Tilbake til hovedside

Påskegul crunchy og sukkerfri melkesjokolade!

Oppskriften på denne knallgule melkesjokoladen er enkel. Det dere trenger er gårsdagens oppskrift på hvit melkesjokolade, gul konditorfarge og spiret bokhvete. Bokhvete kan enkelt spires hjemme, bare se her! Spiret bokhvete er å anbefale da det er billig og næringsrik supermat. 
Til ca 15 biter påskegule melkesjokolader:
♦ 1,5 dl smeltet hvit melkesjokolade
♦ 1/2 ts Wilton golden yellow konditorfarge
♦ 3 ss spiret og tørket bokhvete
♦ 2 ss sukrin - eller kokossukker for bedre smak!
♦ 1 ss yaconsirup
Appelsinskall fra 1/4 appelsin - unngå det hvite!

- Start med den hvite sjokoladen. Oppskrift og fremgangsmåte finner dere HER, men husk at den oppskriften er stor og dere vil nok ikke trenge mer enn kanskje 1/4 av oppskriften.
- Bland bokhvete, finrevet appelsinskall, sukrin og yaconsirup godt sammen. Pass på at all bokhveten har litt yacon og sukrin på seg.
- Rør inn konditorfarge i sjokoladen og la den smeltede sjokoladen stå en stund slik at konditorfargen "smelter sammen" med sjokoladen.
- Beregn ca 1/2-1 ts bokhvetefyll per sjokolade avhengig av størrelsen på formen. Hell over sjokolade og sett kjølig.

KNAS, KNAS!#mat#kosthold#oppskrift#hjemmelaget#melkesjokolade#hvit #gul #påske #gulsjokolade #påskesnop #påskegodteri #påskesjokolade #påskekonfekt #crispo #glutenfri #glutenfritt #bokhvete #spiret #sjokolade#snop#godteri#snacks#konfekt#sukkerfri#sukkerfritt #melk#søttoggodt#bringebær#inspirasjon#foto#vektklubb

Som dere ser på siste bildet har jeg mer påskesnop til dere på lur. De siste tre dagene har jeg laget ikke mindre enn 2 KILO påskekonfekt. Oppskrifter kommer de neste dagene så ikke ta helt påskeferie fra Mjuuugly.blogg.no :)

Én kommentar

Mona Therese

11.04.2014 kl.21:30

Skikkelig kult! Det vil jeg prøve:)

Marie Knutsen

12.04.2014 kl.11:27

Hei:) jeg er innom bloggen din ukentlig, men legger ikke så ofte igjen kommentarer. Denne gangen så følte jeg likevel for å gjøre det:) jeg har fulgt deg i mange år, og har sett hvordan bloggen har utviklet seg til det den er blitt nå, rett og slett matkunst! Jeg blir kjempe inspirert av å stikke innom og jeg kjenner et stikk av stolthet over at du har kommet så langt( selv om jeg ikke kjenner deg). Takk for at du introduserte meg for iherb, supermat og hjemmelaget sjokolade:) du er fantastisk! Jeg håper du får en fin påske:)

Hilsen Marie

Mjuuugly

12.04.2014 kl.18:20

Marie Knutsen: Tusen hjertelig takk for at du la igjen en kommentar, Marie! Slike ord betyr alt for meg, og jeg skal være ærlig å si at jeg er ganske stolt over hvordan bloggen har blitt :) Jeg legger hjertet i bildene, oppskriftene og bloggen og hvis andre ser det blir jeg veldig glad! :)

GOD PÅSKE!

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits