Tilbake til hovedside

Spicy grønnkålchips med smak av taco!

Her er enda en oppskrift på grønnkålchips som absolutt bør prøves, utroooolig godt sammen med rå salsa! Raw, lavkarbo og vegansk chips, -det kan bare ikke bli bedre enn det! <3

 

Raw "tacochips":
Grønnkål
♦ 3 dl cashewnøtter (bløtlegges et par timer)
♦ 10 soltørka tomater (bløtlegges en times tid)
♦ 3-4 dl bløtleggingsvann fra tomatene
♦ 1 ss rå eddik, ikke nødvendig
♦ Krydder: Jeg brukte salt, cumin, hvitløk, sort pepper, paprika, og koriander. Bruk det du liker av krydder, men husk cumin/spisskummen for det er det som gir "taco"smaken.

    SLIK GJØR DU:
- Oppskriften gir nok til 3 brett i dehydratoren eller 2 i ovn.
- Tørkes i ca 15 timer. Kan også tørkes i ovnen på 50 grader med døren på gløtt.
- Oppbevar i kakebokser.

PS: PS: Det er viktig å huske på at når man dehydrerer krydret mat så blir maten mye sterkere etter at vannet er fjernet. Derfor må du ikke krydre for mye og smak deg heller frem slik at det ikke blir for sterkt!

Stikkord:
Follow on Bloglovin

4 smil :)

NAM. Jeg er HELT på g.chips bølgen! :D

lykkemisjonen

25.08.2011 kl.15:09

Du er så dyktig og kreativ- skikkelig inspirerende! Takk for oppskrifter, må få prøvd meg på den chipsen snart altså!:):)

SpiseElskeLeveNaturlig

25.08.2011 kl.15:24

Dette så digg ut. Yammi :D

Une

25.08.2011 kl.19:01

Sier bare LIKER!!!

Skriv gjerne en kommentar



Kategorier





Instagram

hits