaven skal sendes til må være norsk.
- Vinnerene trekkes lørdag 19. januar!

Jeg vil gjerne tilføye at alle gavene er betalt av egen lomme og at jeg verken er blitt sponset eller har brukt rewards for å betale for gavene. Grunnen er ganske enkel at jeg er så takknemlig for at dere følger bloggen min og følger den i tykt og tynt at jeg gjerne vil gi dere gaver.


                                    GIVE AWAYEN ER AVSLUTTET OG VINNERENE ER TRUKKET!

Give away!

I løpet av desember skal jeg få til i hvertfall to give aways, kanskje tre. Jeg begynner med en liten give away hvor jeg skal gi bort et par ting som jeg først og fremst ikke har bruk for og som jeg gjerne vil at andre skal ha gleden av i stede for. Jeg deler gevinsten i to og gir derfor bort to pakker.


  Pakke nummer 1:
♦ 2 stk. poser økologisk textured soya protein (TSP) nuggets á 284 gram. Dette er et vegansk og proteinrikt alternativ til kjøtt. Tilberedning: Kok opp vann, hell over bitene, la trekke 10-20 minutter, press ut overflødig væske og tilsett i det du måtte ønske. Funker supert til marinering. Grunnen til at jeg gir bort disse to er at jeg fortsatt unngår soya og disse posene blir bare stående. Best før mai 2013. Du kan lese mer om produktet HER!
♦ OPPDATERT 5/11-12: Jeg fant en pose økologisk TSP á 368 gram som jeg gjerne vil gi bort sammen med nuggetsene hvis vinneren har lyst på den. Pakken er ikke åpnet og har best før januar 2013 (dette er tørrvare og datoen har ingen ting å si så lenge posen ikke er åpnet!). Les mer om produktet HER.  Pakke nummer 2:

♦ 1 stk. pose CaféCeps á 100 gram som er et instant kaffepulver-alternativ. Jeg har skrevet en liten anbefaling om produktet HER for lenge siden. Grunnen til at denne gis bort er fordi jeg fikk denne og kakaoen i en gave fra iHerb, og jeg har dessverre allerede altfor mye av disse i skapet. Best før juli 2013. Du kan lese mer om produktet HER! 
♦ 1 stk. pose CacaCardio á 225 gram som er et instant kakaopulver-alternativ. Jeg har skrevet en liten anbefaling av produktet HER for lenge siden.  Grunnen er som over at jeg fikk denne i en gave fra iHerb og at jeg allerede har nok i skapet. Best før juli 2013. Du kan lese mer om produktet HER!

DET DU TRENGER Å GJØRE:
- Legg igjen en kommentar og skriv hvilken av gavene du kunne tenke deg og vinne. 
- Legg igjen gyldig E-post adresse (kun jeg kan se denne) slik at jeg får kontaktet deg hvis du vinner. Hvis du ikke gjør dette vil du ikke være med i trekningen. Grunnen er at da jeg hadde forrige give away var det to vinnere jeg slet med å få tak på og den ene kontaktet meg ikke og jeg satt igjen med en premie noen andre kunne fått.

Lykke til! - Vinnerene trekkes førstkommende lørdag og vinnerene vil bli kontaktet på mail.


Vinnerene er trukket og kontaktet på mail! 

Etterlyser to vinnere:Rikke og Linda som skrev disse to kommentarene har en liten gave som ligger og venter på å bli postet. Dere må (helst) kommentere på dette innlegget og sende meg en mail med navn og adresse til mjuuuglysblogg@gmail.com, så skal jeg få sendt pakkene deres så fort som mulig. 
Ellers så vil jeg veldig gjerne ønske dere alle et riktig godt nyttår og jeg håper alt står bra til med dere. Jeg er i elendig form, for det var rett og slett en skikkelig nedtur å komme hjem fra Eiken, og jeg har spist altfor mye dårlig mat i jula som har gjort kroppen enda verre. Men jeg tar tida til hjelp for jeg har trossalt verktøyet og jeg VET hva jeg må jobbe med, og det er bra bare det! Jeg har STOR TRO på at 2012 blir et veldig bra år for meg, selvom starten ikke har vært perfekt. Jeg håper dere nyter januardagene og tar godt vare på dere selv, så snakkes vi før dere aner ord av det! :)

Vinnerene! :)

Vinnerene av årets siste konkurranse / give away er: 


Hovedpremien går til "M" og trøstepremier blir sendt til Rikke, Ann-Katrin, Andrea Fagerheim, Ragnhild og Linda. VINNERENE sende en mail til mjuuuglysblogg@gmail.com med navn og adresse, så skal jeg sende pakkene raskest mulig neste uke.

Slik trakk jeg vinnerene: Først "nummererte" jeg kommentarene fra 1-144. Så brukte jeg random.org og trakk ut seks tilfeldige tall, så tok jeg skjermbilde. Jeg la inn skjermbildet i paint og nummererte de seks bildene, så var det opp til førstemann på facebook til å trekke ett tall mellom 1-6.

Tusen hjertelig takk til alle som deltok og ga meg en tilbakemelding om bloggen. Det vil komme flere konkurranser etterhvert! :)

Min julegave til dere: GIVE AWAY!

Siden det er jul er jeg i det gavmilde hjørnet og derfor vil jeg gi dere muligheten til å vinne noen fine gaver fra meg! Hovedpremien består av en pakke med ingredienser til rå sjokolade til en verdi av ca  500,- og så har jeg 5 trøstepremier! Premiene er sponset av MEG og er min julegave til dere i år!
HOVEDPREMIEN BESTÅR AV:
♥ 1 stk rått kakaofett
♥ 1 stk rått kakaopulver
♥ 1 stk yaconsirup (selges ikke på iHerb lengre)
♥ 1 stk yaconpulver (selges ikke på iHerb lengre)
♥ 1 stk uraffinert kokosolje

5 STYKK TRØSTEPREMIER BESTÅR AV:
♥ 2 stk organic food bar chocolate chip
♥ 2 stk raw revolution 100 calorie chocolate and coconut bar
♥ Smaksprøve på sukrin porsjonspakke
♥ Smaksprøve på en annen type søtning i porsjonpakke
♥ Diverse te

SLIK DELTAR DU:

Det eneste dere MÅ gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar på dette innlegget, men jeg ville satt enormt stor pris på om dere kunne skrevet litt om hva dere vil jeg skal skrive mer om, hva dere savner at jeg skriver om, og/eller forbedringspotensiale. Bare svar helt ærlig for det er kun på den måten jeg kan forbedre bloggen min!

Ellers blir jeg veldig glad om dere vil følge mjuuugly på facebook (DIREKTE LINK) eller bloglovin (DIREKTE LINK), -slik kan dere holde dere oppdatert på når jeg legger ut nye innlegg.

                                           Håper mange deltar og MASSE LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

VINNEREN(e)!

Tusen hjertelig takk til alle som ble med i give awayen min. Responsen overgikk alle forventningene og det ble veldig mange deltakere. Jeg var ikke helt sikker på hvordan jeg skulle trekke en vinner denne gangen og siden alle skulle ha like stor sjanse til å vinne ble det nummertrekking. Men siden det var så mange som deltok fant jeg ut at jeg kunne sende ut to ekstra premier. Hovespremien går til førsteplassen, mens en "trøstepremie" blir sendt til andreplassen. Ingen av vinnerene hadde blogg jeg kan linke videre til så her får dere bare navnene.


Jeg har sendt en mail til dere så sjekk innboksen og send meg adressen deres. Gratulerer! Og igjen, tusen takk til alle som deltok. :)

Vil du vinne? GIVE AWAY!

Jeg har vært aktiv shopper på iHerb.com i snart 2 år og som mange av dere vet så får man med en gratisprøve i hver pakke. Jeg har derfor fått samlet opp veldig, veldig mange prøver og jeg kommer aldri i verden til å få brukt de opp selv. Derfor tenkte jeg at noen av dere kan få noen smaksprøver. Jeg kan skrive under på at ikke alle smaksprøvene er like gode, men det er supermat og det er en veldig fin måte å teste supermat på uten å kjøpe en stor boks som man eventuelt ikke liker!

Pakken vil inneholde: smaksprøver på Madre labs Acai Heart, Simply Acai, Madre Vitamin C, Immune Punch, CocoCeps (eget innlegg HER), CafèCeps (eget innlegg HER), CocoCardio, Eureka! Berries, Midori Greens, Stevia (eget innlegg HER), Syltetøy, Te (bla. DENNE), rå sjokoladebarer/pålegg og planteenzymer. Jeg legger også ved smaksprøver på gojibær, kakaonibs (både søte kakaonibs søtet med rårørsukker (eget innlegg HER), kakaonibs med mørk sjokolade (eget innlegg HER) og naturelle kakaonibs), og incabær / goldenberries (eget innlegg HER).

I denne give awayen trenger du ikke ha facebook eller egen blogg. ALLE kan melde seg på! Det eneste du trenger å gjøre er å kommentere dette innlegget. Vinneren trekkes Onsdag 15. juni. HUSK å legg igjen en mail jeg kan kontakte deg på. :)PS: Jeg har ikke sjekket dato på alle prøvene, men ingen skal være dårlige siden de er uåpnet!EDIT: vinneren er trukket og innlegget er stengt for kommentarer!

Give away på Silje's blogg!


En av min favorittbloggere, nemlig kjære, søte og gode Silje, -har rundet 1000 følgere på bloglovin og det feirer hun med en give away! 1000 følgere dere, det er mange det!!! Silje deltok i min sjokoladekonkurranse og vant, så nå prøver jeg lykken og håper på å vinne hennes konkurranse denne gangen. Premin er rå sjokolade, godiskuler og henns snickersbarer! Jeg har aldri smakt raw sjokolade fra noen før (kun kjøpt), så det ville vært kjempemoro å vinne.


For å delta trykkr du på DENNE linken eller  på bildet som er linket dirkte til innlegget! I innlegget hennes vil du finne konkurransereglene! Delta du også så blir det enda mer spennende!


Jeg krysser fingre og tær!

Pakket og klart!

Litt på etterskudd er pakkene til Silje, Marianne og Ingvild pakket og klare til en tur med posten. Her er en liten smakebit av hva som dumper ned i postkassen deres en av de nærmeste dagene:

¨
   ... Resten overlater jeg til fantasien! :)

Jeg har ingen erfaring med å sende pakker med posten, hvertfall ikke spiselige gaver så jeg håper virkelig ikke det skjer noen uhell med pakkene under veis, og at de kommer seg trygt frem. Siden jeg er helt ny på dette må jeg nesten bare krysse fingrene for at det skal gå greit!

Jeg er ikke helt fornøyd, men jeg håper sjokoladene faller i smak og at den gir dere noen timer med glede! Jeg har hvertfall gjort mitt beste for at dere skal bli fornøyde. :)

De som stikker av med sjokolade er...

Hovedpremie: Silje
Trøstepremier: Marianne & Ingvild!


Jeg må ærlig innrømme at jeg måtte telle sikkert ti ganger og dere tror sikkert det er juks. Jeg kunne ikke tro det selv, så jeg måtte spør han som valgte tallene om han hadde "planlagt" hvem som skulle vinne:


Jeg skrev "Ingrid" i stedet for "Ingvild" og lagret, derfor bokstavene er skvist sammen..

Grunnen er fordi jeg har vunnet en premie av Silje før, så jeg må si det var veldig morsomt at hun vant denne premien! Jeg skulle selvsagt ønske at noen som ikke har smakt rå sjokolade før vant, men rett skal være rett og Silje fortjener dette. Hun har snakket om at hun har så vinnerlykke for tiden og det er tydeligvis helt sant!

Takk til alle som deltok og gratulerer så mye til Silje, Marianne og Ingvild! Jeg har sendt dere en mail og pakkene vil bli sendt (forhåpentligvis) innen onsdag!

SISTE SJANSE: vinn håndlaget sjokolade!

Jeg vil bare minne om at konkurransen hvor du kan vinne hjemmelaget rå sjokolade, håndlaget av meg, -avsluttes i kveld kl 00.00. Så hvis du ønsker å delta må du gjøre det innen den tid, selvom enormt mange av dere allerede har deltatt! Lyst til å delta? Gå inn på DENNE linken!

I går ble forresten et dusin rå sjokolade sendt på photoshoot, hihi, så det blir veldig artig når bildene kommer!

... og i dag er det første søndag i advent og jeg skal tenne et lys, og jeg tenner det for glede!

   Fra i fjor:
" Så tenner vi et lys i kveld

vi tenner det for glede.
Det står og skinner for seg selv
og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede. "

Jeg elsker denne adventsvisen skrevet av Inger Hagerup og ønsker dere med dette en riktig god søndag og 1. søndag i advent! Nå skal jeg sove (igjen) :)

Det blir 2 ekstra vinnere i sjokolade-konkurransen min!

Tusen takk for at så mange har deltatt i konkurransen min. Jeg hadde aldri trodd at det ville bli så mange deltakere! Jeg blir både glad, rørt og gavmild, så derfor har jeg funnet ut at jeg trekker ut to ekstra vinnere som vil få en trøstepremie! Premien blir en liten eske med en liten smakebit av hver sjokolade. Vinneren får en stor boks!

   Det er med andre ord en større sjanse for å vinne!


Vil du delta må du delta i DETTE innlegget og følg instruksene der! HUSK AT DU MÅ LEGGE IGJEN LINK TIL DELTAGELSEN DIN, uansett om det er på blogg eller facebook! Alle andre kommentarer blir slettet før vinnerene trekkes!

LYKKE TIL ALLE SAMMEN!   :D

VINN rå sjokolade! - håndlaget av meg! :D

Tenkte jeg skulle ha en GIVE-away på bloggen. Syns dere ikke det er på tide? Det syns hvertfall jeg. Jeg har ingen sponsorer så her lager jeg min egne lille konkurranse, men hva gjør vel det? Jeg er klar for å dele ut litt hjemmelaget rå sjokolade og hvis du har lyst til å være med følger du bare punktene nedenfor!HVA KAN DU VINNE?
- Jeg deler ut én premie med:
- En eske fyllt med ca. 20 sjokolader!
- Merk: Sjokoladen er rå, men ikke alle ingrediensene i fyllet er rå.
- Jeg legger ved sjokolade med karamellfyll, sjokolade med "Bounty"-fyll, sjokolade med kokos-og karamellfyll og røde marsipankuler! Du ser de på bildet.
- Jeg legger med noen smaksprøver jeg har fått fra iHerb. Jeg har så mange at jeg gir bort noen!
- Jeg spanderer selvsagt frakten!
PS: Hvis du vinner, men ikke tåler noen av ingrediensene kan vi bli enige om eventuelle endringer :)

KONKURRANSEREGLER:
- Skrive et innlegg om konkurransen på bloggen din, bruk bildet ovenfor og link til konkurransen min.
- Hvis du ikke har en blogg publiserer du bildet i et åpent album med link til konkurransen på facebook! Albumet må være åpent så jeg kan se det!
- Legg igjen en kommentar med link til innlegget/facebook slik at jeg har full oversikt over hvem som deltar!
- Konkurransen avslutter første søndag i advent, altså førstkommende søndag, 28. november kl 00.00 og jeg vil kontakte vinneren per oppgitte adresse!

Det blir spennende å se hvor mange som deltar, eller om noen deltar i det hele tatt, i såfall:
LYKKE TIL ALLE SAMMEN!

Jeg vil også vinne ingredienser til rå sjokolade :D

Superlivsstil har give away på bloggen sin hvor hun skal gi bort rå sjokolade-ingredienser fra ØKOSJOKOLADE. Nå skal hun dele ut tre premier og jeg deltar med åpent sinn og kryssede fingre. Jeg har liten erfaring med økosjokolade, så det hadde absolutt vært stas å prøve disse produktene også. Vi som er fan av rå sjokolade får aldri nok av slike ingredienser! Vil DU vinne ingredienser til rå sjokolade? Da kan du delta HER!

Anita har en super blogg, med supermat og supre ingredienser, en skikkelig supermamma er hun også. Absolutt en av mine favorittblogger, og hvis du liker min blogg vil du hvertfall like hennes.

Jeg vant, jeg vant! :D

Tenk at jeg skulle ha hellet med meg på en grå og trist septemberdag? For ja, jeg er en av de heldige vinnerene i Silje's give-away og jeg er superglad for dette er en premie som faller (bostaveligtalt) i smak! Gleder meg som en unge til min boks med Bio Stabilizer dumper ned i postkasssa. Den skal testes så fort jeg får den og dere får selvsagt full rapport hvis jeg mener dette er et produkt man bør prøve. Dette blir spennende! :D

   

Og tusen takk til super-nature som ga Silje muligheten til å ha denne give-awayen!

*Danser på bordet*

Give-away :D

Silje har give away på bloggen sin og denne gangen krysser jeg fingre og tær og deltar optimistisk. Jeg blir ekstra interessert i konkurranser/give-aways hvor man kan vinne superfoods! Premiene som er gitt ut av super-nature er "Bio stabilizer", et produkt jeg syns virker kjempespennende, men som har vært for dyrt til at jeg har kjøpt det.

Bio Stabilizer er et greens-tilskudd med bla. aktivert bygg, riskli, kamutgress juicepulver og eple, og er laget spesielt med tanke på å holde et stabilt blodsukker. Pulveret er uten kunstige tilsetningsstoffer, basedannede, trygt for diabetikere, gir gjevn og fin energi i forbindelse med trening og bør tas på tom mage.


Vil du delta i give-awayen finner du den HER!

Jeg vil vinne, vil vinne ja!

Kine har konkurranse på bloggen sin og jeg deltar selvfølgelig! Alltid moro med konkurranser og min interesse er stor når man har muligheten til å vinne noe som har med helse å gjøre.

Anbefaler deg derfor å ta en titt innom bloggen hennes, HER er linken til bloggen hennes. 

                                            E n j o y    o g    l y k k e    t i l    d u    o g s å ! 

                    
                          Bildet er tatt fra bloggen hennes i forbindelse med konkurransen!
Kategorier
Instagram

hits