Tilbake til hovedside

Send gjerne mail!

Etter at PC'en ble hacket har det vært mye tull med mailene mine og jeg har ikke fått tilbake rettighetene på mine gamle mail. Derfor må jeg bare beklage på det sterkeste til alle dere som har sendt meg mail til en av de gamle mailene mine og ikke fått svar. Jeg beklager for dette, men dette er mail jeg faktisk ikke har fått lest siden jeg ikke kommer meg inn på mailene.

Kontakt meg gjerne på mail uansett hva det gjelder så skal jeg gjøre mitt beste slik at dere får de beste svarene jeg kan gi. Jeg svarer på spørsmål av egen kunnskap, interesse og erfaring, men jeg er tross alt ingen fagperson så det er det veldig viktig å huske på! Jeg svarer alle seriøse henvendelser og syns det er kjempehyggelig at dere tar (og har tatt) kontakt!      Mailen er mjuuuglysblogg@gmail.com.


Stikkord:
Follow on Bloglovin

3 smil :)

lovelyliller.com

28.06.2011 kl.22:02

:*

ragna slettli

16.03.2012 kl.10:36

hei. har lest bloggen din over tid. den har gitt meg mye inspirasjon. spesielt helse og mat ideer. Utrolig så mye bra du får til.

Vil gjerne bruke kupong koden din når jeg bestiller. Men, skjønner ikke hvor jeg skal fylle inn vor992. Hvis du vet det kan du tipse meg? Du skriver at det er ved første bestilling man kan bruke andres kode. Jeg fikk jo selv 5 i rabatt aller første gang jeg bestilte. får jeg likevel rabatt en gang om jeg bruker andres koder?

ragna

Mjuuugly

17.03.2012 kl.03:54

ragna slettli: Tusen takk for det, kjære deg!

Hvis du allerede har handlet fra iHerb og/eller brukt en annen kode, får an ikke mulighet til å bruke andres rabattkoder. rabattkodene gjelder kun en gang, ved førstegangskjøp, så det er helt sikkert derfor du ikke får den opp når du går til kassa. Ellers skal det komme opp en "cuopon code" hvor man kan fylle inn rabattkoden. :)

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits