Tilbake til hovedside

Made with love from me to you!
Det er lite jeg synes er mer sjarmerende enn hjemmelagde, innpakket julegaver. Det er ikke mye som skal til, men bare tanken på at personen faktisk har brukt tid og omtanke på å lage noe til meg rører dypt inn i hjerterota. Selv gir jeg bort mye konfekt, ikke bare i jula, men ved alle mulige anledninger. Det gjør meg glad å få gi bort hjemmelaget konfekt og jeg skulle gjerne godt det enda oftere. Julen er intet unntak og da gir jeg spesielt mye konfekt. Jeg pakker inn konfekten i cellofan, søte kremmerhus eller glass, pynter de med bånd og klistermerker og merker ofte gaven at den bør stå kjølig frem til julaften. Jeg lager stoooore mengder konfekt til jul og fryser den ned slik at jeg slipper å lage påfyll. Og når det nærmer seg julaften, helst så nærme dagen som overhode mulig, -tar jeg opp konfekten, tiner den i kjøleskapet og pakker den inn. Hjemmelaget konfekt er ypperlig til å gi bort, syns jeg. :) Derfor vil jeg oppfordre til at dere gjør det samme i år. Det trenger ikke være så mye, bare en liten smakebit på egne favoritter som er laget med omtanke og kjærlighet.

Her er noen tips til konfekt som passer spesielt godt som julegave, og som holder seg godt i romtemperatur:
Julesjokolade med appelsin, kanel og nellik!
Raw sjokolade med mandelkaramell - pass på at sjokoladen ikke lekker mandelfyll, det blir kliss.
After eight konfekt! - pass på at sjokoladen ikke lekker mintfyll, det blir kliss.
Sukkerfri krokan i rå sjokolade!
Raw sjokoladecookies!
DEILIGE nøttekuber!
Bounty!
Karamelltrøfler!
Brownietrøfler!

Digg snickerskonfekt!
Marsipan - enkel oppskrift!
♥ Raw marsipan - enkel oppskrift!
Nydelig hvit sjokolade!
Karamelliserte valnøtter!

Utenom konfekt er det også mye annet man kan gi bort
. Hjemmelaget syltet rødbete, hjemmelagde glutenfrie knekkebrød, hjemmelaget tacokrydder, eller sjokolade-og peanøttpålegg er bare noen tips.Gaven under er fra meg til en person jeg fikk tilsendt adressen til på mail. Matbloggsentralen.no hadde i år noe som heter "julegavebyttet" hvor man kan melde seg på og plikter seg til å gi en gave til en tilfeldig person. Hva man gir er opp til en selv, men siden alle er medlem i matbloggsentralen bør gaven være matrelatert. Nå venter jeg altså en gave selv, fra en eller annen person der ute og det er jo veldig spennende, og ikke minst hyggelig. Jeg gleder meg og oppfordrer dere til å være med til neste år, hvis det blir et nytt julegavebytte! :)


              

10 smil :)

Nina Bakke

12.12.2013 kl.19:31

nydelig

Maria

12.12.2013 kl.21:57

Hjemmelagde julegaver er herlig :)

Laila

13.12.2013 kl.12:32

Bra tips og oversikt! Veldig hyggelig med desember og mange tips fra deg:-)

Nina

13.12.2013 kl.17:57

Hei,

du er så flink til å få det til å se profesjonellt ut! Ser ut som noen riktig flotte gaver! Hvor får du kjøpt cellofanen du har pakket inn med på disse bildene, lurer både på de firkanta pakkene og kremmerhusene? Hvor får du tak i de klistremerkene det står handmade på? Og hva er det du har pakket inn sjokoladen med som ligner litt på gull? :)

Mjuuugly

13.12.2013 kl.19:04

så hyggelig :)

Mjuuugly

13.12.2013 kl.19:08

Tusen takk, veldig hyggelig å høre! Cellofankremmerhusene er fra panduro (hobbybutikk), det samme er boksen, men den har jeg pynta. Klistermerker, den brune papirremsa, cellofanposer er fra ebay. Jeg kan se om jeg finner link til de, men må gjøre det når jeg har tilgang på pc. :)

Elisabeth

14.12.2013 kl.11:09

Oi oi oi, dette så fristende ut! Det er bra iHerb har satt ned prisen for frakt med DHL, for her er det flere ting jeg trenger, ser jeg. Det var jo så mye fristende, som må prøves! Tusen takk for oversikten!

Nina

14.12.2013 kl.16:52

Takk for svar. Jeg er velkjent på eBay, så har allerede funnet alt der så du trenger ikke komme med linker for min del :)

Ha en fortsatt fin førjulstid :)

Mjuuugly

17.12.2013 kl.15:43

Elisabeth: Ja, endelig billigere dhl-frakt :D

Mjuuugly

17.12.2013 kl.15:43

Nina: Hehe, så bra :)

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits