Tilbake til hovedside

Hjemmelaget, sunn snickers!!!

Her kommer en oppskrift jeg har gledet meg til å dele med dere leeenge, men jeg manglet noen bilder så derfor har det blitt utsatt. I dag laget jeg denne fantastiske sjokoladen igjen, og makan skal du lete lenge etter! Jeg er så glad for at jeg har funnet frem til denne oppskriften, slik at vi som ikke spiser sukker kan kose oss med vår egen snickers. Sjokoladen smaker som snickers, mer er det ikke å si om den saken! Her har du en konfekt med alt i ett, mørk sjokolade med søtt og salt i samme bit. Dessuten er den sunn og sukkerfri, og nam, nam, nam!

PS: De fleste av ingrediensene kan kjøpes på helsekosten, men jeg har linket ingrediensene til siden på iherb hvor jeg kjøper de fra.

Rå sjokolade laget jeg av:
♦ 100g rått kakaofett
♦ 2 ss extra virgin kokosolje
♦ 6 ss rått kakaopulver
♦ 2 ss rått carobpulver
♦ 2 ss rått yaconpulver
♦ 1 ts vaniljepulver
♦ En klype himalayasalt
(I tillegg brukte jeg en dæsj lucuma og mesquite, men dette er ikke nødvendig!)

SJOKOLADEN LAGES SLIK: Smelt kakaofett og kokosolje, bland inn resten av ingrediensene og rør ut alle klumper. SÅ enkelt er det ja!
Her er noen andre tips:
- Jeg smelter alltid kakaofettet og kokosoljen i en kjele i ovnen. Se HER. Da slipper jeg å passe på tempraturen hele tiden, veldig greit!
- Både carob og yaconpulver klumper seg lett (ikke noe antiklumpemiddel i superfood nei!), derfor kverner jeg disse i kaffekvern for å slippe klumper i sjokoladen.
- Jeg bruker en liten ballongvisp til å blande inn ingrediensene fordi det er lettere å røre ut eventuelle klumper slik.

Karamellfyll:
♦ 5 ss yaconsirup. Jeg anbefaler DENNE, den er mye bedre enn alle de andre yaconsirupene jeg har smakt!
♦ 2 ss extra virgin kokosolje
♦ 10 dråper English Toffee stevia

- Bland ingredinsene godt sammen. Kokosoljen blir flytende ved rundt 23 grader, da vil denne blandingen virke mye mer flytende enn den egentlig er.
- Jeg brukte så mye som 10 dråper stevia fordi jeg ønsket at dette skulle være ekstra søtt, siden sjokoladen og peanøttfyllet ikke er søtt, men du ser selv hvor mye du vil bruke.


Peanøttfyll:
♦ 3 store spiseskjeer peanøttsmør=50g. Jeg anbefaler DETTE, men det hadde jeg ikke denne gangen :(
♦ 2 ss extra virgin kokosolje
♦ 3 ts mandelmel (eller du kan kverne mandler i et mandelkvern)

- Bland ingrediensene godt sammen. Her vil også fyllet bli mykere i romtemperatur, men fortvil ikke, kokosoljen stivner og gjør fyllet tykkere når det setter i kjøleskap.


SLIK LAGER DU SNICKERSEN:
- Nå som du har alt klart fyller du en sjokoladeform med 1/3 sjokolade.
- Siden det er minusgrader ute går jeg ut og gjør neste trinn: Ruller formene rundt slik at sjokoladen når opp til kantene. Sjokoladen vil ganske raskt begynne å stivne og danne et tykt lagt rundt kantene, dette er målet!
TIPS 1: Pass på at det er like mye sjokolade i hver form, så slipper du at det renner sjokolade overalt.
TIPS 2: Pass på at det er helt tett med sjokolade i bunnen før du fyller i fyllet, ellers vil konfekten lett sprekke og fyllet vil tyte ut av konfekten.
- Når du nå har en fin sjokoladeform, fyller du på med karamell. Jeg brukte nesten en teskje til hver konfektbit.
- Jeg fryste så dette ned fordi karamellen og peanøttfyllet ikke skulle blande seg.
- Så tar du en liten teskje med peanøttfyll. Pass på at du ikke fyller formen helt. Det må være plass til sjokolade over.
- Så heller du sjokoladen over og setter brettet i kjøleskapet/fryser alt etter hvor "dårlig tid" du har ;)


Jeg håper dere får gleden av denne oppskriften, for selvom den krever noen ingredienser og litt arbeid, så smaker den alldeles fantastisk! Nå skal jeg synke ned i sofaen og nyte en smak av luksus. Heaven, here I come! ;)

Stikkord:
Follow on Bloglovin

107 smil :)

tinekatrine

08.01.2011 kl.17:12

naam. håper jeg får energi til å lage noe sjokolade igjen snart, er noen uker siden sist nå

Heidi Persvangen

08.01.2011 kl.17:12

ååååååååååååååååå sier jeg bare. Har så lyst på hehe....Ser kjempe godt ut...

Ann Kristin

08.01.2011 kl.17:17

På jakt etter fristelser - da går jeg til bloggen din :-) Ser kjempe godt ut!

Hanne

08.01.2011 kl.17:19

Wow! det så sykt godt (og proft) ut!!Du bør starte en egen butikk du ;) Kos deg masse i kveld. Gleder meg til å prøve dette en gang selv :)

Lene

08.01.2011 kl.18:17

Yum! Så sinnsykt godt ut! Dette må jeg bare prøve!

Nora

08.01.2011 kl.18:36

NAAAAM! Disse skal jeg prøve så fort jeg får yacon-sirup i posten :D

LisePise

08.01.2011 kl.18:44

NAM! Denne skal prøves ut, men jeg må bytte ut peanøttene med cashew da jeg er ganske så allergisk mot peanøtter. :)

lovelyliller:)

08.01.2011 kl.18:48

snickers er en av mine få favoritt sjokolader! takk for oppskriften :D

Silje Silje

08.01.2011 kl.18:49

SKAL prøves!

Camilla Simone

08.01.2011 kl.19:39

Fantatisk. Glæde mæ til å prøve. Hadde akkurat perfektisjonert mi egen snikerskake, men den var FULL av sukker. Så denne oppskrifta kom som sendt fra himmelen<3

Ingrid Gurine

08.01.2011 kl.19:42

NAM!! Den så skikkelig god ut! Litt for avansert for meg, men kan jo kanskje hyre mamma til å lage den ;P

Kjøpte forresten en yogi-te her om dagen, heartwarming; den var utrolig deilig! Koste meg godt da jeg drakk den :-) Og sitat fulgte med, ekstra stas! hehe.

Nettisen

08.01.2011 kl.19:44

Åh, elsk <3

Sitter og gumler på bounty laget med inspirasjon fra deg, men snickers kommer til å overta favorittplassen kjenner jeg:-) Må bare kjøpe peanøttsmør:-)

Marie

08.01.2011 kl.19:47

Det så utrolig godt ut!

Wilde

08.01.2011 kl.20:28

Åå, den må jeg prøve.

Jeg prøvde å smelte fettet på den måten (i ovnen), men det tok så enormt lang tid.. Hvor lang tid pleier du å bruke?

Bobby Khan

08.01.2011 kl.20:44

De så utrolige gode ut :)

Silje

08.01.2011 kl.20:51

Ser helt fantastisk godt ut, men hvor får du handlet disse ingridiensene?

fru holt

08.01.2011 kl.21:03

Wow! Ser nydelig ut! Vet du karboinnholdet? Eller næringsinnholdet generellt i den?

Helena

08.01.2011 kl.21:08

I dag laget jeg rå sjokolade for første gang! Inspirert av deg!!! Lagde sjokolade med kokos- og karamellfyll, og de var fantastisk gode. Hadde lest at det ikke var som vanlig sjokolade på smak, men jeg synes ikke det var så stor forskjell. Kjempegodt! Det blir nok disse neste gang også tror jeg :-) Men jeg lurte på en ting, hvordan skal konsistensen på den rå sjokoladen være når du har den i formene? Min ble litt for tykk slik at jeg måtte dytte den oppover veggene i formene. Var redd den ikke skulle stivne om den var for tynn i konsistensen!

Anita

08.01.2011 kl.22:19

Mmm, ser skikkelig god ut!:D Må prøves når jeg er ferdig med detox en gang i slutten av januar;) Mannen sin favoritt før sukkerkutt var snickers, så han kommer nok til å elske denne:D

MaritBE

08.01.2011 kl.23:20

NAM NAM NAM. Det så fantastisk godt ut !! Gleder meg til å lage disse ;-) hihi

Maypia Angelica

09.01.2011 kl.00:45

Åååh nam! Du lager alltid så mye godt. Dette skal prøves når jeg en gang får kjøpt alle ingrediensene.

已知 Mohammed☆ Al-debis?

09.01.2011 kl.01:15

hej hej :)

Nice

Ida Victoria

09.01.2011 kl.09:38

Oiii, nam slafs! De skal prøves så fort som mulig! Og endelig har jeg fått ALLE de rare ingrediensene i hus! :D

Linn

09.01.2011 kl.09:41

ÅH! Disse så helt MAGISKE ut!!! Gjett om jeg må prøve! Du er så flink altså :)

Line

09.01.2011 kl.10:57

Ser knallgode ut! Har du tips til hvor en kan kjøpe formene?

Silje Mariela

09.01.2011 kl.11:16

Snickers!!!!!!!!! såg jo sørn meg mye bedre ut enn den vanlige jo!

Takk fo tipset av hvordan få kokosmelka til å skumme! :)

mybreastsurgery

09.01.2011 kl.15:40

Skriver en anonym bogg. Skriver om brystimplantat jeg skal operere inn den 15. februar. Fakta, før og etter. Prøver å hjelpe folk som vil ha litt info, eller vurderer dette selv! Stikk innom om dette interesserer deg :)

ingridjulia

09.01.2011 kl.16:30

Du vet å friste på en søndag ettermidag da ingen helsekostbutikker er åpne;) he he. Denne skal prøves ut, garantert. Fine bilder også!

Annka

09.01.2011 kl.17:22

Herreguuuuuuuuuuuuuud...DU er gud... sjokoladegud...!!! :D

Line

09.01.2011 kl.17:53

Der var søtnosen igang igjen, hi hi. Disse skulle jeg hatt i går, da satt jeg med abstinenser på helgetur sammen med 2 gode venner som elsker smågodt. Men jeg klarte holde fingrene unna:)

Bobby Khan

09.01.2011 kl.19:51

mmmmmmmmmmmmm yumm

Thea Mathilde

09.01.2011 kl.19:56

*Ser med store øyne og sikler*

trine

09.01.2011 kl.22:03

ser fantastisk ut !! :D

Ine - iherb.blogg.no

09.01.2011 kl.22:25

Fy søren de skal jeg prøve! Så bare helt nydelig ut! *applaus* til deg :)

Marianne

10.01.2011 kl.06:37

NAAAAAAAAAAAAAAAM!!!! Denne skal definitivt testes ut =)

Mjuuugly

10.01.2011 kl.10:45

Ann Kristin: Haha :D

Mjuuugly

10.01.2011 kl.10:45

Hanne: Tusen takk for det :)

Mjuuugly

10.01.2011 kl.10:48

Nora: :D

Mjuuugly

10.01.2011 kl.10:51

Camilla Simone: :D

Mjuuugly

10.01.2011 kl.11:00

Wilde: Det tar ikke noe lengre tid å smelte det på denne måten, enn i vannbad. Hvis det har tatt kortere tid har du trolig brukt for varmt vann, noe som ikke er bra siden ingrediensene er rå. Da kan man like gjerne kjøpe ikke-rå ingredienser. Det tar fort en time, men det er jo bare å la det stå der inne og smelte av seg selv :)

Mjuuugly

10.01.2011 kl.11:06

fru holt: Det regner jeg ikke på, men det er ikke mye karbohydrater. Du får nesten sjekke ingrediensene selv. jeg er ikke opptatt av næringsinnholdet, da dette er en sjokolade med maaaaasse sunne næringsstoffer!

Mjuuugly

10.01.2011 kl.11:11

Helena: Tusen takk for det. Så moro at de falt i smak, ingenting er bedre enn det! :) Du har nok brukt aaaaaaltfor mye pulver i forhold til kakaofett. Tro meg, sjokoladen stivner! Se for deg smeltet kokesjokolade, konsistensen kan fint være MYE bløtere enn det, og den vil stivne uansett. Prøv mye mindre pulver neste gang, slik at konsistensen er mye tynnere. :)

Mjuuugly

10.01.2011 kl.11:12

Anita: Satse på det :D

Mjuuugly

10.01.2011 kl.11:25

Line: Ja, Jernia har mange fine former. Ellers selger de fleste helsekostbutikker som selger ingredienser til rå sjokolade, former til sjokoladen :) Panduro har også mange fine former :)

Mjuuugly

10.01.2011 kl.11:28

Thea Mathilde: Jafs! ;)

Mjuuugly

10.01.2011 kl.11:33

Marianne: :D :D

Elise

10.01.2011 kl.12:36

Hvor mange biter ble det ca? :)

Mjuuugly

10.01.2011 kl.12:42

Elise: Det ble 15 stk av det brettet jeg brukte og da hadde jeg en god del sjokolade, peanøttfyll og karamellfyll igjen, så man kan fint lage mange fler enn det jeg gjorde. Det kommer anpå hvor store formene man bruker er.

Helena

10.01.2011 kl.21:32

Takk for svar! Gleder meg allerede til lørdag, og neste sjokoladeproduksjon :-)

BEAUTYCOUNTRY

13.01.2011 kl.22:04

Yummi!!! Dette skal definitivt prøves :D

Tone - Love Eat Pray

13.01.2011 kl.22:19

Prøvde de i dag! Smakte helt som snickers jo!! Du er flink!!

Anette

14.01.2011 kl.11:09

Namm!Disse må jeg prøve ut!Såg kjempe deilige ut:D

Une

14.01.2011 kl.12:19

Ser bare heeeeelt vidunderlig ut! Skal prøves en dag jeg har god tid ;-)

Katrine

16.01.2011 kl.18:03

Den så helt nydelig ut ! Hvor får du kjøpt alle ingridiensene? Jeg vet at mye kjøpes på helsekost som mandelmel osv, men alt det andre da :)?

Klem Katrine

Mjuuugly

16.01.2011 kl.18:40

Katrine: Kjøper det meste på iherb.com, ellers er det som du sier mulig å få tak på det meste i helsekostbutikker :)

hjemmelagd

17.01.2011 kl.22:45

Dette har jeg lyst å prøve! Må bare kjøpe et par ingredienser på iHerb først. Har du funnet på denne sjokoladen selv? Du er kjempeflink til å dele oppskrifter og med mange fine bilder!

Mjuuugly

18.01.2011 kl.18:38

hjemmelagd: Ja, nam, du må prøve! Ja, har funnet den på selv, ellers ville jeg linket! :)

Marianne

21.01.2011 kl.07:16

Denne testet jeg ut tidligere i uka =) GJETT om den falt i smak. Skikkelig nydelig. Eneste var at sjokoladen ble litt for rennende til å legge seg opp etter kanten, så jeg får ta litt mindre kakaosmør nesten gang =). Og litt mer karamellsaus og litt mindre peanøttsmør enn det jeg gjorde i min. Men man lærer =) Uansett, tusen hjertelig takk for inspirerende oppskrift, OG ikke minst bilder.. jeg MÅ ha bilder for å lage noe!

:D

Magne D. Antonsen

21.01.2011 kl.10:04

Hei, Magne fra VG Nett her. Nå har jeg lagt innlegget ditt som en av helgens anbefalinger på Lesernes VG. Håper det er ok at jeg låner bilde ditt, god helg!

21.01.2011 kl.11:55

Hei! Fant siden din i dag og jeg ble meget imponert. Du er utrolig flink. Det er en ting jeg lurer på å det er hvor du handler? Ser du bruker ingredienser som jeg aldri har hørt om. Hadde vært kjekt om du på oppkriftsiden la ut hvor man kan kjøpe det som trenges i oppskriftene :-) Jeg blir nok å prøve ut mye av det gode du har laget. Lurer også på om det er enkelt å lage sjokolade selv?? Går på lavkarbo og kunne trenge en slik oppskrift ;-)

Mvh Karina

Karina

21.01.2011 kl.11:57

Hei igjen :-) Ser jo nå at det står øverst på denne siden hvordan man lager sjokolade ;-)

Nina ilaha =)

21.01.2011 kl.13:27

dette var trolig bra forklart!:)

skal nok helt garantert få mamma til å lage det! :)

Lesbos

21.01.2011 kl.18:41

Hei!

Dette så ganske godt ut! Godt forklart. Gleder meg til å teste ut oppskriften. :)

Mjuuugly

21.01.2011 kl.19:53

Anonym: Hei du! Ja, sjokolade er veldig enkelt å lage, så lenge du har ingrediensene. Nesten alle ingrediensene i oppskriften får du kjøpt på helsekost, men jeg bestiller alt fra iherb.com da jeg sparer maaaasse penger på det. Jeg skal linke ingrediensene så det er lett å finne nøyaktig hvilke jeg bruker :)

Mjuuugly

21.01.2011 kl.19:55

Magne D. Antonsen: Oiii, tusen takk, helt i orden ja! :)

Mjuuugly

22.01.2011 kl.07:49

Marianne: Fantastisk at den falt i smak! :D Det er vanskelig å "rulle" formene hvis sjokoladen er for tynn, men det ordner seg som regel raskt hvis man lar sjokoladeblandingen avkjøles litt først :)

Marion

22.01.2011 kl.19:28

Det så kjempe godt ut :) Dem må prøves!!! Hvor får man kjøpt alt som trengst? =)

24.01.2011 kl.09:14

Heisann, og takk for flott oppskrift på Snickers.....men, vet du HVOR man får kjøpt alle disse ingrediensene? Noen av de vet jeg en får kjøpt på helsekostbutikker, men feks kakaofett og rått kakaopulver? Carborpulver m.m det ville jeg blitt glad for å vite.

Flott at du har laget en slik side som dette.....gleder meg til å prøve!!

Linda:-)

24.01.2011 kl.09:29

lurte på hvor jeg får tak i alle ingridiensene til den snickersen?

ser bare heilt himmelskt ut.

Anki

24.01.2011 kl.09:49

Fristende oppskrift.:) Menatte..MÅ det være mandelmel? Kan det byttes ut m feks kokosmel foreksempel?

Charlotte

24.01.2011 kl.10:24

Jeg lurte bare på om denne sjokoladen er lavkarbo? Vet du noe om det?

Eva

24.01.2011 kl.11:59

Ser fantastisk bra ut!! Den skal testes, men hvor fikk du sjokoladeformen fra da??

Annette B

24.01.2011 kl.13:40

Dette fikk jeg lyst til å prøve :)

Linda Rui

24.01.2011 kl.14:17

Jeg ville blitt SÅ glad om du lagde en liste over de produktene man trenger til denne snicersen, på ENGELSK, siden man da lettere kan handle på Iherb.com, ikke lett for en som ikke er så god på dette....og heller ikke til å finne frem på englesk.

På forhånd takk.....

Linda:-)

siv anita pettersen

24.01.2011 kl.16:02

Åhh, dette ser heeelt herlig ut :) Må prøves ut :) JEg har kjøpt sjokoladeformer fra cacas, så dette skal prøves ut!

anne

24.01.2011 kl.19:15

Hei :) for en super blogg. Ønsker gjerne å prøve alle oppskriftene dine.

Hvor får du tak i alle det spessielle ingrediensene?

Mvh

Anne

Mjuuugly

24.01.2011 kl.19:42

Linda Rui: Jeg har linket til produktene på iherb :)

Mjuuugly

24.01.2011 kl.19:46

Anki: Jada, men kokosmel setter mye smak og vi ønsker jo peanøttsmak i det nederste fyllet :) :)

Mjuuugly

24.01.2011 kl.19:47

Anonym: Har linket til der jeg kjøper det, men det meste fåes kjøpt på helsekosten, bortsett fra English Toffee steviaen og den er veldig viktig for å få ordentlig karamellsmak!

Mjuuugly

24.01.2011 kl.19:50

Anonym: Kakaofett, kakaopulver og carob har de fleste helsekostbutikkene :) Jeg har linket til siden jeg kjøper alle ingrediensene fra. English toffee stevia må man kjøpe fra iherb og gir sjokoladen den ordentlige karamellsmaken :)

Mjuuugly

25.01.2011 kl.01:50

siv anita pettersen: Cacas har jeg aldri hørt om, men bra du vil prøve oppskriften :D

Mjuuugly

25.01.2011 kl.01:55

Eva: Kan kjøpes på helsekost, jernia og panduro. Se etter myke silikonformer, enten til konfekt, gips eller såpeformer. Funker like bra alle sammen :)

Mjuuugly

25.01.2011 kl.01:56

Charlotte: Det er bare å sjekke ingrediensene(de er linket). Jeg vil tro det er ganske lavt karboinnhold!

anette

25.01.2011 kl.17:22

DHL kom på døra med yaconsirup, himalayasalt og Stevia English Toffee i dag så i morgen skal dette lages!! :)

Mjuuugly

26.01.2011 kl.12:24

anette: Wiiii! Lykke til :D

Maja

26.01.2011 kl.13:01

Har du erfaring med å bruke agavenektar istedet for yaconsirup?

Flott blogg forøvrig :) Du er en stor inspirasjonskilde! :))

Mjuuugly

26.01.2011 kl.13:03

Maja: Tusen takk! :) Jeg har erfaring med agavenektar, men har ikke prøvd agavenektar i denne oppskriften hvis det var det du mente? Det vil sikkert funke bra det. Yacon smaker mer karamell enn agave, ellers er de like i konsistens :)

Marielle

03.02.2011 kl.13:54

Hei ! Må du betale toll når du kjøper produktene fra iherb ? :)

Mjuuugly

03.02.2011 kl.14:05

Marielle: Ikke hvis man holder seg under 200 krs-grensa. :)

Marielle

03.02.2011 kl.14:13

Takk for raskt svar ! :) Gjelder det før eller etter at frakt er lagt på ? :) Gleder meg kjempe mye til å prøve denne oppskriften ! Var på helsekost i dag, men de kunne desverre ikke hjelpe meg med produktene, så må vente til jeg får bestilt varene :/

Mjuuugly

03.02.2011 kl.14:35

Marielle: Frakten regnes ikke med i 200 krs-grensa :) Så kjipt helsekosten ikke kunne hjelpe deg, de fleste helsekoster skal ha det meste av ingrediensene, men da var du nok uheldig. Du får glede deg over billigere priser på iherb :)

stor fan

13.02.2011 kl.15:34

mmmmmmmmmmm sjokolade spiser jeg det hopper jeg opp og ned . jeg blir hyper :D deilgi og du er bvelig flink digger bloggen din :D rawr som en kat rawr!!!

Mjuuugly

13.02.2011 kl.19:00

stor fan: Jeg blir også hyper av rå sjokolade :P

Drømmejenta

15.02.2011 kl.13:40

mmmm, dette må prøves ut :)

mumse

15.02.2011 kl.14:19

yummi! dette må prøves

Mjuuugly

15.02.2011 kl.16:12

mumse: Mmmmm :D

Mjuuugly

15.02.2011 kl.16:12

Drømmejenta: :D :D

Ida Victoria

22.02.2011 kl.19:53

Jeg lagde de i dag, og de ble KNALLGODE! Tillot meg å blogge om det og kopiere oppskriften, men linket selvfølgelig til deg og originaloppskriften :)

Neste gang jeg lager de, tror jeg faktisk at jeg skal doble mengden peanøttfyll og droppe karamellfyllet. Karamellen ar god, men det ble nesten litt for mye av det gode.. Kunne tenke meg å rendyrke peanøttfene i stedet :p

Mjuuugly

22.02.2011 kl.20:47

Ida Victoria: Det var kjempehyggelig å høre :D Næ, karamellen må være der spør du meg. Jo mer, jo bedre :D

Marie

19.04.2011 kl.13:36

Heisann! Jeg prøvde meg på dette karamellfyllet for en stundt siden, men det blandet seg på en måte ikke. Når eg helte det oppi sjokoladen, låg oljen på toppen og sirupen under.. :s Har du noen supertriks? :)

Mjuuugly

19.04.2011 kl.17:46

Marie: Ja, hvis oljen er for vamr så går det ikke an å blande den med yacnen, prøv å rør den inn ved lavere temp så skal det etterhvert blande seg :)

Britt

05.11.2011 kl.19:21

NAM,ser fantastisk ut :-) kan ein droppe carob i denne oppskriften? venter på mange pakker fra iherb og økosjokolade,men carob har eg ikkje bestilt....kan det erstattes av noko kanskje?

Britt :-)

Mjuuugly

06.11.2011 kl.20:15

Britt: Ja, bare dropp carob og bruk litt mer av en annen søtning :)

Bella

03.01.2012 kl.20:26

Hei :) Nå som iherb ikke selger yaconpulver lengre, hvor kjøper du det da? :)

Mjuuugly

03.01.2012 kl.20:30

Bella: Jeg har nok i skapet for en stund, men når jeg går tom kommer jeg til å bestille yaconpulver fra gojiking.co.uk, er veldig fornøyd med den siden :)

solmae

31.12.2012 kl.13:22

Skal prøve å lage det snart :P

Mjuuugly

02.01.2013 kl.21:25

solmae: Gled deg! :)

Skriv gjerne en kommentar



Kategorier





Instagram

hits