Tilbake til hovedside

Fruktsalat med sunn og god raw sjokoladesaus!

WOW, her er det skikkelig vinter nå. Vi har godt over en meter snø ute og inngangsdøren til leiligheten vår er bokstavelig talt snødd inne. Jeg er en av de få som nyter snøen og koser meg under myke pledd med godt og varmt å drikke. Av og til har jeg også energi og overskudd til å hoppe og sprette rundt i snøen som en liten unge. Med snøstorm utenfor er det ingenting som minner om at våren er rundt hjørnet, men det er ikke så mye som skal til, - for med en fruktsalat som denne får dere virkelig tankene tilbake til sommer, sol og varme. Bon appetit!

En fruktsalat som denne ser lekker og luksuriøs ut og kan godt serveres i finere selskap. Server da fruktsalaten i coctailglass eller andre fine glass med stett. Prikken over i'en til denne fruktsalaten må være ei kule med hjemmlaget raw vaniljeis. For meg holder det å spise den med sjokoladessaus og hampfrø!
FRUKTSALAT MED RAW SJOKOLADESAUS TIL TO PERSONER:
♦ 1/2 granateple
♦ 1/4 ananas
♦ 1/2 appelsin
♦ 1/2 blodappelsin / rød appelsin
♦ 1/2 eple
♦ 1/2 banan 
♦ 1 kiwi
♦ 2 ss hampfrø - les mer om hamp HER!
RAW SJOKOLADESAUS:
♦ 3 ss raw yaconsirup
♦ 2 ss raw kakaopulver
♦ 1 ts raw carobpulver (valgfritt)
♦ 1/2 ts vaniljepulver

Det er en fordel at yaconsirupen er romtemperert når den skal røres sammen med de andre ingrediensene. Bortsett fra det er det bare å kutte opp frukt, blande ingrediensene til sausen, helle den deilige sjokoladesausen over frukten og strø litt hampfrø over til slutt.

Dere velger selvsagt selv hvilken sirup dere vil bruke, men jeg er storforbruker av yaconsirup. Yaconsirupen jeg bruker når jeg lager raw food er denne som jeg bestiller fra Gojiking/VitaMe. Yaconsirup er rik og fruktig på smak, har lav GI og inneholder mye inulin som er mat for de gode tarmbakteriene våre. Med andre ord er yaconsirup gunstig for fordøelsen vår! Jeg elsker rett og slett yaconsirup. En annen yaconsirup, som ikke er raw, men som smaker godt er denne fra iHerb. :)

#kosthold #vegan #vegansk #mat #dessert #oppskrift #frukt #fruktsalat #sunt #sunn #sukkerfri #sukkerfritt #sunn #sunt #suntoggodt #rawfood #raw #superfood #supermat #iherb #rawsjokolade #sjokoladesaus #vektklubb #slanking #inspirasjon #foto

7 smil :)

ElseVictoria

27.01.2014 kl.23:49

Det så ordentlig godt ut, trodde først det var chia frø du hadde i salaten, men hampfrø hørtes spennende ut, tror jeg skal prøve meg på denne :)

Tina

28.01.2014 kl.14:30

Du har så masse godt på siden din. Skulle ønsket å hatt deg i venneslita mi på blogg da det er lettere for meg å følge på siden din. Kan du legge meg til? Da jeg ikke får lagt deg til :/

Mjuuugly

28.01.2014 kl.15:56

ElseVictoria: Gjør det :)

Mjuuugly

28.01.2014 kl.16:01

Tina: Takk for det. Jeg la deg til =)

Nina Bakke

28.01.2014 kl.17:25

Ser kjempe godt ut :)

Ragnhild

03.02.2014 kl.23:11

Så deilig dette så ut, du tar jo så fristende bilder!! Jeg lager dette av og til jeg også. Fruktsalat med rå sjokoladesaus er så godt!

Mjuuugly

05.02.2014 kl.13:42

Ragnhild: Takk =)

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits