Tilbake til hovedside

Snacks: Organic Food Bars

Dere husker kanskje noen av slektningene. Det er en stund siden sist, men de er verdt et besøk ;)
Her har jeg skrevet om: RAW Organic Food Bar - Chocolate & Coconut.
Her har jeg skrevet om: Organic Food Bar, Kid's Keerunch - Chocolate Brownie Crunch.
Her har jeg skrevet om: Organic Food Bar - Wild Blueberry.
Her har jeg skrevet om: Organic Food Bar - Protein.
Nå har jeg prøvd to nye og den ene vil jeg anbefale dere og den andre fraråde dere å kjøpe.


RAW Organic Food Bar - Chocolatey chocolate chip:

Navnet sier vel sitt? Hvertfall nesten. Dette er snacks for oss som elsker sjokolade og cashewnøtter. Jeg syns den i tilegg smaker karamell, men det må være på grunn av kombinasjonen av ingrediensene. Biter av deilig sjokolade er det også. Bare vent til dere får se bilde! Helt nydelig. Dette er sunn snop! Jeg fant denne i en helsekost så det er fullt mulig dere finner samme i nærområdet. En storfavoritt her og etter å ha smakt den måtte jeg bestille en hel pakke fra Iherb. Sjekk ingredienslista da: Økologisk - cashewnøtter, dadler, agavenektar, brun ris protein, mørk sjokoladechips (uten laktose) og spirer. Baren er 80% rå! Kan kjøpes HER eller eventuelt i din nærmeste helsekostbutikk :D

Organic Food Bar - Active Greens Chocolate:
Denne fant jeg i samme helsekost som den andre, mon tro om det var "Life"? Hvertfall, denne var fæl. Smaker i grunn ganske godt i det man tygger. Store og gode biter av mørk sjokolade så den smaker sjokolade, men også superfoods og dette er ikke akkurat problemet. Problemet er ettersmaken. Denne smaker spirulina! Sjokoladebar og spirulina passer ikke sammen. Jeg liker spirulina, men ikke i en energibar/sjokoladebar, da drikker jeg heller spirulina rent! Tanken er fin og ingredienslista er det ingenting å si på, men om du ikke elsker smaken av sjokolade og spirulina, -sammen, så styr unna. Ingredienslista og barene finner du HER.

Kom gjerne med innspill om du har noe på hjertet om disse!

Det ble visst ingen bilder av disse barene. Det var da merkelig. Hmmm... Det er en dårlig blogger det, eller hva? Tenk dere å glemme ta bilde, makan altså! ... ;) 

UPDATE: Men nå har jeg bilder. Dårlig kvalitet, men det er hvertfall bilder:

 

Stikkord:
Follow on Bloglovin

16 smil :)

Veronica

22.09.2010 kl.18:37

Haha er fort gjort å slafse i seg noe godt uten å rekke bilde! (kjenner den gitt). Eller at noe er så fantastisk godt som man trodde ikke skulle være det, så man tenkte ikke tanken før det var noe halvspist griseri...

Kan ikke si at jeg har sett disse barene i norske butikker, men vi mistet life for et år siden, eller noe. Kun sunkost igjen, og de har vi faktisk TO av..

Silje Silje

22.09.2010 kl.18:42

Off nå fikk jeg ENDA mer lyst på noe godt, haha.

Veronica

22.09.2010 kl.18:47

sv: er en sunkost på hvert senter, så var det life på det ene da. det senteret uten life legger alt ned på uansett, men jeg kan jo ikke forstå at to like kjeder faktisk kan leve.. egentlig. dette er en sæær, sær by.

Bondekjerring med M.E.

22.09.2010 kl.19:33

Sv: Jeg har verdens fineste bokser til å ha pulver i, men takk for tips :D
har masse slike i skuffen :D

Solveig

22.09.2010 kl.21:06

Å disse elsker jeg. Er faktisk avhengig. Jeg har en jobb som gjør at jeg ikke kan sette meg ned å lage meg et måltid i tide og utide, derfor bestiller jeg eksevis fra iherb av disse. Yndelingen kan jeg vel si er Active Greens Chocolate. Nom nom! Fikk sjokk da jeg så prisen på de på helsekosten 38 kr per stk. Mai gådd! Glad vi har iherb jeg...

Solveig

22.09.2010 kl.21:08

Æsj, jeg skrev feil...mente Chocolatey chocolate chip...kopi paste, av og til går det bare for fort i svingene...Enig med deg at den andre er litt rar i smaken. Spirulina er best i smoothie..

Anita

22.09.2010 kl.22:13

Har ikke smakt noen av disse, men tror kanskje jeg må det i nærmeste framtid, hehe:)

(Glemte å svare deg her om dagen, ang. eplekaken, men jeg hadde i både revet gulrot og revet eple, så kan ikke være det. Tror jeg har funnet problemet så skal lage den igjen om ikke så lenge og se om den ikke blir bedre da:))

Kine - get juicing

22.09.2010 kl.22:18

Jeg liker faktisk veldig godt begge de to du skriver om her, favoritter begge to:) Den proteinbaren smakte jeg idag,den falt ikke i smak=/ angret skikkelig på at jeg ikke tok active greens som lå ved siden av istedet hehe.. men man må jo prøve og feile litt;)

Ine

22.09.2010 kl.23:25

Den Active Greens baren syns jeg smakte ordentlig sukker, husker jeg! Ikke stevia-søt eller agave-søt eller sukrin-søt eller noe som helst sånn, men rett og slett sukker-søt, som i farin. Jeg syns den var god da, men ikke noe jeg kommer til å kjøpe igjen tror jeg. Altfor søtt, selv for meg. Men den chocolate chip-baren så bare kjempegod ut! Får vel prøve den en gang og ;)

Tiril

23.09.2010 kl.00:15

Disse kjøpte jeg på helsekosten i dag, et par av hver. Fant de for en stund siden og synes de er gode, på en sånn sunn måte. Spiser halve om gangen når blodsukkeret har nådd bunn, og det er like før jeg spiser opp all den kantinematen kroppen min ikke vil ha. En god invesering med andre ord :)

litt espelid

23.09.2010 kl.07:27

ja de er så gode, jeg har allerede spist opp en kartong med dem.
synest brownies og vovonut er de beste. Har du prøvd kanel og rosin? jeg synest ikke den var veldig god, men om man ikke er såå sjokolade dilla så faller den nok i smak.

Beate

23.09.2010 kl.16:43

Jeg elsker disse barene :)

Vi hadde de inne på Sunkost da jeg begynte å jobbe der, men bare noe sorter. Så jeg bestile inn alle de andre. Måtte jo teste ;) Nå er folk helt hekta på de.

Den vanlige proteinbaren deres er ikke like god som de andre. Jeg synes det er best med litt ekstra smak. Enten sjokolade eller blåbær. Nam!

Mjuuugly

24.09.2010 kl.05:28

Kine: Huff. Nei, den proteinbaren er merkelig, virkelig merkelig, men det syns jeg den active greens også var. Hehe, får holde meg unna de :P

Mjuuugly

24.09.2010 kl.05:29

Solveig: Haha. Ja, det er voldsomt dyrt her hjemme, men også bra å ha hvis man er "nødt å ha noe godt i farta" ;)

Marit

03.10.2010 kl.11:14

Tusen takk for tips ;-))

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits