Tilbake til hovedside

Kjøkkenutstyr: grønnsaksspaghetti og rivjern!

Som matblogger får jeg ofte mail om jeg tar imot tilbud som reklame, affilatelenker og vareprøver, og dere må tro det er mye rart jeg blir spurt om!! Det aller meste (99,5%) er søppel, rett og slett fordi det er helt uvesentlig for innholdet på bloggen min og fordi denne bloggen ikke skal være kjøpt og betalt. Når jeg derimot får tilbud som angår mat er jeg straks interessert. For noen uker siden fikk jeg mail fra hamonoya.no om jeg var interessert i å prøve noen av produktene deres. Om jeg er interessert i å prøve kjøkkenutstyr? OH YES!

Jeg må understreke at produktene er sponset av Hamonoya, men at jeg ikke har inngått noe avtale om å skrive om produktene, så alt jeg skriver her er frivillig og kun mine egne meninger om produktene.



Den første vareprøven er en GEFU Spirelli spaghetti slicer til grønnsaker. Dere som har fulgt bloggen min vet at jeg allerede har en spiralizer som eg er veldig glad i, men denne er relativt stor og den tar mye(!) plass på kjøkkenbenken. Spirelli derimot, er liten og handy. Med andre ord et godt alternativ til spiralizer. Men hvordan funker denne spirelli'en da? Det er to størrelser på knivbladene, og man får altså grønnsaksspaghetti i to tykkelser. Reklamen sier at spirelli skal lage spaghetti av squash og gulerøtter. "Myke" grønnsaker som squash, aubergine, agurk, søtpotet og godt modne rødbeter funker utmerket, men skal man lage gulerotspaghetti må gulerøttene være veldig store for at spirelli skal klare å lage spaghetti av den. Grønnsakspaghetti er en lekker og morsom måte å spise grønnsaker på, og i raw food er det helt vesentlig å ha en slicer av et eller annet slag. Alt i alt er det ingenting å utsette på denne kjøkkenduppedingsen. Den gjør jobben raskt og enkelt og den krever lite plass og rengjøring. GEFU Spirelli er ny på markedet og selges per dags dato hos Kitch'n  for 299,- og Traktøren.

   

   



Den andre vareprøven er et MIcroplane fint rivjern nr. 45004. "Alle" kjente kokker på tv bruker slike rivjern og jeg har lenge hatt lyst på ett, uten at jeg har tatt meg råd til det. Rivjernet er sylskarpt og funker helt utmerket på "tørre" ting som sjokolade, sitrusskall, muskattnøtt, kanel, nøtter og harde oster som parmesan. Det funker også å rive "våtere" ting som f.eks chili, ingefær, og hvitløk og da får man en purrè som ved bruk av en hvitløkspresse (se bilde). Dette er nok en kjøkkenduppedings som ikke står øverst på listen til alle, men som gave til hobbykokken, matentusiasten eller som vertinnegave er denne bare helt perfekt. Prisen er jeg litt usikker på da den varier fra butikk til butikk, men per dags dato selges Microplane rivjern (i forskjellige størrelser) hos Tilbords, Kitch'n, Traktøren og Rafens.







#mat #kosthold #gefu #microplane #hamonoya #kjøkkenutstyr #spaghetti #grønnsaksspaghetti #vegan #rawfood #raw #rivjern #inpirason #suntoggodt

2 smil :)

Linn Therese

17.03.2014 kl.23:47

Har nå bladd meg gjennom bloggen din helt ned til sommeren 2013. Fasinert! Skjønner godt at du er på topplisten!

og jeg som trodde jeg var noen lunde pen (men sammenlignet med deg! ikke sjanse. du er nydelig)... jaja. Kommer til å følge bloggen din! Du er virkelig inspirasjon=D

Mjuuugly

20.03.2014 kl.16:05

Linn Therese: Tusen takk for det! :)

Skriv gjerne en kommentar



Kategorier





Instagram

hits