Tilbake til hovedside

Mine iHerb favoritter, del 7!

Det er på tide med et nytt innlegg med iHerb-favoritter! Jeg er stadig på jakt etter nye favoritter og derfor prøver jeg mange produkter. Noen faller veldig godt i smak, og andre ikke, men favorittene vil jeg gjerne dele med dere slik at dere kan ha samme glede av de som jeg. Jeg håper ikke dere blir lei av slike favorittinnlegg? Dried cherries:

Gode som snacks og sinnsykt gode i raw sjokolade. Disse er veldi sure, men fantastisk gode med masse smak. Jeg spiser de som godteri rett fra posen eller har de i sjokolade, men jeg vil tro de kan brukes til alt man ellers bruker tørket frukt til. Dere finner dried cherries HER! Italian seasoning:
Åh, denne urteblandingen må dere bare prøve! Alle som lager mat fra bunnen av må ha denne mixen i krydderhylla. Jeg bruker Italian seasoning til ALLE tomatbaserte retter jeg lager, f.eks. tomatsuppe, pizzafyll, lassagne og pasta bolognese. Det er så og si umulig å bruke for mye av denne urteblandingen, men jo lengre den får koke inn, desto fyldigere og bedre smak blir det. Den er helt topp. Dette er en urteblanding med oregano, merian, timian, basilikum, rosmarin og salvie. Dere finner Italian seasoning HER! Thai seasoning: 
Mitt favorittkrydder over alle krydder! Dette krydderet smaker fantastisk godt og jeg bruker det på alt. Mixen er usaltet og inneholder asiatiske urter og kajennepepper gjør krydderet sterkt. Av en eller annen grunn nyser jeg hver gang jeg krydrer med det, men det bryr jeg meg ikke om for dette krydderet er jeg totalt avhengig av. Jeg tilsetter det både i og på mat. Dere finner Thai seasoning HER! 
Smoked soya - vegetarian bites:
Røktee soyabiter som setter en ekstra "piff" på smaken og chrunch på maten. Gir en røkt smak og det er lite som trengs da dette smaker mye! Minus at det er soya, pluss at det er økologisk og non-GMO, men jeg liker det og bruker det som sagt som en ekstra "piff". Dere finner smoked soya HER!

Coconut crystals:

En gammel favoritt som jeg har skrevet et eget innlegg om HER. Raw, økologisk palmesukker som brukes i raw kaker og snacks, men også i kaker og bakst. Gir en deilig karamell-"aktig" smak som brunt sukker og er en så stor favoritt at den fortjener en plass i iHerb-favorittene! Dere finner raw coconut crystals HER!

Dadler:
Når man har prøvd diverse dadler merker man raskt at dadler ikke bare er dadler, det er sinnsykt store forskjeller i smak og konsistens. Favoritten er helt klart medaljong dadler som er de store, myke (eller, de SKAL være myke, men er ikke alltid det) som selges i nesten alle dagligvarebutikker. Ulempen med disse er at de ofte er tørre og ikke så ferske som de bør være, dessuten er det veldig uhygienisk at dadlene ligger i åpne pakker i butikken. Disse dadlene fra iHerb er de beste dadlene jeg noen sinne har smakt, de er så myke at de rett og slett smelter i munnen, og de trenger ikke tygges... Utrolig gode som bare må oppleves av alle dere der ute som liker og bruker dadler. "Dadler" blir aldri dadler etter dere har smakt disse! Dadlene finner dere HER!
Glutenfri melblanding:

Denne glutenfrie melblandingen er god på smak og utmerket i kombinasjon med annet glutenfritt mel. Jeg bruker litt av denne og mye av annet glutenfritt mel når jeg baker. Det ligger allerede noen oppskrifter  på bloggen med denne, men flere blir det for denne bruker jeg hele tiden nå. Jeg har prøvd mange glutenfrie melblandinger, og denne er god på smak og passer godt i søt bakst siden den er mild på smak og helt lys på farge. Bør prøves. Den glutenfrie melblandingen finner dere HER!
Fettredusert peanøttmel:

Rett og slett ristede peanøtter som er fettredusert og malt til mel. Jeg bruker dette peanøttmelet til baking sammen med annet glutenfritt mel. Smaken er selvsagt peanøtt, bakeevnen er god sammen med annet mel og jeg digger den søte smaken. Jeg har mange oppskrifter på bloggen med fettredusert peanøttmel og flere vil det bli. Bruk peanøttmelet det i alle oppskrifter som krever mel, men tenk gjerne utenfor boksen og bruk det f.eks i smoothies, oppskrift HER. NAM! Dere finner peanøttmelet HER! Finnes også i en større pakke, den finner dere HER!
Avskallet mandelmel:

Dette er mandelmel av skoldede mandler, kanskje litt fisefint, men perfekt til marsipan og bakst hvis man ikke orker å skolde mandlene. Avskallet mandelmel finner dere HER. 


Giovanni hair reconstructor:
Jeg pleier ikke anbefale hud-og hårpleie, men denne hårkuren er så god at jeg bare er nødt til å dele den med dere! Dette er faktisk en mirakelkur for mitt hår. Jeg har prøvd ulike kurer i årevis, noen gode, mange eldendige, men denne er favoritten over alle til nå. Massér inn en liten mengde i hårtuppene, la den virke i minst 5 minutter, men gjerne lengre, og resultatet er silkemyke lokker uten fett hår. Kuren er billig og veldig(!) drøy i bruk. Jeg bruker denne kuren 3 dager i uken og jeg har hatt min i et halvt år, og den er langt i fra tom. Ikke dyretestet og uten parabener og animalske produkter. MÅ prøves av dere som er på evig jakt etter en kur til tørt og slitt hår. Giovanni hair reconstructor finner dere HER!


                  Aldri handlet fra iHerb før? Bruk koden min og få $5 i rabatt ved første bestilling!

Mine iHerb favoritter, del 6!

Oioioi, hvor skal jeg begynne? Jeg begynte faktisk på dette innlegget i desember og der har det altså blitt liggende. Jeg får begynne der jeg avsluttet sist og heller komme tilbake med et nytt innlegg om ikke så lenge, jeg har jo så mange favoritter og jeg vet at mange av dere setter pris på at jeg deler de videre. Crackers:
DISSE falt jeg pladask for med en gang jeg tok en bit! Nydelige små, litt salte kjeks som smaker sesamfrø, ris og quinoa. Glutenfrie, økologiske, veganske og ingen skumle ingredienser. Eneste minuset er at disse er en munnfull store og skulle gjerne blitt solgt som knekkebrød også! Helt nydelige med hjemmelaget vegansk ost, mandelsmør eller syltetøy.Brun ris-couscous!
Liker du couscous? Couscous har vært en stor favoritt hos meg i mange år, men couscous er laget av durumhvete og funker dårlig for min mage. Da jeg kom over couscous som er laget av brun ris var jeg nødt til å prøve. Det som er så spesielt med couscous er at den tiltrekker seg alt du tilsetter i kokevannet og vil smake deretter, mens couscous uten krydder i vannet er kjedelig og smaker lite. Tilbereding: tilsett 1 dl vann i 2 dl kokende vann og krydder = viktig for smak. La koke under lokk i 12-15 min (jeg foretrekker 15 min) og la den stå på kjøkkenbenken i 5 minutter med lokk, da blir den perfekt. Passer godt til all slags mat og her er et eksempel. Iherb selger også noen varianter som kommer med en krydderpose, de er også gode, men min favoritt er den helt enkle.Coconut syrup:
Kokosnektar som jeg har skrevet om HER! Smaker nydelig og er et veldig godt alternativ til agavenektar siden kokosnektar er rått, har lavere GI og inneholder små mengder glukose. Jeg foretrekker yaconsirup siden den har mer smak, men dette er et mye billigere alternativ som passer til alle oppskrifter med yaconsirup, brukes MYE, link HER.TVP/TSP:
Ikke egentlig en ny favoritt, men ganske nytt på bloggen. TVP (texture vegetablie protein) / TSP (texture soya protein) er tørket soya som fungerer som kjøttdeig. TVP smaker selvsagt ikke kjøttdeig, men erstatter kjøttdeig i oppskrifter hvor man ellers bruker kjøttdeig. TVP er 100% vegansk, KUN laget av soya og den jeg bestiller er økologisk og ikke-genmodifisert (noe soya dessverre nesten alltid er!). Smaken er mild, men TVP er best med masse krydder. Tilberedning: 1 del tørka TVP trekkes sammen med 2 deler kokende vann i 5-10 minutter for å rehydreres, press gjerne ut overflødig væske i et dørslag og den er klar til å f.eks stekes. TVP er en super proteinkilde, direkle link HER, finnes også i en stor pakning. Jeg har også gått til innkjøp av økologisk soyanuggets som er ny på iHerb, men det var før jeg fant ut at jeg må unngå soya i en periode... Jeg vil likevel anbefale disse videre til de som ønsker et proteinrikt alternativ til kjøttdeig, og husk, stort sett all soya er genmodifisert og ikke økologisk, mens disse er ikke genmodifisert og økologisk.

Mandel - og valnøttolje:

Idiotisk at jeg ikke har anbefalt dissee før. Rett og slett nydelige oljer til å lage dressinger av og helle over salater. Unn deg en eller begge oljene som kan tilsettes direkte i maten, dette er dessuten oljer som med fordel kan tilsettes i raw kaker og desserter på grunn av den milde og gode nøttesmaken, ikke kamufler bort smaken av sidde oljene! Husk at kaldpressede oljer tåler varme dårlig og skal derfor ikke varmebahndles over 180 grader! Oppbevar oljene i kjøleskapet i originalpakningen da kaldpressede oljer skal oppbevares kaldt, mørkt og uten tilgang på oksygen. Link til kaldpresset, økologisk mandelolje finner du HER og kaldpresset, økologisk valnøttolje HER.
BBQ-krydder:

Nydelig krydder med BBQ-smak. Inneholder hickory som virkelig gir en "BBQ-smak" på maten. Gir mye smak og er veldig drøy i bruk. Vi har hatt vårt siden november? Og det brukes mye! Inneholder sukker, men ikke de store mengdene. Ingen kunstige smaksforsterkere i dette krydderet, noe det er i altfor mange krydderblandinger som selges her hjemme. Mannen er VILL etter dette krydderet så dette er i alle fall et must til alle med mannebein og "grillmestere" hjemme, link HER!
 100% kirsebærsyltetøy:
Ti fulle stjerner vekket min interesse på dette syltetøyet og nå har det fått fjorten fulle stjerner/tilbakemeldinger. Jeg ble like begeistret som forventet. Smaker helt alldeles nyyydelig. Veldig konsentert og kraftig kirsebærsmak så små mengder er nok. Det er ganske surt, men det er bare å blande ut med litt stevia, sukrin eller sirup. Passer utmerket i desserter, smoothies og som pålegg. Ca 60 kr for 225 gram syltetøy kan virke dyrt, men det er verdt hver eneste krone. Direkte link HER. Oppskrift med dette syltetøyet dinner du HER.


Og som vaanlig vil jeg gjerne reklamere litt for koden min på iHerb som gir førstegangskunder $ 5 i rabatt på første bestilling. Ved å bruke koden min får jeg rewards jeg kan bruke på iHerb, så jeg setter enormt stor pris på om noen bruker den!


Mine iHerb favoritter, del 5!

Long time no see! Jeg er og kommer til å være en del borte fra bloggen nå og frem mot rehabiliteringsoppholdet på Eiken, rett og slett fordi jeg kjenner jeg trenger det. Men jeg er tilbake så fort dere aner det og nå vil jeg dele neste del av mine iHerb-favoritter. Her er det en lett blanding av både helt nye favoritter og favoritter jeg har sverget til lenge. Enjoy!


Shiratakinudler / "mirakelnudler":
En stooor favoritt for tiden. Kort sagt er dette glutenfri og lavkarbo nudler uten kalorier og det høres kanskje for godt ut til å være sant, men det er det ikke, og det er derfor de kalles for "mirakelnudlene". Jeg har savnet nudler lenge og disse tilfredstiller absolutt det suget. Smaker ingenting, men noen opplever konsistensen som rar. Eget innlegg om disse finner du HER og direkte link til Shiratakinudlene på iHerb finner dere HER..Artisana Raw Almond butter 10 pk:

Jeg er stor fan av artisana og anbefaler alle å prøve det merket. Jeg har prøvd mange av disse, men min største favoritt er mandelsmøret som kommer i ti porsjonspakker. De er geniale for å unngå at fettet i nøttesmøret harskner hvis man ikke får spist det opp med en gang. Jeg vil absolutt anbefale porsjonspakkene, men velger du å gå for glassene med nøttesmør som er litt billigere så husk å oppbevar de i kjøleskapet slik at de holder seg lengre. Mandelsmøret i porsjonspakker pluss resten av familien Artisana finner dere HER.


Natracare bind og tamponger:
Dere vet at stort sett alle bind og tamponger solgt på det norske marked er dyretestet? Det er groteskt! Jeg sluttet på dagen med "vanlig" beskyttelse kjøpt på butikk da jeg fant ut av det og har siden den gang holdt meg kun til dette merket. Disse selges i diverse butikker i Norge, men de er dyre, og jeg ble utrolig glad da jeg fant ut at iHerb hadde tatt de inn. Jeg er veldig fornøyd og har ingenting negativt å si om Natracare. Parfymefrie, klorfrie, av økologisk bomull og bindene er uten pastikk, så er det mer å si? Nupe! Gå for dette merket, dere finner de HER.Fit and Fresh, diverse:

Geniale lunsjbokser i forskjellige størrelser og fasonger. Disse er geniale fordi de inneholder et kjøleelement som holder maten/drikken kald. Enkle å rengjøre og enkle å montere. Legg kjøleelementet i frysen og legg det i boksen, slik holder maten seg kjølig lenge. Jeg har mange av disse boksene og de har vært helt fantastiske i sommer når man gjerne ønsker at diverse mat skal holde seg kaldt en stund, f.eks en salat som ikke er god varm! En god investering med andre ord, hele serien finner dere HER.


Simply Organic krydder:

Billig, økologisk krydder i forskjellige varianter inkludert krydderblandinger. Krydderet kommer i noen lekre glasskrukker som gjør seg fint på kjøkkenbenken. Frontier Natural sleger store poser med krydder og da er det bare å fylle på glasset etter hvert som glasset blir tomt for krydder. Jeg synes dessuten krydderet smaker mer enn annet krydder jeg har brukt tidligere og kommer deffinitivt til å fortsette med dette merket. Hurra for glasskrukkene som kan brukes om og om igjen! HER finner dere de.

Prøv også Simply Organic's vaniljeessens som er helt nydelig på smak. har man først begynt med ekte vanilje slutter man aldri! Jeg er storfan av dette vaniljepulveret, men nå som iHerb har fått inn økologisk vaniljeessens har jeg fått en ny favoritt. Vaniljeessens er genial til å tilsette i drikke uten at vaniljepulveret flyter opp i glasset og fester seg langs kanten. Mild og veldig god vaniljesmak. HER er direkte link til den jeg bruker.
St.Dalfour, Organic Golden Mango Tea:

En helt utrolig nydelig, grønn te som absolutt må prøves av alle som liker te. Den smaker ekte mango! Ikke bruk kokende vann og la den trekke i maks 2 minutter for best resultat. HER er den.

Økologiske pinjekjerner:
Gud så glad jeg ble da iHerb tok inn økologiske pinjekjerner. Jeg har kjøpt pinjekjerner fra gojiking før, men da fikk jeg pinjemunn så de anbefales ikke. Jeg har ingenting å utsette på iHerb's pinjekjerner, og dessuten er de veldig billige. Husk å oppbevare de i en lufttett beholder, men helst i fryseren, HER er de.

Ecolution stekepanne:

Denne stekepannen har jeg hatt og brukt siden den kom ut og jeg er SUPERFORNØYD! Alt stekes veldig bra i den, ingenting brenner seg fast, den er lett å rengjøre og den er billig. Jeg har DENNE, men det finnes flere varianter og HER er de. Og bare så det er sagt, jeg er så fornøyd med stekepannen at jeg kommer til å kjøpe resten av serien så fort jeg trenger nye!                                 Og jeg blir kjempeglad hvis noen av dere vil bruke koden min:

Mine iHerb favoritter, del 4!

Jeg får stadig spørsmål her på bloggen og på mail om jeg har noen nye favoritter jeg kan anbefale. Det har jeg. Jeg får stadig nye favoritter etter jeg har prøvd de en stund og jeg vil gjerne dele disse favorittene videre med dere slik at dere kan ha samme glede av de som meg. Her kommer et nytt favorittinnlegg og jeg håper dere kan finne noe fristende!


Usøtet, økologisk og lett kokosmelk:
Denne kokosmelken har jeg blitt veldig glad i. Jeg bruker mye veldig mye kokosmelk, men synes av og til den naturelle blir for fet. Denne smaker mildere, er fettredusert og har litt tynnere konsistens en den vanlige. Inneholder ingen skumle ingredienser og er billigere enn økologisk kokosmelk i Norge ink. frakt.Økologisk mungbønner:
Jeg er veldig glad i mungbønnespirer og her får man en stor pose mungbønner til en billig penge. De spirer bra og er veldig enkle å få til å spire. Eget innlegg om hvordan man spirer mungbønner finner du HER.
Økologiske valnøtter:
Veldig billige og gode valnøtter. De har også en rå variant, men jeg velger de økologisk fremfor rå som ikke er økologisk.
Vita coco, 100% Pure coconut water:
Jeg bare elsker smaken på dette kokosvannet og i tillegg fyller det hele kroppen med energi og mineraler. Super til varme sommerdager eller etter en treningsøkt. Eget innlegg finner du HER.ECOVER rengjøringsartikler:
Dette er et økologisk merke som ikke dyretester og er uten farlige ingredienser. Vi har brukt dette merket lenge siden det selges i Norge, men nå har iHerb også fått inn en del av serien til en mye rimeligere penge. Vi bruker vasketablettene til oppvaskmaskin og vaskepulveret til vaskemaskin. Ellers har vi ikke prøvd så mye, men vi er veldig fornøyd med disse to og de vasker bedre enn noe annet økologisk vaskemiddel vi har prøvd. Kan anbefales på det varmeste!Kettle Foods, Potato Chips Sea Salt:
Farlig gode chips som smaker sørlandschips, mer trenger jeg vel ikke si? Kan legge til at alle typene i dette merket er altfor gode... NB: Bør ikke kjøpes om du er glad i chips! ;)
Lundberg, Organic Brown Rice Elbow Pasta:
Her er det macaroni som smaker helt vanslig macaroni. Samboeren min spiser veldig mye av disse. Jeg anbefaler dere å ta en titt på de ulike typene med pasta, HER, for de er alle veldig gode!
Organic Italien Herb Nuggets:
Herligelondon, dette krydderet er så nydelig! Det er sprøstekt hvitløkbiter med urter, det er rett og slett fantastisk godt og jeg bruker det på alt. Jeg merker abstinensene kommer når boksen begynner å bli tom, så det er en stor favoritt her ja! Men pass opp for det gir deg en velduftende hvitløksånde ;) Sjekk gjerne ut de andre smakene HER.
Næringsgjær:
Et vegansk alternativ til ost. Smaken minner om parmesanost og denne næringsgjæren er B12-beriket. Eget innlegg om denne finner du HER.Det var alt for denne gang. Jeg lover at det ikke blir fullt så lenge til neste gang. Bruk gjerne rabattkoden min hvis du er ny kunde hos iHerb og du vil få $5 i rabatt på din første bestilling.Mine Iherb favoritter, del 3!

Jeg lovet dere dette innlegget for lenge siden og jeg vet at det er mange av dere som har ventet på det, så beklager at jeg er treg! Her kommer del 3 i "Mine Iherb favoritter" og her tar jeg utgangspunktet i superfoods jeg bestiller og er veldig fornlyd med! Håper det kan være til hjelp for dere :)

DEL 3:
SUPERFOODS:

Hampprotein:
Hampprotein er utrolig næringsrikt i forhold til veldig mange andre veganske proteintilskudd. Hampprotein inneholder alle de 8 essensielle aminosyrene (+2 til barn), i tilegg til de ikke essensielle aminosyrene. Hampprotein er med andre ord en fullverdig proteinkilde, som soyaprotein, men hamp er genmodifisertfri, noe nesten all soya ikke er. Dessuten er hamp mye lettere å fordøye. Dette proteintilskuddet er mildt på smak, og jeg bruker det uten tilsatt smak så jeg kan tilsette det i hvilken som helst smoothie uten at det påvirker smaken. Det er ikke noe godt alene, men en teskje kakaopulver er nok for at smaken blir bra. Proteinpulveret koster ca 60 kr for 454g og du finner det HER


Hampfrø uten skall:
Hampfrø er supersunt. Forskjellen mellom hampprotein og hampfrø er at i proteinpulveret er mye av fettet fjernet, mens det er det ikke i frøene. Hamp er en super kilde til protein, som jeg skrev over, men frøene er rike på omega 6 og 3 i den perfekt balanse (3:1) mellom omega 3 og 6. Vi får nemlig i oss altfor mye omega 6 i forhold til omega 3 i vårt daglige kosthold og det viser seg at dette er svært uheldig for kroppen. I tilegg er hampfrøene veldig fiberrike. Uten skall er frøene lette å fordøye og du får utnytte av alle næringsstoffene som ofte blir forhindret gjennom frøenes skall. Hamp er et superfrø og disse smaker nydelig, litt nøtteaktig vil jeg si. Frøene er økologiske og rå. Du finner hampfrøene uten skal HER, fås også i en mindre pose HER.


Rått kakaopulver:
Det er nok ikke noe sjokk at dette er en av mine favoritter. Jeg har skrevet om produktet HER og det er absolutt en av mine favoritter rett og slett pga. en veldig gunstig pris og god smak. Rått kakaopulver av god kvalitet skal smake det samme uansett hvor du kjøper det fra, så her er det prisen som får meg som trofast kunde. Smaker kraftig, en helt egen smak, masse aroma og stoffer som sender lykkehormonene rundt i kroppen. Ikke forvent deg at det smaker sjokolade som i et ferdig produkt. Det smaker sjokolade slik sjokolade smaker før den blir varmebehandlet og tilsatt mengder med ødeleggende sukker. Kakaopulver er et "must" og kan brukes til nesten alt. Du finner det HER.


Kakaofett:
Skal du lage sjokolade trenger du kakaofett, men du kan også bruke kakaofettet i snacks som du ønsker å gjøre fastere i konsistens, som f.eks nøttekuler, rå kaker og sjokoladediper. Dette kakaofettet er billig og det er igjen grunnen til at jeg bestiller mitt fra iHerb og ikke fra andre steder. Nå har det vært utsolgt ganske lenge så ta gjerne en titt i dette innlegget om du er ute etter sjokoladeingredienser og iHerb er utsolgt. Kakaofettet er rått, ikke varmebehandlet over 42 grader. Kakaofett er sunt og kan brukes til å pleie hud og hår også. Du finner det HER. 


Kokosolje kaldpresset extra virgin:
Kokosfett er en super kilde til langvarig energi f.eks til før eller under trening, kokosolje styrker immunforsvar og stabilliserer stoffskiftet. Kokosoljen må jeg ha og jeg bruker den til alt mulig rart. Du kan steke i den, men den etterlater en veldig mild kokossmak. Blir flytende ved ca 24 grader. Jeg har prøvd mange forskjellige, men HER er den jeg bruker akkurat nå. Alle jeg har kjøpt fra iHerb smaker veldig likt, men liker best at oljen kommer i glasskrukke. HER er en billigere variant. Det er denne jeg brukte fast før.


Himalayasalt:
Jeg har skrevet så mye om Himalayasalt nå at dere får ta en titt HER  for det grunnleggende. Himalayasalt er mineralrikt, sunt og smaker godt. Jeg har fått et par henvendelser fra provoserte lesere som mener hele Himalayasalt-snakket bare er tull. For å være ærlig så bryr jeg meg svært lite om hva andre mener om dette saltet og jeg stoler på alt det positive jeg har hørt frem til det motsatte er bevist. Jeg elsker Himalayasaltet, det er mildt og godt på smak, samtidig som det tilfører kroppen mineraler! HER får du en stor pose himalayasalt til en billig penge.


Chiafrø:
Chiafrø har jeg skrevet om HER og bør absloutt testes av alle. Super kilde til kalsium og vegetabilsk omega 3. HER er en stor pose med frø, mens HER har de en liten boks. Jeg har prøvd begge og begge er økologiske og rå. Det lønner seg å kjøpe en stor pose, men det kommer jo anpå om man har er skeptisk og vil prøve først. Det er en fordel å kverne frøene hvis du ønsker å dra nytte av alle næringsstoffene som omega, proteiner, vitaminer og mineraler som ligger gjemt under skallet. Hele er frøene en super fiberkilde til trege mager.HELE Pure Planet serien:

Jeg elsker hele Pure Planet serien. Ikke at jeg har prøvd hele serien, men jeg elsker alle produktene jeg har prøvd og jeg kan med hånden på hjertet si at hvis du er ute etter kvalitet er nok disse noen av verdens beste superfoods-tilskudd. Jeg er spesielt glad i chlorellaen, spirulinae, kamut juice pulveret, bygg juice pulveret, aktivert bygg pulveret, tart cherry og aloe vera. Ta en titt selv og finn dine favoritter. Jeg håper bare iHerb tar inn enda flere av produktene til Pure Planet for de er supre. Anbefales virkelig. HER finner du hele utvalget.


Alfalfa pulver:
Alfalfa er supermat. Jeg skrev om alfaspirer HER. Jeg har ikke alltid tilgang på ferske spirer så da er det greit med pulver. Jeg var ikke helt fornøyd med det forrige alfapulveret de solgte, så jeg ble veldig glad da de fikk inn et nytt, se HER. Billig og det blander seg ganske bra ut med vann. Med "ganske" mener jeg at det er ikke som juicepulver hvor pulveret blandet seg umiddelbart, men det blander seg bra til å være pulver! 


Yaconsirup:
Denne yaconsirupen er ikke rå, noe veldig få yaconsiruper faktisk er, men den er økologisk, USDA-merket, ren, billig og den er veldig god! Jeg bestiller alltid denne og MÅ ha den tilgjengelig. Dessverre er det mange som har fått sansen for denne godbiten så Iherb er stadig utsolgt. HER finner du godbiten jeg snakker om. HER er en annen god en. Rå manukahonning:
Jeg tror ikke du får billigere manukahonning med samme kvalitet som denne. Jeg har skrevet om manukahonning HER. Absolutt et røverkjøp som jeg bestiller fra iHerb pga. prisen. Manukahonningen står i medisinskapet og er "medisin" hvis vi har sykdom og bakterier i hus, derfor bestiller jeg ikke mye av denne for dette er gull på krukke. Hvertfall nesten! Sjekk HER.


Når jeg går gjennom skuffer og skap er det tre merker som jeg ser jeg stadig går igjen og det er merker jeg er veldig fornøyd med, hvertfall det jeg har prøvd til nå så jeg vil hvertfall fortsette å teste ut disse i fremtiden. Det er snakk om Pure Planet,  Navitas Naturals og Nutiva!

PUH, det var litt av et innlegg! Nå har dere litt å bryne dere på :)

Husk at hvis du er førstegangskunde får du minus $5 i rabatt på første bestilling ved å bruke koden: VOR992

Mine Iherb favoritter, del 2!

Etter mange spørsmål fra våkne lesere er det virkelig på tide med fortsettelsen på "Mine Iherb favoritter". Del 1 finner du her og er skjønnhet og-velværeprodukter, mens jeg nå skal ta for meg noen andre favoritter som man får tak i her hjemme, men som er enten dyrt eller vanskelig å få tak på. Her er mine favoritt hverdagsprodukter innen mat som jeg bestiller fast fra Iherb! 

DEL 2
MAT:

Kokosolje pure (akkurat det samme som cocosa pure):
Denne kokosolja er akkurat den samme som Cocosa Pure som sikkert mange av dere kjenner fra før. Den er raffinert. Jeg vet ikke nøyaktig hvilken metode de har brukt, men de har raffinert denne for å fjerne den milde kokossmaken. Denne kokosoljen har jeg alltid i kjøleskapet og min kjære bruker alltid denne hvis han skal steke noe. Kokosoljen tåler sterk varme og ødelegger ikke de gode mellomlange mettede fettsyrene som bla. stimulerer fettforbrenningen og er energifremkallende. Hvis du er veldig glad i kokos og kunne tenke deg å steke/behandle maten i -mild- kokossmak, -så anbefales ikke denne, men for alle andre som ønsker en helt nøytral olje man kan steke i, uten å ødelegge fettsyrene, så er denne helt super! Du finner den billig HER.


Brun ris spagehetti:
Man får kjøpt liknende i Norge, men så vidt jeg vet kun i helsekost og de er ganske dyre, og ikke like gode! Jeg prøvde disse fordi jeg er (merk: var) veldig glad i nudler, men siden nudler inneholder enten en stor del hvete og dermed også gluten, så tenkte jeg at denne spaghettien med brun ris måtte være verdt å prøve. Og de falt i smak, men jeg vil egentlig heller kalle de for nudler, konsistensen er mer lik nudler enn spaghetti. Smaker så og si ingenting uten krydder, som annen pasta, så det er viktig å krydre kokevannet med favorittsmaker. Vi er veldig glad i disse, men for all del; Ikke kok de for lenge, da smuldrer de helt opp! Du finner de HER.


Cashewnøtter naturelle
Dette er enkelt og greit "rå" cashewnøtter. Altså cashewnøtter som ikke er fritert eller saltet. Nå må jeg bare legge til at de ikke er 100% rå, siden det er nesten umulig å få tak på "ekte rå" cashewnøtter, men alle som spiser raw food spiser cashewnøtter naturelle. Likevel, disse er mye billigere enn de naturelle cashewnøttene vi får kjøpt her hjemme og de er absolutt et av mine faste kjøp. Veldig greit å plassere disse i handklekurven hvis man mangler noen hundre gram for å fylle opp pakka! Du finner cashewnøttene HER.


Sukrin / Erythritol
Jeg har erstattet 100% av sukkeret jeg har hjemme med sukrin og da er det veldig greit å få kjøpt det billigst mulig. Jeg er ikke storforbruker, men jeg tjener ganske mye på å kjøpe dette fra Iherb så derfor er sukrin blitt et fast produkt jeg kjøper. Sukrin heter erythritol på Engelsk og du kan lese mer om sukrin i innlegget jeg skrev om sukrin her eller du kan lese mer HER.
Mandelmel:
Her har vi nok et produkt jeg bruker regelmessig i bakst og som jeg bestiller mye. Det er mye billigere å bestille dette fra Iherb. Jeg har aldri kjøpt mandelmel fra helsekost eller norske nettsider, så jeg vet ikke om det er noe forskjell, men jeg har laget masse bakst og godsaker med dette melet og jeg er superfornøyd! Bruker du mandelmel regelmessig bør du hvertfall prøve dette! 100% mandelmel, med andre ord glutenfritt og lavkarbo (til alle dere som spiser lavkarbo). Koster ca 30 kr for 284g, du finner det HER.Kokosmel:
Jeg bruker kokosmel i veldig mange av kakene mine. Kokosmel gir en naturlig søt smak på bakverket og er naturlig glutenfritt. Det vil ikke heve som man er vandt til (glutenfri bakst er vanskelig å få hevet!), men et par spiseskjeer gjør seg veldig bra i de fleste oppskrifter. Etterlater lite smak hvis man bruker små mengder. For seg selv syns jeg ikke melet smaker noe godt, men finnes det egentlig noe mel som smaker godt? Det er hvertfall veldig godt i bakverk og hvertfall hvis man er interessert i et glutenfritt mel til søt bakst! På Iherb er kokosmelet billig i forhold til norske priser. Her betaler man ca 45 kr for 453g og med mindre du bruker mye kokosmel i oppskriftene, vil melet vare lenge fordi det suger til seg veldig mye væske og man bruker gjerne små mengder! Du finner kokosmelet HER.Usøtet kokos
Billig usøtet kokosflak som jeg har blitt veldig glad i. Jeg elsker kokos! Jeg husker ikke hvordan "vanlig" kokos smaker engang. Disse har absolutt blitt en favoritt her i hus. Les mer HER.Stevia
Jeg føler jeg har skrevet så mye om stevia nå at jeg egentlig ikke har mer å si. Hvis du er i tvil kan du lese mer om stevia her eller her. Og for (igjen) å knekke myten; stevia er fullt mulig og lovlig å importere til Norge til privat bruk. Stevia er en urt som er kvalifisert som Handelsvare (H) og er derfor fullt lovlig å importere til privat bruk. Bruker du kunstig søtning eller syns du sukrin er litt for dyrt, så er stevia tingen for deg! Kan kjøpes HER!Himalayasalt:
Har jeg skrevet om mange ganger nå. Les her eller her, eller du kan bestille HERFRA. Absolutt et must!Snacks bars:
Ok, det er bare å innse det, Iherb har et enormt utvalg i barer. Både snacks barer, energi barer, protein barer, med smak av nøtter, sjokolade, karamell, bær osv, osv... Jeg har bare prøvd en brøkdel og jeg kan anbefale disse. Snacks for barn? Ikke nødvendigvis, de er knallgode! Min kjære er veldig glad i de med peanøtter, mens jeg foretrekker sjokoladen som jeg har skrevet om her. Merk at den med peanøttene ikke er saltet slik vi gjerne er vandt til. :) I tilegg er jeg veldig positiv til dette merket. Jeg har prøvd noen av dem og omtale finner du finner du i kategorien "Snacks!".


TE:
Jeg har kjøpt mye forskjellig te, men favorittene er fra Yogi. Yogi te får du kjøpt i helsekostbutikker/dagligvareforretninger her hjemme også, men ikke samme typene som de selger på Iherb. Hvis du er glad i Yogi te så bør du prøve noen av disse. Utvalget er stort så det er vanskelig å gi noen tips om hvilke, annet enn at jeg har skrevet om noen av favorittene i kategorien "Tekos!". HER kan du ta en titt på det store utvalget av Yogi teer.


I tilegg bestiller jeg Agar agar og jeg fant til min store forskrekkelse ut av en boks agar koster 180,-(!) på helsekost. VILT! Her finner du billig agar.

Disse er storfavoritter og jeg bruker de nesten daglig, selvom det ikke akkurat er mat! Jeg vil abefale dere disse to: Stevia Vanilla Creme og Stevia English Toffee. Vanilla creme har jeg skrevet om HER, mens toffien smaker nydelig karamell.Gjør seg utrolig godt i krem, alt med sjokolade, desserter, is og kaffe latte! Husk: den er ekstremt søt, siden det er flytende stevia, men smaken er faktisk veldig god! Jeg har prøvd en del av de andre i "familien" og jeg anbfelaer dere kun disse to. Disse kan brukes til så og si alt man ønsker! Disse er ekstremt drøye og en liten flaske vil vare leeenge!


Puuuh, det var nok for denne gang! Her har dere hvertfall noen favoritter som jeg av ulike årsaker bestiller fra nettet og jeg er veldig fornøyd med det. Håper ikke jeg linker for mye. Jeg orker bare ikke skrive så voldsomt mye om hver enkelt av disse, siden jeg har skrevet mye om de før. Del 3 i  "Mine Iherb favoritter" vil være om superfood. Heng med!

Mine Iherb favoritter, del 1!

Etter spørsmål fra lesere har jeg nå fått skrevet ned mine favoritter fra Iherb som jeg håper kan være til hjelp for dere. Iherb har jo et hav av produkter, det er nesten umulig å finne frem i begynnelsen. Mitt beste tips er å lagre flittig i ønskelista og på den måten har du full oversikt over favorittene dine. Du må være medlem for å lagre i ønskelista. Jeg deler favorittene inn i to grupper og her kommer del 1.

DEL 1:
SKJØNNHET OG VELVÆRE:


Avalon Organics - hele serien!
Jeg har dog. ikke prøvd hele serien, men jeg har prøvd en del. Her er et innlegg om håndsåpa i lavendelserien. Jeg har prøvd håndsåpe, håndkrem, bodylotion, dusjsåpe, barberkrem og min kjære bruker serien til menn. Jeg er superfornøyd med alt jeg har prøvd i dette merket. Jeg kan ikke love at dere vil bli like frelst, men jeg anbefaler virkelig "Lavender"-serien. Lukter nydelig lavendel, gir fuktighet uten å tørke ut og gir myk hud. Herlig. Hele merket finner du her, mens lavendelserien finner du her.


Weleda - Everon Lip Balm:
Jeg har skrevet om denne balmen før og innlegget finner du her. Jeg elsker denne og kommer aldri til å slutte med den! Balmen pleier leppene uten å tørke de ut slik de fleste leppepomader gjør! Den lukter mildt og godt, gjør leppene myke og er drøy i bruk. Kan kjøpes i en del butikker her hjemme, men prisen på Iherb er veldig fin. Koster det samme som en lipsyl og det liker vi! :D Balmen finner du her.


Kiss My Face - Cool Lemon Minth Freshness Toothpaste:

Jeg har prøvd mange tannkremer uten fluor det siste året, men denne er virkelig en av favorittene. Ofte skummer ikke de alternative tannkremene som vi er vandt til, men denne skummer (om ikke mer) enn det vi er vandt til. Tannkremen er hvit, smaker sitron og mint, med et hint av aloe vera. Dette høres nok merkelig ut siden vi er vandt til at alle tannkremene smaker av mint og liknende, men kombinasjonen er god. Den smaker godt, veldig godt! :D Tennene føles glatte og rene etter tannpussen. Tannkremen finner du her.


Dessert Essence - Jojoba Oil:

Dette er en ren jojobaolje. Jeg har blandingshud, men siden dette er en ren olje tetter den heller ikke porene og gir ikke kviser, men i stedet fukter og gjør huden myk og god. Jeg smører gjerne noen dråper på fuktig hud etter jeg har dusja og da blir huden myk og god. Hvis jeg har blitt solbrent bruker jeg denne og jeg føler den demper rødheten. Av og til blander jeg i et par dråper i body lotionen jeg skal smøre over hele kroppen. Jeg vet at noen bruker jojobaolje som hårkur, men det har jeg aldri prøvd. Det er ikke lurt å olje seg inn med denne i ansiktet om morgenen, men om kvelden blir det som en nattmaske. Helt topp. Oljen finner du her.


Dessert Essence - Coconut Body Lotion:

Jeg har skrevet et innlegg om denne og noen av "familiemedlemmene" her. Elsker denne! Må legge til at den lukter veldig mye, men jeg blander den som regel ut med den blå i samme serie, som er uten parfyme. Gir en nydelig duft av kokos og sommer. Kokos minner meg nemlig om sommer! Kokoslotionen + resten av serien finner du her.


Dessert Essence - Facial Cleansing Gel:

Nok et dessert essence produkt. Lukten er noe underlig granateple syns jeg, men jeg har vendt meg til denne og kommer til å fortsette med denne rensegélen lenge! Gélen er veldig drøy i bruk, renser huden uten å gjøre den tørr og gir et mykt og rent resultat. Gir selvsagt ikke kviser. Rensegelen finner du her.


Giovanni - Hot Chocolate Sugar Scrub:

Jeg har skrevet om denne skrubben her. Den er varmende og lukter himmelsk sjokolade. Sukkeret smelter på huden mens du peeler. Jeg syns den er ganske seig, men ved å fukte nok er den helt super! Skrubben finner du her.


♣ DYRETESTING: Ingen av merkene tester på dyr! :D

Ja, dette var del 1 av mine absolutt viktigste Iherb favoritter. Kan legge til at jeg er veldig glad i alle merkene over og syns de har veldig mye fint! Jeg håper dette kunne være til hjelp for noen av dere der ute. Del 2 kommer så fort jeg får skrivefingre ;) Ønsker dere en fin start på uka!
Kategorier
Instagram

hits