Tilbake til hovedside

Nye bøker!

Regnet høljer ned utenfor og verre skal det bli. I følge værmeldingen skal det "bøtte ned" fremover så det passet meg utmerket at jeg endelig motok bøkene jeg bestilte for et par uker siden. Formen er dessuten elendig om dagen og jeg er ganske sikker på at det er høstens feil, men dere; jeg har fått plass på Sørlandets rehabiliteringssenter på Eiken i november! Skal skrive mer om dette oppholdet etter hvert, men først må jeg samle krefter, finne inspirasjon, glede og energi til å bli meg selv igjen. Nå skal jeg krype langt under dyna, drikke vegansk lavkarbokakao, høre regnet plaske ned utenfor og lese disse herlige bøkene. Hvilken skal jeg begynne med? Hmm, luksusproblem. Vi snakkes så fort jeg har samlet krefter og jeg håper alt er bra med dere så lenge!

 

TIPS til ALLE som bor i Kristiansand!

Det er ikke enkelt å være borte fra bloggen når jeg har et så godt tips som dette til alle som bor i Kristiansand eller i nærområdet... Jeg bare må dele det med dere! Nå vet jeg ikke grunnen, men Norli på Sandens i sentrum skal legge ned og selger derfor ut ALLE bøkene i butikken til minus 50%! Gjettom gleden stod i taket da jeg så dette! Jeg vil virkelig tipse alle mine "helsefreaka" lesere (+ alle som har interessen for bøker) om å ta en titt i bokhandelen en av de nærmeste dagene for da jeg var der, tirsdag, hadde de nemlig alt fra "Supermat", "Kjernesunn familie", (se HER og HER for bokomtale) til "Økologisk mat". Utvalget var stort, men de beste bøkene kommer til å bli revet bort raskt så her gjelder det å være kjapp!

      Her er det førstemann til mølla!

      Selv kom jeg hjem med disse:

Bokanbefaling: Salig blanding!

Det tok meg ganske nøyaktig 5 timer å lese ferdig denne boken. Ikke fordi det er lite lesestoff, men fordi boken er lettlest og fordi jeg ble helt oppslukt av fine bilder og interessant lesestoff. Her kommer en ny bokanbefaling og ta gjerne en titt på de andre bokanbefalingene jeg har skrevet, og kom gjerne med ønsker om andre anbefalinger av bøker jeg har kjøpt som dere ønsker noen ord om.

                                                                                Salig blanding!

                                                   Raw food, supermat og grønne retter. Av René Voltaire!Om forfatteren:
Reneé Voltaire som har skrevet denne boken er Sveriges dronning innen raw food, supermat og ren, økologisk mat! Hun startet tidlig å eksperimentere med raw food og har i senere tider holdt mange kurs og foredrag. Reneé har også gitt ut en helt egen serie med supermat og raw food kalt "René Valtaire". I dette sortimentet finnes det over 100 produkter og du får kjøpt alt fra alger, kokos, og sjokolade til spiret bokhvetecrunch og pasta. Denne produktserien har tatt helt av i Sverige, men nå får man også kjøpt noen av produktene i diverse butikker rundt i Norge, og lettere tilgjengelig vil de bli! Salig blanding hennes andre bok og er spesielt skrevet til alle som deltar på kursene og foredragene hennes, kjøper og selger produktene hennes og leser bøkene hennes.

Om Salig blanding:
Boken inneholder mange oppskrifter, men også en del informasjon og tips som Reneé har erfart. Hun går ikke på dypt vann med informasjonen og tar det kort og konkret, men får med det viktigste. Boken er som jeg innledningsvis skrev, lettlest. Den er oversiktig, fine farger, fint design og veldig mange fine og fristende bilder. Det er bilder av nesten alle oppskriftene og dette er helt genialt siden et bilde frister mye mer enn en oppskrift svart på hvitt. Du får kort informasjon og tips om superfood, raw food, kjøkkenredskaper som er nyttige, familier som ønsker å spise slik og råd når man skeier ut litt for mye. Med noen unntak er oppskriftene vegetariske, men Reneé bruker meieriprodukter i noen av oppskriftene. Meieriproduktene kan fint erstattes med andre alternativ. Hun bruker mye bokhvetemel og oppskriftene er stort sett glutenfrie. Du finner småretter, festretter, diper/smør, salater, veganske og rå burgere, kaker, middager, salater, smoothies og snacks. Noen av oppskriftene er varmebehandlet, mens andre inneholder kumelk og gluten, men man kan alltid finne et alternativ til det hun bruker så du vil garantert finne noe som frister!


Min mening:

Jeg elsker boken! Jeg elsker at den er lettlest, jeg elsker bildene, jeg elsker oppskriftene, jeg elsker forklaringene og jeg elsker i grunnen det meste med den! Det er likevel noe negativt og det vil jeg gjerne dere skal vite. I veldig mange av oppskriftene hennes så "reklamerer" hun for sitt eget Reneé Voltaire merke og for at nybegynnere skal kunne lage alle oppskriftene som inneholder disse må man 1. enten være veldig kreativ og vite hva man kan bytte dette ut med, 2. droppe å bruke det, men da blir ikke retten slik den skal, eller 3. man må handle mange, mange produkter og det blir fryktelig dyrt! Av den grunn (og kun den!) anbefaler jeg denne boken til alle som allerede har et utvalg i supermat som greens, alger, tørka bær og frø.  Jeg vil legge til helt på slutten nå at jeg ikke lærte noe nytt, men jeg koste meg og fant inspirasjon og det er viktigere!Helt nederst bak på omslaget står det som følger:
"ADVARSEL: Maten min kan bedre livskvaliteten din, holde deg frisk, øke bevisstheten og kreativiteten, trylle bort pms, gi glans og glød til hår og hud, forbedre kjærlighetslivet ditt, vekke lykkefølelser og få øynene dine til å glitre."

Ny bok til inspirasjon!

Bøker er dessverre veldig dyrt, men av og til unner jeg meg ei ny bok og gleden er stor hver gang. Denne gangen ble det Renée Voltaire's "Salig blanding" jeg gikk for. Så nå skal jeg sluke boken, ord for ord og la inspirasjonen komme snikende. Jeg kan godt komme tilbake med en anbefaling av boken når jeg har lest den ferdig, hvis dere ønsker det? (Anbefaling finner du HER) Førsteinntrykket av boken er hvertfall veldig bra!

 

      Her får dere en liten smakebit:
      Nam, nam, nam...

Jeg har klart å bli syk. Vet ikke helt hva det er, men lungene surkler og piper, jeg hoster og har utrolig vondt i halsen. Får håpe det går fort over! Nå skal jeg hvertfall synke ned i sofakroken med boka og en stor og god kopp te med manukahonning. Manukahonning er virkelig den beste naturlige medisinen for hoste og sår hals! Ha en fin søndagskveld :)

Tid for bøker!

Jeg var på biblioteket for noen dager siden i håp om å dra med meg noen underholdende bøker til mørke og triste høstkvelder. Jeg har lenge hatt lyst til å lese "Den hemmelige kokken" av Mats-Eric Nilsson, men har av en eller annen grunn ikke kjøpt den, så da var det moro å finne den. I tilegg har samme forfatter skrevet "Ekte vare - veien til uforfalsket mat" og denne boken visste jeg ikke at han hadde skrevet, så det var ekstra moro!

Nå blir det mange rolige kvelder, godt plassert i godkroken av sofaen, klar for å lære mer informasjon om lureriet i maten!Hvis du bor i Kristiansand: Jeg så de hadde "Kjernesunn familie oppskriftsbok" og "raw food på norsk" og de har sikkert mange andre uten at jeg skal si noe sikkert. Spør i skranka. Bare sånn hvis du kunne tenke deg å lese disse, men ikke vil kjøpe så er det verdt en tur på biblioteket. :)

Nå skal jeg lage eplekake! Jafs!

RAW FOOD på norsk!

Min kjære har skjønt det. Etter å ha snakket hull i hodet på han om denne boken i en månedstid tok han endelig hintet. Fint innpakket var den også, gjorde det ekstra spennende. Hehe. Min kjære er ingen raw food-entusiast, ikke har han hengt seg på den kjernesunne bølgen heller, men han har sansen for det jeg lager og han merker også at dette gjør godt for kroppen, noe alle ville merket! 

    RAW FOOD på norsk:

    Skrevet av Erica Palmcrantz.

Boken skal ta for seg det grunnleggende innen raw food og etter å ha smugtittet i boken er det ca 130 sider med bilder av de lekreste retter. Det er rundt 45 sider med lære. En av grunnene til at jeg har ville ha denne boken var nettopp fordi det er masse lekre og fristende bilder! Ifølge omslaget skal du få vite nok til å komme i gang med raw food, og hvordan du kommer deg videre hvis du først har begynt å interessere deg for raw food. Passer perfekt for meg! Du får kjøpt RAW FOOD på norsk i de fleste bokhandlere eller du kan sjekke ut cdon.com og spare noen kroner.

Boken gir oppskrifter i kategoriene:
♦ Frokost
♦ Mellommåltid
♦ Lunsj
♦ Middag
♦ Tilbehør
♦ Grunnoppskrifter
♦ Snacks
♦ Desserter

Jeg hadde planer om å "spare" denne boka til vi reiser, men tror det blir vanskeligere enn antatt. Kommer sikkert en liten bokanmeldelse når jeg har lest og studert den nøye. Ah, jeg gleder meg til å sluke hver minste setning i denne boka. Det er da heilt rått!

Bokanbefaling: SUPERMAT!

Det er flere måneder siden jeg ble ferdig med denne boka, men jeg har ventet med å skrive om den for å få et eldre inntrykk av boka. Noen vil kanskje bli provosert over min dom, mens andre kanskje er enig. Derfor må jeg skrive innledningsvis at denne bokomtalen er min mening etter at jeg leste den flere ganger.

     SUPERMAT

      av Trine Berge og Sara Chacko

Mine tanker:
Boka blir som et slags oppslagsverk med ca 45 forskjellige matvarer som går inn under "supermat". Det er lite, men fornuftig informasjon om hver enkelt supermat og her får man med seg kun det viktigste. Boka er ryddig og oversiktlig. Lett å finne frem i med kapitler og oppskriftsregister. Nydelige og fargerike bilder. Det er også rundt 100 herlige oppskrifter og noen med bilde. Inspirerende og fristende oppskrifter. Det kunne gjerne vært enda flere bilder, vi får da aldri nok bilder av supermat? Jeg lærte ikke mye nytt, men jeg er likevel veldig glad jeg har denne boka, både pga. oppskriftene og fordi den blir som et oppslagsverk. Her kan man også se næringstabeller over supermaten, noe det er lite av på norske sider. Vil du lese og lære mer om supermat? Da bør du kjøpe denne boka!

Negativt, irriterende og pirk:
Jeg vet ikke om det er flere som la merke til disse tingene da de leste, men jeg gjorde det ganske tidlig og det ble fort irriterende. Jeg la veldig fort merke til at det står kort og greit fortalt om hver enkelts supermats "næringsinnhold". Her står det kort fortalt hvilke næringsstoffer den aktuelle supermaten inneholder mye av og dermed også hva som gjør den spesiell. La meg ta noen eksempler:
Ved rå kakao står det at rå kakao har et høyt innhold av magnesium. Det er riktig, kakao er kjent for sitt høye innhold av magnesium og i følge boka inneholder kakao 342mg magnesium/100g. Til sammenlikning står det at kokospulp er "rik på mineraler som magnesium". Vel, 32mg magnesium/100g...
Wacame, "er speielt rik på kalsium, magnesium og jern". Spesielt rik på dette er den ikke nei, kalsium: 150mg/100g, magnesium: 107mg/100g og jern: 2,18mg/100g (vi kvinner trenger 15mg daglig). Til sammenlikning inneholder chlorella 100mg jern/100g.
Lucuma,  "...inneholder betydelige mengder kalsium". I følge næringstabellen på den samme siden inneholder lucuma 16mg kalsium/100g. Det er ekstremt lite. Vi spiser i tilegg bare små mengder lucuma av gangen. Til sammenlikning inneholder Hijiki 1400mg kalsium/100g, her snakker vi betydelige mengder kalsium!
Jeg stopper der for jeg kunne tatt veldig mange eksempler fra hele boka og jeg tror dere tok poenget mitt. Jeg er fullt klar over at dette er pirk, men det irriterte meg veldig, men det er også det eneste negative jeg har å si.

Konklusjon:
Absolutt en bok som er verdt å lese om du interesserer deg for supermat eller har lyst til å lære litt om emnet. Lettlest og ryddig. Her kan du lære mye viktig og få inspirasjon til å lage og bruke supermat i hverdagen. Anbefales på det varmeste!

Per dags dato kan den kjøpes for 297 kr på CDON.

   Noen bilder tatt fra boka:

Lyst til å lage kjernesunn mat?

Denne boken er er oppfølgeren til "Kjernesunn familie-slik gjør du det!". Det er litt informasjon på de første førti sidene som er greit å få med seg, mens de neste 150 sidene er med fristende bilder og fine, kjernesunne oppskrifter. Dette er i hovedsak en oppskriftsbok og bør være i bokhyllene til alle som allerede har den første boken.
 

                               Fristende? Her har du bilder fra boken. Kjernesunne og deilige retter.

Har du litt kunnskap om et glutenfritt, laktosefritt, sukkerfritt, økologisk og rent kosthold er denne boken genial og du trenger ikke kjøpe den første boken før du setter i gang med denne. Har du derimot ønsker om å endre kostholdsvanene i familien på grunn av feks. lite energi, sure miner, sykdom, overvekt, rastløse og hyperaktive barn, dårlig søvn osvosv, men ikke helt vet hvor du skal starte i et hav av kostholdsfilosofier? Trenger du motivasjonen, inspirasjonen og argumentene for å komme i gang med et kjernesunt kosthold? Da anbefaler jeg deg også å lese den første boken "Kjernesunn familie-slik gjør du det!", først. Den boken vil gi deg grunnleggende informasjon og kanskje også noen oppvekkere mellom sidene, ta en titt HER.

 Kjernesunn MAT - forvandler familien på få uker

I hovedsak er oppskriftene i boken glutenfrie, sukkerfrie og melkefrie (animalsk melk). Med tanke på allergi har de lagt opp tegn hvis oppskriften inneholder noe av dette: nøtter, egg, soya, gluten eller melkeprodukter, og det er derfor lett å ha oversikt over hva oppskriftene inneholder.

Oppskriftsdelen i boken er delt inn i kapitlene: Frokost, Lunsj (matpakker), Fisk, Fugl, Egg og Kjøtt, Grønne Retter og Salater, Brød og Runstykker, Dip, Dressing og Saus, Kalde og Varme Drikker, Godteri, Desserter og Kaker og ALLE oppskriftene har bilder. 

Denne boken er, i motsetning til den første, veldig oversiktlig og fint delt inn i store kapitler. Jeg syns den første er litt rotete, men det er ikke denne.
Jeg liker denne boken kjempegodt. Fristende og smaksrike retter som de fleste av oss "vanlige" mennesker klarer å lage. Dette gir god hjelp ved å ta neste skritt, feks. til et sukkerfritt eller glutenfritt kosthold. Boken inneholder (kanskje for noen) litt rare ingredienser, men som jeg skrev innledningsvis, så kan det lønne seg å lese den første av bøkene først eller ha litt erfaring med et kjernesunt kosthold. Jeg anbefaler boken på det varmeste. Jeg sjekket noen priser og den koster per dags dato 305,- på CDON, 305,- på capris og 349,- på bokkilden.Her er det også to bilder fra boken med bilde av et kjøleskap før og etter det er fylt med kjernesunn mat. Det er samme med et "typisk kjøkkenskap". Veldig greit!Ønsker du en kjernesunn familie?


Da kan du starte med å lese "Kjernesunn familie-slik gjør du det". Dette er en bok skrevet av moren i den danske familien som tidligere slet med et barn med autisme og uro, mens resten av familien slet med dårlig søvn, ustabilt blodsukker, bilringer, tv-titting, lite energi, søtsug, kviser og dårlig humør. Moren var oppgitt, deprimert og godtesjuk og en dag var det nok!

Familien la om til et kjernesunt kosthold og barnet med autisme har fått et normalt liv, astma hos faren er borte og alle punktene ovenfor er ikke lengre en del av hverdagen til denne familien. Moren, Ninka - Bernadette Mauritson, har nå skrevet denne boken for å hjelpe andre til å bli kvitt de samme problemene. Rett og slett spise seg ut av sykdom og plagsomme symptomer.Om boken på godt og vondt:
Dette er en bok med inspirerende historier og fristende oppskrifter med en kjernesunn tanke. Tanken med et kjernesunt kosthold innebærer å kutte ut sukker, hvete, melk og E-stoffer og bytte dette ut med rene produkter, naturlig sukker og laktosefri melk. Det høres kanskje veldig vanskelig ut, men gevinsten du får ved å endre (noe eller alt) av dette er et helt nytt liv. Jeg tør påstå at ved å kutte ut sukker, hvete, melk og E-stoffer vil du få et helt nytt og bedre liv og det er dette som er filosofien i boken også. Boken gir deg argumentene, inspirasjonen og motivasjonen til å ta det første steget. Boken lover deg ikke lykke og grønne skoger, men du vil få det og familien din vil få det bedre. Slik er det, man får det bedre ved å kutte dette. Familien blir friskere, gladere, sunnere og kroppen svarer med mindre sykdom, smerter, utslett og bedre søvn, fordøyelse og energi. Boken forteller deg hvorfor og hvordan du skal gå frem. Den gir deg argumentene, solskinnshistorier og motivasjon. Boken gir deg et hardcore-program til sukkeravrusning, hjemmeapotek, oversikt over hvor du kan kjøpe alt til en kjernesunn livsstil og ikke minst får du noen nydelige og fristende, kjernesunne oppskrifter! Boken er lettlest, forstålig og du trenger ingen eller liten kunnskap fra før av for å forstå innholdet. Det er fine bilder, også på oppskriftsfronten, men det kunne vært enda flere bilder av oppskriftene. Eneste minuset med denne boken er at den kan virke litt rotete. Hele boken er delt inn i små kapitler i stedet for store kapitler med små undertema, men du finner frem! Du bør også være innstilt på at denne boken er IMOT sukker, hvete, gluten, meieriprodukter og E-stoffer og det er en fordel å være forberedt på dette.

Om forfatteren:
Boken er som sagt skrevet av moren i familien, Ninka-Bernadette Mauritson, men Thorbjørg Hafsteinsdottir har hjulpet til med litt av sine gode kunnskaper. Thorbjørg er forfatteren av "10 år yngre på 10 uker" og Ninka og Thorbjørg deler en del av samme filosofi: økologisk ren mat av beste kvalitet, uten kunstige tilsetningsstoffer og E-stoffer, ubehandlet knallsunne planteoljer, ingen tomme kalorier og raske karbohydrater. Les mer om Thornjørg eller bloggen hennes HER. Nettsiden til den kjernesunne familien finner du HER.

Bilder fra boken, legg merke til kalven:
 
Jeg anbefaler "Kjernesunn Familie-slik gjør du det" for en kjernesunn familie!

pH-mirakelet er i hus

Ok, min kjære har virkelig fått sansen for å tilfredstille mine materialistiske behov ved å mate meg med bøker! Misforstå meg rett, det gjør ikke meg noe det altså! Dette var en av altså tre bøker jeg ønsket meg, nå har jeg alle.

pH-mirakelet 
   
Av Robert O. Young og Shelley Redford Young

pH-mirakelet virker som en utrolig interessant bok. Den tar for seg syre-basebalansen i kroppen. Ubalanse i syre-basebalansen kan nemlig være årsaken til veldig mange livsstilsskydommer som bla. lavt energinivå, smerter i muskler og ledd, drålig fordøyelse og overvekt. Mange som har lagt om kostholdet med basiske og lett syreholdige matvarer, opplever en merkant bedring i kroppen. Ved å følge bokas kostholdprogram mener forfatteren at man kan balansere kroppskjemien, normalisere fordøyelsen og bli kvitt skadelige bakterier som trives i kroppen. Boka er på norsk, helt topp for meg! Det er ikke vanskelig å finne informasjon om pH-balansen, et raskt søk på google vil gi deg enormt med lesestoff. 
                                                                                                                 
Tror jeg skal spare denne boka til påska, for så og forhåpentligvis ta den med ut i solveggen. Lenge leve forhåpninger! 

Nytt medlem i boksamlingen!

Jeg må ha verdens beste kjæreste! I går sjokkerte han meg, nok en gang, men denne gangen hadde jeg ingen anelse. Oppfølgeren til "Kjernesunn Familie - Slik gjør du det" lå under pleddet i sofaen... Ble veldig glad, har nemlig hatt veldig lyst på denne oppfølgeren som altså er "Kjernesunn Mat - Forvandler familien på få uker".

Kjernesunn mat - Forvandler familien på få uker


Dette er altså kokeboken med oppskrifter uten sukker, kumelk, gluten og kunstige tilsetningsstoffer!
Jeg har tatt en titt ogolahla for noen fristende lekkerbisker som pryder sidene og ikke minst oppnålige oppskrifter! Ofte synker skuldrene så fort jeg har åpnet en kokebok. Bildene og ingredienslistene er rett og slett altfor proffe for meg. Disse oppskriftene derimot, de tror jeg alle klarer. Jeg kommer garantert tilbake med noen oppskrifter til dere når de er prøvd ut, men ên bok av gangen!

Eksempler på oppskrifter fra boka:
♥ Smoothies og shakes
♥ Bananbomber (bananlapper)
♥ Lasagne med og uten pastaplater
♥ Rotfruktchips
♥ Pizzabunn (glutenfri)
♥ Diper og dressinger¨
♥ Masse godissnacks

Til de som ennå ikke har "Kjernesunn Familie" - boka eller ikke har hørt om de er dette en filosofi som går ut på å kutte ut sukker og kunstige tilsetningsstoffer. Resultatet har rett og slett blitt en lykkeligere familie og boka gir deg grundig veiledning for hvorfor og hvordan akkurat din familie skal legge om til en kjernesunn livsstil. Bøkene anbefales til ALLE som vil ha et renere, sunnere, grønnere og miljøvennligere liv!
Les innlegget jeg skrev om "Kjernesunn Familie - Slik gjør du det" her.

                           Fine bøkene! :)
                           

Verdens beste kjæreste!

Da jeg skulle krype under teppet i sofaen fant jeg denne boka. Jeg hadde mine mistanker om at han hadde planer om å gi meg denne, men ikke i dag, ikke så uventet. Passer meg helt perfet! Helga er reddet! Dette er virkelig en bok jeg gleder meg til å sette meg ned med og nyte hvert ord og hver linje. Jeg er så takknemlig for at min kjære har forstått det, hvor viktig dette med å endre kostholdet er for meg.

Den grønne supermaten

Av David Sandoval

Litt ironisk satt vi og drakk en supersmoothie da jeg fant boka. Den ble yummi og et bilde kommer selvsagt :)

 

Denne bestod av:
- vann
- frossen spinat
- frosne selvplukne blåbær og bringebær... *himmel*
- banan
- byggress
- rått kakaopulver
- knuste chiafrø
- stevia

Jeg vil anbefale å droppe kakaopulveret og heller ha i acai. Rett og slett fordi den var kraftig nok.

Anbefaling til lesehester..

Nå er det helg og hva er vel ikke bedre enn å starte med et lite økonomisk tips? ;)

Jeg syns bøker er dyrt i Norge, altfor dyrt. Hvis jeg derimot skal kjøpe bøker vil jeg at de skal være billigst mulig og jeg har derfor sjekket noen sider for å finne de billigste og jeg anbefaler deg derfor å ta en titt nedenfor:

www.cdon.com - Er ikke billigst på bøker til ordinær pris, men de har mange bra tilbud og disse tilbudene er verdt å sjekke ut! Cdon stikker seg godt ut når de kommer med sine fantastiske tilbud. Cdon har mellomlager i Oslo, men sender egentlig fra Sverige, men ikke bry deg om det, det er IKKE toll og moms på pakkene du bestiller fra CDON, kjempegreit! Frakten er på 29,-.

www.capris.no - Denne siden har masse billige bøker. Utenom kuppene på CDON er capris helt klart nr.2 med sine gode priser. Frakten er 19,- og så vidt jeg har forstått trenger man ikke tenke på toll eller moms her heller. Absolutt verdt en sjekk.

Jeg sammenliknet noen priser for dere, sjekk det ut:
             
Foto: capris.no

Den grønne supermaten:
capris.no:           288,-
cdon.com:          288,-
bokkilden.no:      329,-
haugenbok.no:    329,-

10år yngre på 10 uker:
capris.no:           305,-
cdon.com:          305,-
bokkilden.no:      349,-
haugenbok.no:    349,-

Sprouts guide:
capris.no:            87,-
cdon.com:         109,-
bokkilden.no:     138,-
haugenbok.no:    ----

The Secret (på norsk):
capris.no:           129,-
cdon.com:          291,-
bokkilden.no:      342,-
haugenbok.no:  salg: 189,-

Ønsker deg en riktig Goood Helg!

Bøker på vei :)

Bestilte noen kjempebillige bøker på cdon.com og nå gleder jeg meg til de kommer i posten. Jeg har bursdag om et par uker og da ønsker jeg meg litt dyrere bøker, men inntil den tid var det moro med supersalg på nettet!

Super-MAT

Har ikke de store forventningene til denne boka, men regner med jeg kanskje kan lære litt nytt og nyttig om den vanilge "norske" supermaten. Den var superbillig, 69,-. Her kan du lese mer om den.

Yoga - øvelser for inspirasjon og velvære

Har alltid ønsket å lære meg litt yoga og har en periode også meditert litt. Jeg håper denne boken vil lære meg litt yoga og gi meg inspirasjon til å gjøre dette daglig. Kjempebillig, 39,-. Les mer her.

Sunn og sterk RYGG

Denne boka er nok egentlig ganske viktig for meg. Jeg har dårlig rygg i "genene" og sliter med vond rygg og nakke/skuldersmerter. Dette kommer nok av kombinasjonen ME og det stillesittende livet jeg lever. Da jeg trente aktivt, mye, hadde jeg aldri vondt i ryggen. Aldri! Jeg håper denne boka kan hjelpe meg å bygge opp ryggen med øvelser jeg kan gjøre hjemme, forsiktig og i mitt tempo. Billig denne også, 49,-. Les mer her.

Bildene er tatt fra cdon.com

Bokanbefaling!
God morgen!
Tenkte jeg skulle legge inn en liten anbefaling, nemlig "Kjernesunn familie".
Boka er skrevet av mor og far i den danske familien og de gir deg alle sine dyrebare tips til en sunnere livsstil for familien din. Selv var de lei bla. urolige, slitne og trette barn. De la om kostholde og fikk:
♦Allergi, astma og medisin ble borte
♦Bedre og mindre søvn
♦Mer energi
♦Sønnen ut av autismen
♦Ble kvitt stress og fikk et bedre familieliv.

Oppskriften er ganske enkel faktisk: kutt sukker og kunstige stoffer, men det er ikke alltid like enkelt å komme i gang og da er boka helt fantastisk. Den lærer deg alt du trenger å vite før du begynner, inneholder nedtrampingsprogram, hardcore program og oppskrifter. Her gjør du ikke bare deg selv en bjørnetjeneste, men hele familien en! 
Kan kjøpes her!  Ha en fantastisk dag!
Kategorier
Instagram

hits