Tilbake til hovedside

Det er ikke så mye som skal til...

... for å glede meg! I dag har jeg hatt en god dag. Solen har skint fra skyfri himmel og jeg har ligget rett ut og solt meg (litt for lenge...). Jeg har drukket isvann med appelsin, sitron og sitronmelisse og gulrotjuice med appelsin og ingefær., og jeg har spist ost og kjeks (VEGAN STYLE!). Jeg har fått tre pakker fra iHerb, hvor den ene av de egentlig skulle vært returnert, men som likevel kom, og jeg har fått to nye bøker. To veldig, veldig fine bøker! I tillegg til dette har jeg fått tatt noen bilder og det er alltid like moro. Nå må jeg jo bare få skrevet disse innleggene til dere, da, som ikke er gjort på null komma niks. Jeg har mine tvil om at dere sitter klistra foran dataen om dagen, dere nyter vel sommervarmen og sola dere også? Jepp, innleggene får vente.  

     
Jeg ville gjerne dele denne dagen med dere for det er ingen selvfølge for meg at jeg har en så god dag, ingen gode dager er en selvfølge for en med ME. Og det som er så aller viktigst når man er kronisk syk; det er Å SE DISSE GODE DAGENE, sette pris på de og nyte de så godt som overhode mulig. Jeg håper dere har hatt en nydelig dag dere også. Nå skal vi grille! :)

Back to reality...

Jeg har nettopp kommet hjem fra tidenes beste ferie sammen med min kjære. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor fantastisk herlig vi har hatt det og derfor vil jeg vise dere noen bilder som beskriver opplevensene mye bedre enn jeg har ord for. Enjoy! :)             Favoritt strandrestauranten vår:         Frappe med soyamelk og karamell:          Helt ok!          Fine valpen <3           Fine pysen som var så kosete og leken. Møtte oss hver dag på vei til stranda :)         Marked...       Marked. Jeg tror det er bambus som juices.         Vakkert:             Her grilles det fersk mais på stranda:         Alle skal få! :)         Kule fuglen og gribben, makan til frekking!         Fine Surin Beach..             En av Thailands baksider: Villhund som søker skygge under solsengene. Dakars lille..         Helt nydelig!         Møtte noen slektninger!             Vi møtte på en skorpion i jungelen...           Disse fiskene ELSKER banan! (?)             Som tatt ut fra et postkort:            Så skjønn <3                Heaven <3            Vakkert:        Palmer med kokosnøtter overalt, men se opp for de dundrer i bakken med et smell av og til!         Fantastisk mykt og saftig kokoskjøtt.          Veldig, veldig lykkelig! :)

Etter å ha levd drømmen i over 30 grader både på land og i vann, spist den deiligste, hjemmelagde Thaimaten dere kan tenke dere, drukket kokosvann fra de ferskeste kokosnøttene jeg noen gang kommer til å være borte i, spist uendelige mengder med fersk og SOLmoden ananas og mango, drukket litersvis med smoothies laget av kun kokosmelk, isbiter og dagens frukter, slikket sol til den store gullmedaljen, - så må jeg ærlig innrømme at å komme hjem til mitt knøttlille kjøkken med kjedelige råvarer og umodne, smaksløse grønnsaker og frukt, -ikke er særlig fristende å ta fatt på... Tilbake til virkeligheten nå ja og det vil nok ta noen dager før jeg våkner helt av den deilige drømmen jeg har levd, men heldigvis har jeg noen godbiter til dere fra før jeg reiste.

Reklamer for din egen blogg!

Pc'en min har tatt kvelden og jeg må ha en ny. Heldigvis er alle bilder og viktige dokumenter på ekstern harddisk, noe jeg forrøvrig anbefaler ALLE å kjøpe slik at dere slipper å miste diverse viktig materiale fra pcen. Formen er dårlig og humøret på bunn, derfor er jeg ikke motivert og blogglysten. Bruker all tid og ernergi på å komme meg opp igjen og satser på å være tilbake ganske snart!

Siden pc'en har tatt kvelden har jeg mistet rundt 100 blogger jeg har hatt lagret i favoritter. Jeg følger mange av dere gjennom blogg.no og via bloglovin, men jeg mangler likevel mange fine blogger. Derfor håper jeg at alle som leser dette innlegget kan legge igjen en kommentar med link til bloggen deres. Slik finner jeg tilbake til dere og andre kan få øynene opp for nye blogger. Med andre ord vil jeg ha litt reklame for bloggene deres, og forhåpentligvis får dere selv flere nye lesere på denne måten. Ha en god høstuke alle fine, fine lesere. Dere er så gode!♦http://hegerebecca.no/
 ♦http://remingu.com/ 
 ♦http://maypiaangelica.blogg.no/ ♦
http://supermatforbarn.blogg.no/
 ♦http://bentemamma4.blogspot.com/ ♦http://verosmentalegodtepose.wordpress.com/ 

 ♦http://deercountry.blogspot.com/ ♦http://yasi.blogg.no/ ♦http://goodforyou.blogg.no/ 
♦http://www.nadiiatee.com/ ♦http://carinahultindahlmann.com/ ♦http://www.mylupusworld.blogspot.com/ 
♦http://letsgoraw.wordpress.com/ ♦http://kesialuise.blogg.no/ 

♦http://stayinyourheart.blogg.no/ ♦http://sunn-mat.blogspot.com/ ♦http://trenedilla.wordpress.com/ 
 ♦http://mintblogg.blogspot.com/ ♦http://blisunn.no/ ♦http://icefeather.blogg.no/ ♦http://marteforsberg.no/ 
 ♦http://aidylpaidyl.blogg.no/ ♦http://undulin.blogspot.com/ ♦http://lovelyliller.com/ 
 
http://siljesreise.com/ ♦http://killingmyemptyheart.blogg.no/ 
http://nesheimensblogg.blogspot.com/ 
http://lykkemisjonen.blogg.no/ ♦http://minimagen.blogspot.com/ 
http://unesmat.blogg.no/ 
http://www.martinehaugstad.blogspot.com/ 
http://something-goood.blogspot.com/ ♦http://hjertetiskogen.com/ ♦
http://tinesundal.blogspot.com/ 
♦http://maritbe.blogg.no ♦/
http://melivetpaaslep.wordpress.com/ ♦http://www.veganvoff.com/
♦http://kjernesunn-nordkvinne.blogspot.com/ ♦
http://raggern.blogg.no/ 
http://naviana.blogg.no/ ♦http://fristendelavkarbo.wordpress.com/ 
♦http://hjemmestrikk.blogg.no/ ♦
http://hjemmestrikk.blogg.no/ 
♦http://idaogmuskatt.blogspot.com/ ♦http://www.fridafrosk.net/ ♦http://venleik.blogg.no/ 
♦http://littespelid.blogspot.com/ ♦
http://barnematbloggen.blogspot.com/ ♦http://idaholm.blogg.no/ 
♦http://www.comeclean.no/ ♦
http://mijje.bloggplatsen.se/ ♦http://mberner.blogg.no/ 
♦http://lillepinnsvin.blogg.no/ ♦http://elinslivsstil.blogg.no/ ♦http://katrinemathiassen.blogg.no/ 
♦http://zenofcarita.wordpress.com/ ♦http://levtil100.no/  ♦http://angst-prosjekte.blogspot.com/ 

 ♦http://lilleu.blogg.no/ ♦http://irismargareta.wordpress.com/
 ♦http://matutenmelkglutenogsukker.blogspot.com/ ♦http://friyoga.blogspot.com/ 
♦http://siljeohlala.blogspot.com/ ♦http://blogg.tinekatrine.com/ ♦http://matibergen.wordpress.com/
http://wench.blogg.no/ ♦http://matmeg.com/ ♦ http://trineeo.blogg.no/ 
♦ http://matlidenskap.blogspot.com/   


 TUSEN TAKK ALLE SAMMEN, her er det maaaaange fine blogger som er verdt en titt.
Kom gjerne med flere! 

Sørlandsidyll!

Ikke helt planlagt, men det ble en liten ferie på min kjære og meg. Forrige torsdag ettermiddag dro vi ut på hytta til familien til min svigerinne. Hytta ligger på ei øy i den idylliske sørlandsskjærgården og sola skinte fra skyfri himmel fra dag 1. Vi skulle egentlig være to netter, men det ble fort til seks. Dagene har vært helt fantastiske og endelig fikk vi kjenne på litt ekte sommer.

To av dagene var det 22 grader i havet, tenk dere det! Jeg badet for første gang på aaaltfor mange år i Norge.

   Vi hadde mange båtturer.
 

   Jeg satt i ring for første gang. Gud så moro!
   Min nevø var i fyr og flamme fra klokka 09-21. Ordene var ustoppelige.

   Vi spiste reker på brygga.
   Vi hadde besøk av en skjønn vofse. 
Vi fisket makrell tre kvelder, men det var ikke før siste kveld vi hadde lykken med oss og fikk 72 stk.

   Og familiens lille Prinsesse måtte selvsagt være med på fisketur.

Nå har jeg brukt noen dager på å ta igjen tapt søvn og kroppen er enda veldig sliten. Dere syns kanskje slike innlegg er kjedelige, men for meg er det veldig viktig å ikke ta slike dager for gitt. Det er veldig viktig for meg å huske på gledene og alt det fine jeg får opplevd, tross sykdom, og så får jeg heller ligge noen dager og uker i senga etterpå for det er det virkelig verdt. Uansett, jeg har noen herlige oppskrifter klare, men jeg venter til jeg har lyst til å legge de ut. GOD HELG! :)

Oslo <3

Jeg elsker å være på ferie i Oslo! Personlig kunne jeg aldri bodd der, men jeg stortrives som gjest. Hotellet vi lå på var superfint med rom i 9. etasje og både dusj og badekar (luksus for meg!). Frokostbufèeten bestod av stort sett kun økologisk mat, så tommel opp for det! Dagene gikk med til å traske rundt med kameraet rundt halsen og kartet i veska, ja, for Oslo er virkelig en stor by for to Kristiansandere! Vi snakket med hyggelige mennesker, kikket i altfor mange butikker, men shoppet ingenting, vi spiste deilig vegetarmat på cafèer, drakk øl og kveldene tilbragte jeg i badekaret med masse skum. Planen var å spise på "Helt rå", men de hadde stengt i hele juli, derfor tenkte vi å gå på "Helt rå" i Sandvika, men det ble aldri noe av det, men jeg var innom super-nature og fikk kjøpt meg ei ny bok og en deilig juice. Tenkte å dele noen av bildene med dere, here we go!
     
Onsdag var vi på konsert og kroppen var ikke like begeistret som meg. Etter en lang dag med sol og 32 grader sa kroppen rett og slett stopp etter halve konserten. Svetten randt som en foss av meg og kroppen hylte og skrek etter fred og ro. Konserten hadde jeg gledet meg til i over et halvt år og var hovedgrunnen til at vi dro til Oslo, men i går måtte jeg altså kaste inn håndkleet og gå hjem før konserten var ferdig. Jeg var helt totalt ødelagt da vi kom tilbake på hotellrommet og lå i badekaret i to timer. Utrolig skuffende at en sykdom skal ødelegge en så stor glede for meg, men denne gangen lyttet jeg hvertfall på kroppens signaler og ga opp før jeg gikk i bakken. Hodet og hjernen vil helst være 22 år, mens kroppen fungerer som en 90-åring! ;)

 
                   Nå går jeg i dvale og skal zZzzZzzZzove... Ha en nydelig helg så lenge! :)

Gleder i hverdagen..

NAV vet hvordan de skal suge ut den oppsamla energien fra en sliten kropp og jeg kjenner hvordan psyken sakte men sikkert tømmer kroppen for positive tanker. Jeg har noen tunge dager og det hjelper ikke at det bøtter ned regn fra en mindre sammarbeidsvillig værgud. Er det noe jeg har lært av å være syk, hjemme, utenfor arbeidslivet og mye alene, -så er det å sette pris på de små gledene i hverdagen, gledene som gjør livet verdt å leve og som gjør hver dag spesiell.

Jeg tenkte å dele disse gledene med dere (og minne meg selv på de). Nemlig de små og store tingene som gjør dagene mine gode!
  
 

Tross sykdom, lite penger og en psyke som tar en berg-og dalbanetur når jeg minst trenger det, så er jeg rik. Ja, jeg er rik! Ikke på penger, men jeg har alt jeg trenger og vel så det. Jeg er rik på gleder i livet som gjør det så godt å leve. Norge er et av verdens rikeste land, Norge er også kåret til et av verdens beste land å bo i, likevel er vi også et av verdens mest deprimerte folkeslag, det er en liten tankevekker. Jeg velger å fokusere på det positive, alt jeg har og kan få til. Jeg er trossalt heldig, jeg bor i et fredelig land som Norge, jeg har vann fra kranen og mat i kjøleskapet, jeg har et varmt og godt hjem, jeg kan ta meg en god og varm dusj når jeg selv ønsker det, jeg har en myk og god seng å sove i og jeg klarer meg bra. Jeg er heldig.

Send gjerne mail!

Etter at PC'en ble hacket har det vært mye tull med mailene mine og jeg har ikke fått tilbake rettighetene på mine gamle mail. Derfor må jeg bare beklage på det sterkeste til alle dere som har sendt meg mail til en av de gamle mailene mine og ikke fått svar. Jeg beklager for dette, men dette er mail jeg faktisk ikke har fått lest siden jeg ikke kommer meg inn på mailene.

Kontakt meg gjerne på mail uansett hva det gjelder så skal jeg gjøre mitt beste slik at dere får de beste svarene jeg kan gi. Jeg svarer på spørsmål av egen kunnskap, interesse og erfaring, men jeg er tross alt ingen fagperson så det er det veldig viktig å huske på! Jeg svarer alle seriøse henvendelser og syns det er kjempehyggelig at dere tar (og har tatt) kontakt!      Mailen er mjuuuglysblogg@gmail.com.


Tenkepause!

         Jeg vurderer å slutte å blogge, så jeg ta en tenkepause. Vi snakkes :)

Bloglovin og Facebook!

Her kommer det bare litt egenreklame, det må være lov? :) Jeg vil minne dere på at dere kan følge meg via Facebook og Bloglovin. Fordelene ved å følge en blogg slik er at dere får oppdateringer når nye innlegg publiseres i stedet for at dere må holde dere oppdatert selv og sjekke bloggen etter nye innlegg.

På Facebook nærmer vi oss 200 nå og på Bloglovin har jeg 270 som følger bloggen min. Tenk at det er så mange av dere som følger bloggen, helt utrolig, men jeg vil gjerne ha flere! 
Trykk på ikonene under hvis du vil følge bloggen :)

                                         

Bloglovin:
Hvis du aldri har brukt Bloglovin før vil jeg anbefale deg å opprette en profil, den siden er nemlig helt genial. Det du gjør er å opprette en profil (du trenger ikke ha en blogg til dette!) og så kan du legge til blogger. Så mange du vil! Når bloggene du følger legger ut nye innlegg kommer de automatisk opp på siden din og du har full oversikt over innleggene som har blitt lagt ut. Det er slik jeg følger alle mine favorittblogger og holder meg oppdatert uten at jeg trenger å sjekke bloggene X-antall ganger daglig for å se om de har lagt ut nye innlegg. Genialt! LINK til bloglovin.

Senere kommer det en nydelig oppskrift, så heng med og ha en fin dag så lenge! :)

GIFTIGE pistasjnøtter!!!

Siden jeg skrev innlegg om pistasjipanen min for bare et par dager siden og noen av dere var positive til å prøve oppskriften, føler jeg ansvar til å skrive et innlegg om at det er funnet muggsopp i pistasjnøtter. Muggsoppen heter aflatoksin, er svært giftig og sies å være en av de mest kreftfremkallende stoffer funnet i naturen. Muggsoppen gir ingen akutt forgiftning, men skadene opptrer eventuelt etter lengre tid. Håper ikke noen av dere har spist disse!

Pistasjnøttene det gjelder er fra "Den lille nøttefabrikken" og produktene som trekkes fra markedet er:

♦ GO Grønn (60g) merket «best før 20.07.2011»
♦ Pistasjkjerner (100g) merket «best før 13.07.2011»

Les mer på mattilsynets hjemmeside HER!


Nå har jeg vært ute og rotet i søpla og det viser seg at vi har spist disse pistasjnøttene! Nå er jeg rimelig skeptisk... Noen som vet hva vi bør gjøre?

Bloggen får en oppgradering!

Bloggen får en oppgradering! Ikke i form av nytt design, domene eller header, men med bildene. Jeg har endelig fått meg speilreflekskamera så fra nå av håper jeg på å gi dere bilder med god kvalitet! Jeg gleder meg. Husk at jeg aldri har rørt et speilreflekskamera før så vær snill med meg, hehe! Her er en smakebit:
       Tørre gojibær. De er best når de har vært bløtlagt i minimum 15 minutter. Og alfalfapulver.
 

Jeg smilte fra øre til øre da jeg kun trengte å ta to bilder for å få ønsket resultat. Så fantastisk det er! Gleder meg til å lage masse inspirerende mat og snacks, og ikke minst dokumentere det med gode bilder!

Derfor fløy lesertallene til himmels...

I går trodde jeg statistikken på blogg.no hadde gått amokk, men det viste seg at VG nett hadde funnet bloggen min og lagt den ut på forsiden over "Leserenes VG". Jeg legger ut dette innlegget fordi det sikkert er en haug av 15 åringer *kremt* 10 åringer som tror jeg har tullet med bloggen for å toppe topplisten, men så dypt synker jeg altså ikke! Så nå har de fått svar på det. ;)Influensaen er på bedringens vei, men er fortsatt helt utkjørt, så dette var et hyggelig plaster på såret! Takk for mange fine kommentarer og mail, skal svare så fort jeg er i form til det. Ønsker dere en fin dag! :)

Alle gode ønsker for 2011!Nytt år, nye muligheter. I morgen starter vi på blanke ark! Jeg vil ønske alle mine lesere et riktig godt nyttår. Jeg håper året byr på glede, fred og en frisk kropp. Måtte det bli et fantastisk og innholdsrikt år for dere og når vi om et år igjen skåler for et nytt år, sitter dere igjen med positive tanker om året som har gått. Mange klemmer og gode ønsker fra Anette :o)Make a wish!

Slik tilbrakte vi lille julaften :)

Jeg var helt utslitt i går, så etter noen timer på øyet var det tid for å få julestemningen i kropp og sinn. Vi tilbragte kvelden i sofakroken med dette:


Ost, glutenfrie og salte kjeks, glasserte valnøtter, druer, økologisk rødvin, brettspill, "peis", stearinlys, julemusikk og hjemmelaget sjokolade. Apropo sjokolade, jeg har en oppskrift som jeg gleder meg veldig til å vise dere. Den er helt fantastisk og så god at det nesten er umulig å tro den er sunn, men det er den! Oppskrift kommer, men det blir nok ikke før etter jul. Siden vi ikke har peis hadde vi på en DVD som viser en brennende peis, med peisknitring eller julemusikk til lyd. Gjelder å ikke være så kresen. Hehe, tror jeg elsker den DVD'en ;) 


Hjemmelaget sjokolade:
1. Hjemmelaget marsipan med rå sjokolade.
2. Rå sjokolade og kokos, that's it!
3. Rå sjokolade med kokos-og karamellfyll.
4. Hjemmelaget "bounty" med rå sjokolade.
Mmm...


Bare sånn hvis dere lurte så er jeg "Den Forsvunne Diamant"-MESTEREN. Ingen slår meg i det spillet! Så det så, hehe! Den beste lille julaften jeg kunne fått og sofakroken har aldri vært bedre! Jeg håper dere hadde en fin kveld og at dere får en enda bedre kveld i dag!

Jeg ønsker dere en riktig god jul og jeg håper kvelden blir magisk, minnerik og fredfull! Takk for alt dere har gitt meg så langt!

Sjokoladefabrikken er i gang...

Nå har jeg samlet krefter og energi til å starte sjokoladefabrikken. Har utsatt det lenge nok, men nå er jeg hvertfall i gang. Det er faktisk ekstremt tungt å stå oppreist så lenge, men jeg må ikke glemme det forrige innlegget om å tenke positivt! Jeg må nemlig ha klar alle "bestillingene" på sjokolade til jul, *kremt* i kveld, så nå er dere bare å dra opp ermene og starte...

   Litt ingredienser må til ja...


 Dessuten hjelper det med litt musikk, hva med denne lille luringen?

Mjuuugly er nå på facebook!

Etter å ha bombandert venner og bekjente på facebook med innlegg fra bloggen en god stund bestemte jeg meg nå for å lage en egen facebook-side til bloggen. Jeg følger strømmen med andre ord! Jeg kommer til å legge ut innlegg og informasjon om bloggen så jo flere jo bedre!


"Lik" gjerne bloggen min så sees vi på facebook :)

Jeg har nok verdens beste lesere!

Jeg vil bare si tusen takk for alle de flotte kommentarene dere sender inn, og dere skal vite at det varmer dypt inn i hjerterota. Jeg har litt dårlig samvittighet fordi jeg ikke har fått svart alle kommentarene tilbake på bloggene deres. Det beklager jeg så mye. Jeg er inne i en hektisk uke, mye å gjøre, jeg må samle kreftene og da er det bloggen som blir nedprioritert. Det å svare på kommentarer kan være et stort tiltak, selvom alle kommentarene er positive! Vil uansett bare takke dere for deres tålmodighet og hvis det er noe dere føler dere ikke får svar på så må dere bare sende en mail: mjuuugly@hotmail.com -jeg pleier å være ganske flink til å svare på mail :) 

Det er utrolig mange stygge kommentarer og mobbing på bloggene rundt omkring, så det er ingen selvfølge å ha så flotte lesere som dere. Dere skal vite at dere gir meg en stor glede med å blogge når dere gir så mange positive tilbakemeldinger. Dere er helt fantastiske, tusen hjertelig takk!

    Gollejenta mi Freia og jeg.

Hun er litt lei av at jeg alltid skal kose på henne, hun liker nemlig best å bestemme selv når vi skal kose! Hun liker å tro hun er sjefen, men jeg er størst så jeg bestemmer! ;)

Jeg har fått meg en samarbeidspartner!

Jeg har vært så utrolig heldig å få bli samarbeidspartner med goviral og kommer til å publisere aktuell viral makedsføring fremover. Blogg.no er flink med reklame, så dette er ikke nytt, bare jeg nå styrer denne reklamen selv og jeg bestemmer hva jeg vil legge ut. Dessuten tjener jeg noen øre per klikk på videoklippene. Videoene vil i hovedsak ligge under "Forskjellig" og jeg skal kun bruke videoer som jeg føler har en plass på bloggen min.Denne reklamen har du sikkert sett på TV. Den går ut på at Libero har svanemerket bleier i alle størrelser. Svanemerket? Les mer HER.

Vakker start på uken!


Dette er en fantastisk start på ei ny uke. Det snør, det er hvitt og det er så vakkert ute! Snøen vil nok ikke bli liggende til i ettermiddag en gang så nå måtte jeg rett ut å ta bilde av fnuggene. Jeg er fullstendig klar over at noen mener jeg er gal som faktisk kan like snøen, men jeg syns det er så vakkert når den ligger fersk, urørt og ren!


Kjenner barnet inni meg våkner og det er alltid like stas hvert år snøen legger seg! Kanskje blir det snø til jul i år også!? Dèt er ingen selvfølge på sørlandet! Snø er en stor glede i hverdagen!

    Dette blir en bra dag! Ha en fin dag du også :)

Mitt eget domene!

Jeg holder på å flytte bloggen min, ikke til en ny plattform, men til min egen side med et eget domene. Dette blir så moro, nå blir jeg uavhengig av ustabile blogg.no! Per dags dato trenger dere ikke gjøre noe som helst. Jeg blir værende på denne bloggen noen dager til slik at jeg får ordnet den nye bloggen. Det er ikke bare bare med helt nye funkjsoner!! Jeg kommer tilbake med mer om dette og noen anbefalinger til dere som ønsker å flytte bloggene deres.

                                                                                                                                                       Ha en flott kveld :)

God helg :)

Her kommer et lite god helg-innlegg. I morgen er det Halloween og klokka skal stilles. Noen av dere som skal kle dere ut, tigge snop og feire Halloween? Hehe ;)

HUSK at lørdag natt skal klokken stilles en time tilbake.
Huskeregelen er: Om våren settes utemøblene frem, mens om høsten settes de tilbake.

I kveld skal jeg på stand up med Kristian Valen og dere kan tro jeg gleder meg som en unge. "Det e flott det!"

    Her kommer en søt liten setning til dere:                 Ha en riktig god helg :)

Husk:


Håper dere har hatt en sålangt fin kveld. Jeg har forspist meg på avokado. Forspist og forspist. Jeg har spist nesten en hel. Tror ikke jeg tåler avokado så godt som jeg ønsker, blir så kvalm. Noen andre som blir det?

Og husk; You only give when you love :)

Jentekveld!

I kveld får jeg jentene mine på besøk og det blir spennende å se om de vil like "Bounty"-sjokoladen. For "sikkerhetsskyld" måtte jeg lage noe annet også. En oppskrift jeg har jobbet meg frem til og er veldig fornøyd med! Noen skikkelig gode godterikuler. Kaller de godteri fordi de er søte som godteri, snop og kaker, men de er selvsagt uten sukker og andre stygge ingredienser.  De smaker bare helt fantastisk. Oppskrift og flere bilder kommer i morgen. Mon tro hva jentene syns om disse da? Jeg syns hvertfall de med kakao er best. Jeg har blitt så sensitiv for sødme nå at de med kokos faktisk er for søte, og kokosen som er usøtet(!). Sånn er det å være på sukkeravvenning!

     HUSK; det er det indre som teller! Det gjelder for disse også!

                                                                                                                             Ha en superfin lørdagskveld! :)

Søkefunksjon!

Nå har jeg endelig(!) fått installert en søkefunksjon på bloggen og jeg håper det kan hjelpe dere til å finne frem litt lettere. Jeg forstår godt at det kan være vrient å finne frem til riktig innlegg, men hvis dere bruker søkefunksjonen så skal den hjelpe dere godt på vei!

Har du lyst på en søkefunksjon på din blogg?
Da kan du bruke denne koden. Gå til design, rediger, maler og lim koden inn der du vil ha den.

<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value="Søk" />
</form>

At ingen har fortalt meg at det er sååå enkelt tidligere. En god start på helga!

God helg kjære lesere!

SjokoladeKOS!

I dag hadde jeg besøk av min kjære bestevenninne og vi koste oss med hjemmelaget sjokolade. Min konklusjon er: det er nå bevist at veien til kvinnens hjerte er sjokolade! Føler meg litt småforelska og er direkte svevende på rosa skyer når jeg spiser slik nytelse! ... Derfor må jeg inspirere (og foråpentligvis friste) dere litt med noen bilder. :)


   
Nom, nom, nom! Jeg har noen med hasselnøtter, de bulkete og runde er med karamellfyll, mens hjertene er med kokos-og karamellfyll.

                                         Sett pris på de små gledene i hverdagen og ha en god natt! :)

Tusen takk!

I dag fikk jeg ei pakke med gojibær i posten fra en av leserene, Tina. Hun kunne ikke ha gojibærene selv, så hun ville at noen som kunne få bruk og glede av de skulle få de, enn at de ble liggende å støve ned i ei skuff. Jeg hadde bare et par håndfuller med gojibær igjen, så det passet perfekt! Tusen hjertelig takk Tina, veldig snillt av deg å tenke på meg når du ikke kunne ha gojibærene selv!

 

   Jeg lover å nyte hvert eneste bær! ^o^.

Det var den Irish moss'en...


For noen dager siden skrev jeg om Irish Moss og jeg lovet dere noen oppskrifter. Jeg oppdaterte innlegget dagen etter fordi jeg klarte å ødelegge hele glasset med mose, uten å vite hvordan. Litt oppgitt, men fortsatt optimist prøvde jeg igjen, bare litt annerledes. Mislykket denne gangen også. Så ble det en tur på youtube, men fant ikke noe hjelp i det hele tatt fordi de eneste presentasjonene av irsk mose, -hadde jeg allerede prøvd. Jeg tenkte at jeg fikk prøve den siste metoden også, men nei, mosen ble ikke som den skulle denne ganga heller! Jeg har fulgt instruksene på denne siden, i tilegg til at jeg har gjort dette prøvde et par småtips fra youtube, men med uten hell.Nå trenger jeg altså DIN hjelp,
for dette er virkelig plagsomt. Jeg er så positiv til irsk mose og håper virkelig jeg kan få brukt dette i noen av de rå oppskriftene mine fremover.

Har du erfaring med irsk mose/irish moss/karragenan/carrageen? Jeg har en følelse av at mosen må være hvit for å fungere som fortykningsmiddel, men så syns jeg det er rart at Gojiking skriver at Irsk mose er blitt en populær ingrediens i raw food, -hvis mosen de selger ikke kan brukes i rå oppskrifter... Når til og med han Mr.Google ikke kan hjelpe meg så må jeg virkelig bare krysse fingre og tær for at det sitter noen der ute som kan hjelpe meg! :)

Tusen takk eventuelle tilbakemeldinger!

Irish Moss!

Før jeg reiste la jeg igjen et bilde og spurte om dere ville tippe hva det var. Mange gjettet tang og det er helt riktig, men for å være mer presis, det er irish moss, eller irsk mose! Irsk mose er en super ingrediens i raw food fordi den er helt rå med en spesiell egenskap. Den fungerer som gelatin og dere kan vel bare tenke dere hvor mange raw food oppskrifter som kunne trengt litt gelatin for å holde massen sammen? Irsk mose brukes ofte i rå desserter, kaker, is, supper, smoothies og youghurt, både for å gjøre rettene tykkere eller helt faste i konsistensen. Irsk mose er som agar agar, et vegansk alternativ til gelatin.

   Tørket irsk mose:


Irish moss:
♥ Irsk mose (Chondrus Crispus) kalles også for karragenan og er en rødalge som vokser i steinete havbunn i Atlanterhavet.
♥ Er et naturlig fortykningsmiddel og stabilisator.
♥ Brukes mye i bla. aloe vera-gèls, tannkrem, iskrem, syltetøy, kaker, ost, andre meieriprodukter osv..
♥ Irsk mose er en god kilde til protein, mineraler (spesielt jod, jern, kalium) i tilegg til store mengder polysakkarider (trege karbohydrater).
♥ Når mosen bløtlegges lukter det ordentlig hav av vannet og mosen, men dette setter ikke smak på maten!
♥ Noen er allergiske mot irsk mose og da er det greit å være "obs" på at irsk mose har E-nummeret E407.
♥ Kan kjøpes her.
♥ Les mer her.

Akkurat nå holder jeg på å tilberede den irske mosen, altså, gjøre den spiseklar. Så i morgen kommer fremgangsmåten og en oppskrift. Følg med :D


EDIT: Jeg klarte å ødelegge hele forsyningen med mose, ikke spør meg hvordan, men det må jeg finne ut av! Det kommer mer om irsk mose og oppskrifter så fort jeg får teken på denne tanga! :)

ENDELIG!

Endelig er dagen her ja. Vi reiser! Virkelig en etterlengtet ferie. Sommeren forsvant før jeg rakk å nyte den, så nå skal det virkelig gjøre seg med sol og varme, men jeg tror jeg stopper der for det er absolutt ikke menningen å få dere tilbake i sommermodus.

   Jeg fikk en spennende pakke i posten i går, har du sett slik før?

Hihi, mest sannsynlig har du ikke det, men det er så mye moro man kan gjøre med dette. Gled dere til jeg kommer tilbake og kan fortelle litt mer om denne ganske merkelige "tingen" her ;) Mer vil jeg ikke si om dette, så slem er jeg.

Det blir nok lite/ingen blogging de neste ukene så derfor
ØNSKER JEG ALLE MINE KJÆRE OG FASTE LESERE TO FANTASTISKE UKER og jeg gleder meg til å komme tilbake med opplada batterier og nye innlegg.

Pepsi RAW


Pepsi har lansert en brus, Pepsi RAW, som skal inneholde kun naturlige ingredienser og derfor heller ingen kunstige smakstilsetning, fargestoffer, konserveringsstoffer og søtstoff. Dette høres jo for godt ut til at det kan være sant? Noen toppbloggere har smakt denne og de har gitt brusen grønt lys på smak hvertfall. Den skal være i butikk i August/September, så vi andre får smøre oss med tålmodighet. Hvorfor den blir kalt "raw" vet jeg ikke, for i mange andre land går denne brusen under navnet "Pepsi Natural", -noe jeg vil tro er mer riktig. Tja, vi får se om dette er en brus som slår an hos skeptikerene!

Jeg er målløs, tusen takk!

Jeg fikk en mail fra en leser for noen dager siden og ble spurt om jeg ville overta litt snacks hun ikke kunne ha lengre. Gjettom jeg ville, bare at hun tenkte tanken og sendte meg mail gjorde meg glad. I dag fikk jeg pakken fra henne og hun hadde pakket den så fint inn med den ene lille overraskelsen etter den andre:


Pakken inneholdt det kjent og kjære kakaopulveret jeg stadig er fremme med og kakaofett som er en viktig ingrediens i god, rå sjokolade! I tilegg fikk jeg agar-agar og carobpulver fra urtekram, debio-merket og økologisk.


Jeg er målløs. Vet ikke hvordan jeg skal sette ord på min takknemlighet. Hvordan skal jeg i det hele tatt takket en så sjenerøs jente som jeg aldri har snakket med engang? Jeg setter kjempestor pris på at jeg, blant så mange bloggere, fikk sjansen til å overta disse godbitene. Jeg skal ta godt vare på de så lenge de varer ;) Tusen takk Ida for at du tok deg bryet og tusen takk for pakken, dette er en pakke av de sjeldne!

Sommerens høydepunkt!

Jeg har endelig fått fingeren ut og bestilt en deilig tur til varmere strøk mot slutten av sommeren. Helt fra jeg var i Thailand (for 3 år siden), har jeg ville reise tilbake til sydligere land, hvor som helst egentlig, bare reise! Det er noe spesielt med å feriere i varme land, man tar seg friheten til å gjøre akkurat det man vil, når man vil. Det er billig å shoppe, spise og det er avslappende strender med fine badetempraturer. Det er deilig å være turist og nå skal jeg og min kjære endelig få reise sammen!


Turen går til Nessebar i Bulgaria og er en liten halvøy like ved partystranden Sunny Beach, faktisk bare en 5 km gåtur unna, men Nessebar skal visstnok være en annen verden i forhold. Rolig og sjarmerende med en gammel del (mange oldgamle og flotte bygninger å se på) og en ny del, hvor vi skal bo, bade og shoppe. Økonomien vår har vært stram og vi har aldri kunne vurdert en tur som dette før, men jeg har alltid ville reise så nå føles det helt perfekt. Sommeren blir ellers rolig, ingen ferier og bare slappe dager med det byen vår har å by på (som er mye sjarmerende kos). Denne turen i slutten av sommeren blir altså god å ha på samvittigheten når andre drar på festivaler og reiser rundt omkring!

Vi skal være på dette hotellet i 2 uker. Det er et all inclusive hotell, noe som byr på gratis mat fra morgen til kveld, snacks, is og gratis drikke (også alkohol). Jeg må med andre ord planlegge litt. For meg handler det ikke om hva jeg IKKE kan spise, men hva jeg KAN spise og da må jeg nok ta med noen alternativer selv som vil gjøre mitt opphold enda bedre. Har jeg lyst på kaker og is, så spiser jeg kaker og is, ingen fare! Men kroppen min hyler etter mye annet og da må jeg ha alternativene klare og gi kroppen det den vil ha.

Gratulerer med dagen alle sammen!

Stikker innom for å gratulerere dere med dagen og jeg håper dere har hatt en sålangt fin dag. Selv føler jeg det er en aldri så liten forskjølelse på vei, men både chlorella, spirulina og min grønne styrkedrikk er inntatt så jeg satser på at det gjør susen. Dessuten, det kunne vært så mye verre en noen baselusker! Jeg vier en tanke til de som ikke har det så bra i dag for selvom 17.mai er barnas dag, en gledes dag og en folkefest for folk flest, men det ikke alle som syns denne dagen er like festlig.

                                  Jordbær hører dagen til og disse var myke og smaksrike:

Gleder meg til de norske jordbærene kommer, de aller beste bærene! Blir nok ikke flere innlegg fra denne kanten i dag og forhåpentligvis samler jeg fort kreftene igjen etter slik en utmattende, men deilige nasjonaldag! Tross urettferdighet så er vi heldige som bor i et land som Norge! Gratulerer med dagen alle sammen, jeg håper dere får en fin, minnerik og varm 17.mai, helt slik som dere selv ønsker dagen!
Mvh. Anette

Små gleder!

Det er viktig med små gleder i hverdagen. Noe som gjør hver dag unik. Små gleder som å kjøpe en blomst og pynte stuebordet med, vaske vinduene så vårsolen kan skinne pent gjennom, ta årets første utepils, smile tilbake til den blide bussjåføren som sitter og nynner hele turen, ta et hjemmespa med skrubbing, napping, fjerning, klipping eller investere i en ny tekopp, tekanne og te!


En kaffekopp er en kaffekopp, men en tekopp er ikke en tekopp! En tekopp skal helst være stor, søt, god å holde i, men ikke bli for varm og den må være god å drikke av. Tekoppen er nesten like viktig som teen, for min del. Det føles så mye bedre å ta frem en god te til en tekopp som varmer hjertet. Jeg kunne ikke dy meg da jeg fant denne tekanna. Er den bare ikke utrolig skjønn? Dessuten, den tar seg like godt ut som en pyntegjenstand! 149,- på Indiska, jeg elsker den og teen er minst like herlig. Små gleder i hverdagen. Denne tekanna og denne teen kommer til å gi meg mange fine stunder fremover.

                                 Søte lille gledessprederen!                                 Ønsker dere en fin fredagskveld!

Flor Essence Detox

Da har jeg fått prøvd de ti dagene med flor essence detox-teen og har gjort meg opp en formening om denne urteblandingen med rensende urter. Jeg er egentlig ganske skuffet, men jeg tror andre kan ha stor nytte og interesse av å lese et innlegg skrevet av noen som faktisk selv har brukt denne utrenselseskuren, fremfor å lese rosende ord fra produsent og skryt fra betalte kunder.


I ti dager skal man drikke 50ml av denne urteblandingen sammen med 50ml kokt vann. Man kan drikke den på tom mage om morgenen eller dele opp og ta 25ml (1/4 dl) to ganger om dagen. Jeg varierte litt, men drakk min daglige dose som oftest på kvelden og normalt ville jeg regnet med at det kanskje skulle bli noen ekstra toalettbesøk i løpet av natten av en slik blanding, men ikke en eneste toalettur mer enn normalt. Jeg merket ingen avgiftningssymptomer selvom jeg hadde en ganske hard detox ved siden av kuren, ingen hodepine, tørste og  ubehagelige symptomer. Denne urteblandingen tok jeg i TILLEGG til et ganske strengt detoxkosthold og likevel merket jeg ingen/lite avgiftningssymptomer.

Tror de fleste kunne drukket denne teen helt uten problemer. Den lukter sviskeaktig og smaker søtt, men ikke noe spesielt. Drikkes lett og er ikke noe "typisk" detox-får ikke svelgt fordi det er på vei opp igjen. Langt ifra, denne smaker nesten litt godt.

Litt om Flor Essence Cleansing Herbal Tea Blend:
♦ Flor Essence er basert på en tradisjonell formel som består av urter som jobber i perfekt synergi for å bla. gjenopprette balanse i kroppens vev og kjertler, rense og styrke kroppen.
♦ Urtene i Flor Essence inneholder næringsstoffer og antioksidanter, og de har en blodrensende virkning.
♦ Som ved de fleste andre detoxprodukter anbefales det å kutte ut alkohol, kaffe, bearbeidet mat og meireriprodukter og heller spise masse frukt og grønnsaker, fisk, kylling og drikke masse vann ved siden av å drikke urteblandingen.
 
Den magiske urteblandingen inneholder:
Rødkløver: Blodrensende urt som hjelper giftstoffer og avfallsstoffer ut av kroppen via nyrer, urin og hud.
Fingertare/kelp: God kilde til jod som hjelper å regulere vekten og energinivået.
Benediktinertistel: Urte som øker flyten av magesaften og styrker fordøyelsen og leverfunksjon.
Rødalm: Beroliggende og mykgjørende. Virker godt for betente slimhinner i fordøyelsesystemet.
Småsyre: Immunstyrkende urte og hjelper opptaket av vitamin C.
Engelskkarse: God kilde til klorofyll, vitamin A og vitamin C. Brukt for å rense og for å gjenopprette vitalitet.
Storborre: Tradisjonelt brukt for å rense og avgifte, spesielt huden.


Min konklusjon er hvertfall at dette er en veldig, veldig mild detox, kanskje litt for mild. Jeg vil ikke anbefale noen å ta dette alene, men hvis dere kunne tenkt dere 10-30 dager med detoxmat og renselse i kropp og sjel, -anbefaler jeg denne som et ekstra tilskudd. Ikke ta Flor Essence Detox og tro kroppen vil renses av seg selv, da vil du merke fint lite, både på kropp og energinivå. Det er viktig å gi kroppen minst mulig bearbeid mat slik at den kan jobbe med rense UT dritten, ikke tilføre den enda mer. Hehe. Jeg kjøpte min HER.Kilde: soma.no

Nettsidetips...

For noen dager siden kom jeg over en nettside jeg vil dele med dere. Jeg har ført vært inne og snoket på siden, men de sendte ikke til Norge da, dêt gjør de nå! Siden er som kinsarvik, har et enormt utvalg i alternative produkter, bare denne siden er dansk. Noe er veldig billig, mens annet ikke lønner seg å handle. Portoen er dyr (fra 100kr), men jeg tror det vil lønne seg å heller handle mye. Ta en titt: helsebasen.dk

                     

Men siden jeg er i gang med nettsider vil jeg gjerne anbefale dere en annen side. Ikke helsekost, men en norsk side med stort utvalg i kosmetikk og hårpleieprodukter. Jeg har tidligere vært fan av "blivakker.no", men denne siden har hatt dyr porto og nå finnes det da en som er billigere enn blivakker. Jeg er storfornøyd med feelunique.com og anbefaler alle å sjekke ut den siden, men de sender ikke hårsprayer, derfor har jeg vært på utkikk etter en norsk side som sender dette, blush.no er siden, sjekk den ut.

             

Endelig er våren her!

Det er ikke mye som har minnet om vår denne påska. Det har regnet, blåst og vært kaldt, men på lørdag så jeg snøklokker på vei hjem fra bussen. Snøklokker som så lykkelig slikket til seg noen minutter med solstråler, ja, for det er nok de minuttene vi så til sola i påska. Snart pryder nok hvitveisene også skogen utenfor her og hva er vell ikke mer vår enn grønne spirer og ville blomster? Syns det er vakkert jeg, dessuten, i slutten av denne uka er det meldt godvær. En uke for sent, synd for de som har hatt ferie, men sola kommer hvertfall i ei helg da, kan vell ikke forlange i poser og sekk? ;)

                             Pene snøklokkefamilien:


Håper alle mine kjære lesere har hatt en rolig og avslappende påske! Håper dere har kost dere med god mat og drikke, vært med familie, nære og kjære, nytt sol og/ellet evt. regnfulle dager foran peis med en god kopp te, stått på ski med knall og fall i bakken og ikke minst spist påskesnop til den store gullmedalje! Selv har jeg skeiet ut mer enn jeg hadde planer om, men det spiller ingen rolle, for dere vet vell at en sunn livsstil starter med å slutte og hakke ned på seg selv og kvitte seg med negativ energi? Hva hjelper det å erge seg over noen biter (eller poser) med marsipan som ble spist for en ukes tid siden, nah, den er bortevekke for lengst og det burde den dårlige samvittigheten også være!


Påska er over, men våren er rett rundt hjørnet. Jeg øsnker dere en god uke, tilbake i hverdagen!

God påskeaften!

Det er påskeaften i dag og butikkene har åpent noen timer. Selvom jeg er hjemme uansett vær og vind, ukedager og helligdager, så er det noe med disse helligdagene som gjør det mye kjedeligere enn ellers. Planen i dag er derfor å komme meg ned til byen og handle noen godsaker jeg har siklet etter lenge, veldig lenge...

Tradisjonen i min familie er å gi påskeegget på påskeaften, hvordan er det hos dere?
Nå har det seg slik at min kjære ikke feirer noe som helst så det blir magert med påskeegg i år også, men jeg håper jeg finner meg noe søtt, både slikkerier og duppedingser som kan erstatte tradisjonen <<påskeegg>>.
                       
Jeg digger dette bildet! Jeg fant det i et ukeblad til påske i fjor og hadde det lenge som bakgrunnsbilde på mobilen. Noen av dere registrerte kanskje at jeg hadde det som mitt første profilbilde på blogg.no og. Jeg har redigert dette, orginalen slettet jeg for lenge siden, men det finnes sikkert der ute en plass.

Så, da gjenstår det bare å ønske dere alle en riktig god påskeaften, kos dere med nære og kjære!

Farvel kjære vinter, nå vil vi ha våren!

Nå er det sannelig på tide å pakke bort boblejakker, skjerf og luer og erstatte de med tynne vårjakker og lune gensere! Vinteren har vært lang, veldig lang! Det er faktisk over 20 år siden vi har hatt så mye is langs kysten som vi hadde i år. Ikke nok med rekordkulde, men snøen har ligget i over tre måneder og til å være et ellers så ustabilt vinterklima på sørlandet, er tre måneder med snø veeeldig mye!!!

  L I N K

Jeg klager ikke over snø og vintervær. Jeg koser meg når det årlig raser ned fra himmelen og skaper trafikkaos og syting fra alle bilister som bare er "nødt" til å skuffe frem bilen fremfor den hersens bussen som aldri kommer i snøkaoset, eller? Jeg syns det er morsomt. Men så er det også et vakkert syn. Jeg syns vi er kjempeheldige som bor i et land med fire årstider. Muligheten til å glede oss over snø, aking og skøyting. Pakke bort vinterklærene og se frem mot en grønnere og friskere vår. Forventningene om en sommeren med med mest mulig sol, varme og sene sommerkvelder. Høsten med mørket som følge skaper tungt sinn, men blader i all verdens farger lyser opp enhver høstdag. Jepp, jeg liker årstidene, men, nå er det på tide med sol og varme igjen! Takk og farvel for denne gang vinter, vi sees forhåpentligvis igjen til jul :)


Nå står påska for tur som forhåpentligvis byr på litt mer av dette:
 

Litt humor på morgenkvisten!

Hva er vel ikke bedre enn å starte dagen med en god latter? Fantastisk morsom video, eller er det bare meg? Jeg ler hvertfall godt av denne hver gang jeg ser den!

         


                    Ø n s k e r    d e r e    a l l e    e n    k j e m p e n y d e l i g    d a g ! !

Hva er ditt snop?

Vi er alle forskjellige, noen liker is, noen kjeks, andre øl, mens noen kanskje heller bestiller en pizza på lørdagskvelden. Jeg har nevnt det før og jeg nevner det igjen, jeg er sjokoman! Hvis jeg skal kose meg må det være sjokolade med i bildet, sånn er det bare. Nå er ikke vanlig sjokolade en del av mitt kosthold lengre, men jeg kan love jeg koser meg med mye sjokolade fordiom. Jeg har mine svakheter. Bla. var jeg dum nok til å smake bananchipsen fra sørlandschips. Oh no, altså banan med yoghurttrekk. Jeg falt pladask. "Heldigvis" inneholder disse så mye sukker at det er laaangt ifra det jeg tillater meg nå i min sukkerfrie måned. Derimot har jeg annet snacks og skulle kvelden blitt helt perfekt er dette den ultimale listen over godsaker:


                   

           

                                     

Her har vi da:
♥ Grønnsaker med cashewnøttdip. (oppskrift)
♥ Hjemmelaget sjokolade med godsaker inni. (oppskrift)
♥ Min egen sjokolokolademousse. (oppskrift)
♥ God rødvin er prikken over i'en. (vinmonopolet)
♥ Mine egne cupcakes, gjerne med peanøtt, på bildet er de med sjokolade! (oppskrift)

Nomnom... Kvelden kan umulig bli misslykket med disse godsakene. Man trenger faktisk ikke en pose smågodt og en kilo sjokolade for å kose seg. Det går an å lage helt eget snop, uten tilsatt hverken sukker eller kunstig søtning og det er så godt og så verdt det! Endelig har jeg innsett det!


                      Hva er listen din over godsaker du ville inkludert i en deilig kosekveld?

Påskestemning og lek

I går tok jeg meg endelig i nakken og kom meg ut i sola. Det har vært nydelig vær de siste dagene og jeg har bare vært inne, men i går altså, da satt jeg meg på terrassen utenfor med solbrillene godt plantet på nesa, tekopp og bok.

                                   
Mmm, litt te må til! Her er Yogi Berry Detox Tea, Les gjerne det jeg har skrevet om denne teen HER. NamNam!

Sol og snø er nok langt ifra det beste for MEsyke. Det sterke lyset av snø og sol som er ute er utrolig slitsomt, men solbriller hjelper veldig godt! Var utrolig deilig å kjenne sola varme, det er lenge siden sist. Trolig gir så skarpt lys fra snøen og solen en forverring i ME-symptomene, men det gir derimot også en piff i kropp og sjel. Sol føles godt. Jeg koste meg og fikk ordentlig påskestemning!

  
Kjernesunn mat: Inspirerende og fristende oppskrifter. Les mer HER.

Så kom Freia og hun syns det var på sin plass med litt lek. Hun syns det var kjempefestlig da jeg kastet snøballer til henne (og på henne!). Rulla rundt i snøen og koste seg kan man trygt si, merkelig, men søt liten pysejente!
   

                                           Nydelige pysejenta vår!
 

Det er lørdag...

...og sola skinner fra skyfri himmel! Om det er sol, regn eller snøstorm hos deg så er jeg innom for å ønske deg en fantastisk fin lørdag!

Jeg har linket til noen av dere og jeg håper virkelig ingen føler seg glemt, for det er dere ikke!!! Jeg har mange blogger jeg elsker og følger fast, men jeg føler bare det er riktig å linke til blogger som skriver alternativt som min egen. Jeg elsker bloggene deres og en dag er ikke den samme uten!

                                      Jeg ønsker deg en fantastisk fin lørdagskveld!!!
                                

Bloggurat.net

Jeg har registrert meg på Bloggurat.net og jeg har plassert min blogg i KristiansandBlogguratkartet!
.....Haha, jaja, verdt et forsøk hvertfall ;)

I dag har jeg bursdag og...

...det er et halvt år siden jeg (og samboeren) sluttet å røyke! Tiden har flydd og for å være helt ærlig føles ut som det er flere år siden jeg tok den siste. I dag blir det fest og jeg skal servere cashewnutdip, hva tror dere folk sier om det? Hehe, jêg har hvertfall noe å knaske på da om de andre ikke liker det ;) Ellers skal jeg prøve å komme med innlegg senere, har fått pakke og fikk handla litt i går, men føler jeg er ganske stressa så mulig det innlegget kommer i morgen!
 
                      Med det håper jeg du har hatt en sålangt fin dag og får en knallgod helg!

                     

Mine to søte venninner Astri og Nina la inn dette innlegget i lokalavisen for et par uker siden, så søtt av de. Dette bildet er snart tre år gammelt og her skulle vi på fjelltur :)

Fredagskos!

Det er fredag og snøstorm ute! Jeg er klar for nok en kveld i sofaen, men i kveld med masse godsaker, supersnacks selvfølgelig! 

                                  

♥ Banancupcakes med sukrin melisstrø, samme som i oppskriften, men cacaonibs i tillegg. Åh-himalaya <3
♥ Cashewnøttdip som i går med himalayasalt, pepper, hvitløkspulver og kajennepepper.
♥ Grønnsaker, oppkuttet rødbete, kålrot og gulrot.
♥ Luna, en av mine favorittrødviner. Denne er så utrolig lett og frisk!

                                              Nå er jeg klar for sofakos med film :)

En nyyydelig lørdag!

Sola skinner fra skyfri himmel, det er snø og kaldt. Det er helg, lørdag og jeg har for en gangs skyld stått opp til et rimelig tidspunkt for å få noe ut av denne helt nydelige dagen!

Meg og min bedre halvdel skal til byen først og fremst for påfyll av levaxin (stoffskiftemedesinen min), men også for en aldri så liten tur innom vinmonopolet. Litt rødvin slår aldri feil her i hus nei. For å komme til vinmonopolet må man gjennom en liten gate innendørs og dêr finner man yndlingsbutikken, "Sans&Smak", så du skal ikke se bortifra at jeg klarer å dra med meg noen godsaker derfra i dag og. 


                                          Ha en alldeles nydelig lørdag, sol eller ikke! 

                                       

Morgenskravling!

God morgen kjære lesere!
Jeg vil bruke dette innlegget for å takke dere for kommentarer og interessen dere viser. Ingenting gleder meg mer enn kommentarene og spørsmålene dere stiller. Det er kjempehyggelig og jeg prøver å svare så godt jeg kan!

Ta en titt på denne bloggen: http://ninian.blogg.no
Jeg skjønte ingenting da jeg logget på for et par dager siden og lesertallene hadde gått amok. Fikk ingenting til å stemme, hvorfor skulle noen plutselig finne meg? Det viste seg så at denne unge damen hadde lagt inn en blogganbefaling. Så utrolig snillt! Tusen takk:)

                                                              Ha en fantastisk fin dag!
                        "Gjesp"
                         Foto: Mjuuugly
Kategorier
Instagram

hits