Tilbake til hovedside

Repair blåbærsmoothie!


Mannen i hus har blitt syk og han har vært stor tilhenger av å gi kroppen et "vitamin C-sjokk" når han er forskjøla. Før hadde vi alltid brusetabletter med 1 gram vitamin C tilgjengelig og han følte det var til stor hjelp hver gang han var syk. Nå har vi ikke disse tablettene lenger for jeg er stor tilhenger av naturlig c-vitamin, fremfor de kjemisk fremstilte. Men "vitamin C-sjokk" skulle han få siden han ville så jeg laget en reparasjonssmoothie til han, og vet dere, han mente fullt og ærlig at han umiddelbart følte seg bedre, og om det var fysisk eller psykisk så er vel ingenting bedre enn at han følte seg bedre!?

Reprasjonssmoothie til to:
♦ 4 dl frosne blåbær / evt. andre frosne bær
♦ 3 dl kokosmelk
♦ 3 dl vann
♦ 1 ss gojipulver
♦ 2 ts camu camu **
♦ 2 ts lecitin
♦ 1,5 ts vaniljepulver
♦ 1 ts stevia 

** Her er det camu camu-pulveret som er viktig og må ikke utelates, bortsett fra det bruker du det du har av ingrediensene ovenfor. Camu camu er gull verdt og gir faktisk denne smoothien ti ganger daglig anbefalt dose vitamin C. Vitamin C er et vannløslig vitamin som ikke lagres i kroppen. Det er derfor ingen fare å ta store doser vitamin C av og til da kroppen skiller ut overflødig vitamin gjennom urin. 

 

 - Her skal alle ingrediensene blendes sammen. Har du en god blender trenger du kanskje ikke så mye vann som det er oppgitt over, og har du derimot en svak blender vil du trenge mer.
- Drikk med en gang!

Stikkord:
Follow on Bloglovin

12 smil :)

så himelsk ut! blir han ikke frisk nå så vet ikke jeg ;)

Line

25.04.2012 kl.08:21

herlig! Takk for tips :)

tinekatrine

25.04.2012 kl.11:48

mmm! jeg pleier å fore kjæresten med camu camu og acai og kokosolje og alt slikt når han er dårlig. kommer seg alltid veldig fort også :)
Ser deilig ut!

Blåbær er jo så godt! Og det blir dessuten en kjempesunn bombe med alt det ekstra stæsjet i også. Camu camu har ikke noe god smak men blåbærene pleier heldigvis å dekke over den smaken.

Ha en fin dag!

klem melissa

p.s. jeg har en giveaway på bloggen denne uken!

Madeleine

25.04.2012 kl.14:16

Mmm, den så digg ut. Kunne tenkt meg å lage den nå og satt meg ut i sola, hadde vi bare hatt sol her i dag!

Hanna

26.04.2012 kl.06:50

C-vitamin er c-vitamin, fremstilt av planter eller mennesker. Helt likt!

Frøken BitterSøt

26.04.2012 kl.15:12

Hmmm nam! Så kjempegodt ut! Han bør bli frisk som en fisk på null komma svisj! :) Og jeg har også give away nå, bli gjerne med! :)

Anita Husevåg

27.04.2012 kl.09:46

Så god denne oppskriften så ut! Jeg må nok skaffe meg noe Camu camu selv, da jeg har hatt flere forkjølelser i det siste, det blir vist sånn når man jobber med mennesker, samt stresser litt for mye.

Siden andre også har skrevet det her, jeg har også konkurranse/giveaway hos meg nå!

Anita Husevåg

27.04.2012 kl.09:53

Og til Hanna; c-vitamin framstilt kunstig har ikke like lett biologisk opptak i kroppen, i tillegg slipper du unna kunstige søtningsstoffer, bærestoffer og andre fyllmidler som er i nært sagt alle kunstige c-vitamin tilskudd.

Mjuuugly

27.04.2012 kl.12:35

Anita Husevåg: Man får sikkert c-vitaminer som er "bedre" enn andre, men disse vi hadde var fulle av møkk, og jeg vil tro alle brusetabletter er det.

Ragnhild

29.04.2012 kl.10:07

Den så god ut!! Elsker smoothier! Og ElSkEr at naturen er best og gir oss det vi trenger. Jeg har ikke særlig tro på kjemisk lagde tilskudd, men jeg har kjempe tro på bra mat og supermat!

MaritBE

30.04.2012 kl.23:51

Det så veldig godt ut ;-)

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits