Tilbake til hovedside

Vil du lage hjemmelaget rå sjokolade? Tips

Mange har sikkert lyst å lage sin egen sjokolade etter å ha sett forskjellige bloggere lage de deiligste hjemmelaget konfektbiter! Mange av dere har sikkert også pustet oppgitt etter å ha sett hvor mange ingredienser dere trenger og det har blitt med tanken. Jeg har hele tiden sagt at dere kan begynne i det små og kjøpe litt fler ingredienser etterhvert, men nå har jeg et enda bedre tips til dere. Iherb har fått inn ferdiglaget sjokoladeblandinger, klare til å smeltes og lages til deilig, hjemmelaget konfekt! Dette er et helt nytt produkt, jeg har ikke prøvd det selv, men jeg er kjempefornøyd med merket!
Det er tre blandinger:

     

Organic Superfood Chocolate Kit

Cacao Nibs (bilde en): Inneholder kakaofett og en blanding av kakaopulver, kakaonibs, mesquite, lucuma og maca. Alle ingrediensene er setifiserte økologiske og de er kvalifisert som "superfood". Kakaoinnholdet er 80%. Du finner profuktet HER.
Goldenberry (bilde to): Inneholder kakaofett og en blanding av goldenberies (incabær), kakaopulver, mesquite, lucuma og maca. Alle ingrediensene er sertifisert økologiske og de er kvalifiseres alle som "superfood". Kakaoinnholdet er 65%. Du finner produktet HER.
Goji Berry (bilde tre): Inneholder kakaofett og en blanding av gojibær, kakaopulver, mesquite, lucuma og maca. Ingrediensene er også her økologiske og superfoods. Kakaoinnholdet er 65%. Du finner produktet HER.

Slik gjør du:
♦ Hakk kakaofettet i små biter. Legg over i en bolle, sett i varmt vann, helst ikke temperatur over 42grader, kroppstemperaturen kan brukes å måle med. Tålmodighet er tingen her!
♦ Tilsett blandingen av superfoods, rør godt! Hell over i sjokoladeformer eller et isbitbrett. Gir 12 sjokoladebiter.
♦ Settes kjølig. Sjokoladen blir myk i romtemperatur og smelter i hendene. (Kakaofettet smelter ved 32grader).

Disse er ganske dyre (ca 60kr), men de er trossalt helt nye produkter på Iherb og blir garantert utsolgt ganske raskt. Vil hvertfall tro det. Dessuten blir det nok (som alt annet på Iherb) også billigere etterhvert. Her er det faktisk bare og velge og vrake, finn en favoritt og forelsker du deg ved første smakebit kan du heller kjøpe ingrediensene senere. Jeg kommer til å prøve disse blandingene selv, men er litt usikker på hvilken i første omgang! Ok, men husk koden under hvis du ikke har bestilt på Iherb før, vi tjener begge på at du bruker den! Les gjerne mer om Iherb HER og HER hvis du er skeptisk, det er det ingen grunn til å være!

Stikkord:
Follow on Bloglovin

7 smil :)

bente

10.04.2010 kl.17:21

Spennende! Så alt man trenger er i den pakken? Jeg har smakt siljes godiskuler, vet ikke om det blir det samme, men de var veldig gode, og det hadde vært gøy å prøve seg på noe lignende selv også :) Jeg har en egen kategori i bokmerkene mine som heter "ting jeg ønsker meg på iHerb". Skulle vært rik, hihi :P

Lise Marie

10.04.2010 kl.21:35

Å, for et fantastisk tips! Jeg er en av de mange som har hatt utrolig lyst å mekke min egen råe sjokolade, men det har blitt med tanken. Jeg skal absolutt kjøpe en av disse og prøve! :):)

Mjuuugly

10.04.2010 kl.22:10

Lise Marie: Ja, jeg syns det virker som et ganske genialt produkt, hvertfall når merket "navitas" allerede selger masse ingredienser til rå sjokolade! Er jo synd å kjøpe store poser med ingredienser hvis man feks. egentlig ikke liker kakaonibs...

tinekatrine

10.04.2010 kl.22:24

åh, genialt :)

ingridjulia

11.04.2010 kl.22:21

Takk for ett bra tips, nok engang:)

aElin

24.04.2010 kl.11:24

Nå har jeg bestilt på koden din (en haug med superfoods). :D Takk for en inspirerende og interessant blogg!

Mjuuugly

24.04.2010 kl.13:04

aElin: Tusen takk, så hyggelig! Håper superfooden faller i smak, jeg er hekta! ;) Ha en nydelig lørdag!

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits