Tilbake til hovedside

Ang. den ene rå sjokoladen...

Nå sitter jeg og stusser over noe angående den ene av de rå sjokoladene jeg testet og skrev om her. Tingen er den at jeg så at ingredienslisten på den ene sjokoladen ikke stemte med funkyraw's. Leste nettopp en artikkel om liknende saker, men da når engelske ingredienslister skal oversettes til norsk, da er det nesten litt forstålig at det kan bli tull i papirene, er da ikke bare, bare... Men når min sjokolade, som er kjøpt på Engelsk side, med Engelsk innpakning og Engelsk skrift, ikke klarer å få samme innholdet, da trenger vi en oppklaring. Likevel, jeg stoler på pakningen og ingrediensene på hver enkelt sjokolade og det er den jeg har gitt dere, men for moro skyld kan jeg vise.

 
På pakningen står det: Virgin cacao butter, american carob, mulberries, vanilla, sea salt.
På funkyraw står det: Virgin cacao butter, american carob, lucuma, vanilla, sea salt.

Lucuma er en frukt fra Peru, mens mulberries/mulberry (morbær) er et bær og så vidt jeg kan se er det ingen likheter mellom lucuma og mulberries, ser du? ;)
                                      


                Sånn, det var dagens pirkearbeid, haha! Ha en alldeles nydelig dag!

Stikkord:
Follow on Bloglovin

10 smil :)

silli26

30.03.2010 kl.06:45

Sjokolade er digg ;)
Aldri smakt rå sjokolade faktisk.

Veronica

30.03.2010 kl.07:34

Første jeg tenkte var at kanskje det var to ulike navn for samme, me ndet var det jo ikke... utrolig mange timer som har mange forskjellige navn etter hvilket land du er i, f eks har jeg funnet ut i min jakt på god kinesisk hjemmelaget mat at visse ingredienser fikk ett engelsk navn i Storbritannia og dermed Europa, og et helt annet av kinesere som flyttet til USA. Og for å gjøre det enda morsommere så er gjerne det andre navnet noe helt annet i motsatt land og.... så viktig å vite hvilket språk man skal oversette fra og, tydeligvis..

litt irritabelt når slike sider ikke kan ha en solid innholdfortegnelse, mye som har fristet meg enkelte steder, både norske og andre sider, men de skriver så dårlig hva som er inni, så da kan det være. Jeg må vite så jeg ikke bestiller noe heelt skuffende! Ikke alle økologiske/osv produkter som faktisk har et like bra innhold heller, så butikkene gjør det jo vanskelig for seg selv ved å ikke "bevise" at dette faktisk er gode varer!

Anette

30.03.2010 kl.10:47

Så merkelig :P Men vil tro det er en skrivefeil på funkyraw, det som virker mest sannsynlig ihevrtfall!

kuraikyo

30.03.2010 kl.11:26

oi! så rart! det er dårlig da :o

sv: ahha! takk! :D

Mjuuugly

30.03.2010 kl.18:34

Anette: Ja, du har nok helt rett i det, men syns i grunnen ikke sånne feil bør skje. Tenk om noen ikke tåler mulberries?

Silje Silje

30.03.2010 kl.20:17

Alle dager, har du sagt fra til funkyraw eller?

Mjuuugly

30.03.2010 kl.20:48

Silje Silje: DONE :)

Anette

31.03.2010 kl.12:29

Nei sånne feil bør absolutt ikke skje! Bra du har sagt fra :))

Mjuuugly

31.03.2010 kl.16:47

Anette: Ja, fikk mail om at de skulle ordne det så ;)

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits