Tilbake til hovedside

Vegan, rå og allergivennlig proteinbar

Jeg har allerede omtalt et par slektninger av denne proteinbaren,- "rå sjokolade-og kokosbar", "rå krispy sjokoladebar" og "rå blåbærbar". I dag smakte jeg altså det fjerde familiemedlemet og denne vil jeg anbefale alle der ute som sliter med å finne proteinbarer uten soya, melkeprodukter, sukker, egg eller hva det enn skulle være. Ingrediensene er enkle, ikke noe lureri og du kunne faktisk laget denne proteinbaren veldig enkelt hjemme!

   Organic Food Bar - Protein

Inneholder:
Mandelsmør, brun risprotein, daddelmasse, agave, linfrøspirer, rosiner, sesamfø og det var det!!! Alle ingrediensene er sertifisert økologisk dyrket. Baren er rå, vegan, sukkerfri (naturlig søtet), glutenfri, laktosefri, uten tilsetningsstoffer og salt.
Jeg skal være ærlig og dette er IKKE den beste proteinbaren jeg har smakt, men jeg vet hva som er synderen... Brun risprotein har en veldig fin baktanke det er soyafritt og vegansk, men smaker rett og slett ikke godt! Jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare smaken, men den er spesiell og har du en gang smakt det så kjenner du igjen smaken med en gang. Proteinbaren smaker dog. ikke bare dette, men den er søt med smak av dadler, rosiner og agavenektar. Den er faktisk veldig god, -før ettersmaken av brun risproteinet trer frem igjen.

Poenget med dette innlegget er egentlig bare å vise dere en proteinbar som er veldig sunn og veldig allergivennlig! Jeg, personlig, mener de kunne brukt hampprotein i stedet for jeg vet det smaker mye bedre og er mye sunnere, men ok, denne duger! Det beste er likevel: DEN ER KJØPT I HELSEKOST HER HJEMME, så det er mulig å kjøpe denne når man er på farten, men det ikke er andre "gode nok" alternativer. Har helsekostbutikkene "Organic Food Bars" så kan de ta inn denne også, mas på de og de vil få inn denne. Koster rundt 35,- stk eller du kan kjøpe en 12pk HER til halve prisen av butikkpris.

Stikkord:
Follow on Bloglovin

8 smil :)

Veronica

29.05.2010 kl.15:17

Leste om alle du linker til og de virker veldig fristende egentlig. Samme hva det smaker, så lenge det går ned, tenker jeg. Er jeg på farten og det blir lengre biltur enn planlagt, og jeg blir sulten, så blir jeg grinete. Å kunne kjøpe noe sånt på f eks en bensinstasjon (men helst ikke til blodpris!) ville jo vært genialt.

Skulle hamstret noen sånne om det blir planlagt en biltur og, men om de er litt klissete av seg så burde de vel helst vært i en kjølebag..

Beate

29.05.2010 kl.16:04

Enig der.

De andre raw food barene elsker jeg!

Men denne synes jeg ikke er særlig godt. Spiste den i fjor sommer en gang, og da var jeg fornøyd etter en kvart bar.. Ikke normalt til meg å være :P

lovelyliller.com

29.05.2010 kl.17:12

jeg har fortsatt ca 30 av disse liggende hjemme og smale støv. skulle hatt en giveavway

Beate

30.05.2010 kl.17:50

sv: Hamp hadde helt klart smakt bedre.

Risprotein har utrolig rar konsistens :P

Silje Pierat

01.06.2010 kl.08:43

Denne har jeg prøvd i kokos og blåbær, og synes den er veldig fin å ha i veska i tilfelle jeg blir bråsulten.

MEN, etter å ha spist den noen uker (maks 1/2 eller 1 om dagen) begynte jeg å reagere med kvalme. Altså skikkelig, skikkelig kvalme. Hmm...mystisk.

Mjuuugly

01.06.2010 kl.20:13

Silje Pierat: MERKELIG! Får håpe det ikke er noe i barene du reagerer på da :s

Yukinon

03.06.2010 kl.21:45

Hvis du er i england noen gang (eller et annet sted, jeg tror de har de i Sverige også) prøv nakd!

http://www.naturalbalancefoods.co.uk/

Ninian

18.06.2010 kl.13:18

Jeg synes den er god jeg.. Med en litt tørr ettersmak på en måte? Funker for meg, men jeg pleier å lære meg å like ting som er sunt.. ;)

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits