Tilbake til hovedside

Styr unna denne...

Siden jeg er i gang med disse "free samples" fra Iherb, må jeg bare ta med denne også. Fikk denne prøven i høst og var veldig forventningsfull. På nettsiden står det mye positivt både om produktet og i kommentarene. Produktet inneholder dog. også veldig mye superfoods, for all del, men det skal da ikke smake død og fordervelse av den grunn!

Les gjerne alle de fine ordene HER.

Best tasting? I don't think so...
 

Jeg jobbet hardt med tre slurker, mer fikk jeg rett og slett ikke ned. På nære nippen til å kaste opp! Vet ikke hva det er som smaker så grusomt, men det er bare ekkelt. Er det likevel noen der ute som har gode erfaringer med dette så vil jeg veldig gjerne høre fra dere :)

Stikkord:
Follow on Bloglovin

10 smil :)

sil3nt

18.03.2010 kl.22:45

Har du noe å anbefale for søvnproblemer, kanskje? :)

Anette

18.03.2010 kl.23:58

Nå har jeg forresten prøvd gojibær, men det falt desverre ikke i smak :( Godt jeg bare bestilte en liten prøve på 75 g xD Tror jeg skal prøve meg på mulberries isteden, har du smak det?

Mjuuugly

19.03.2010 kl.00:01

Anette: Nei, er egentlig ikke noe fan av tørket frukt, men prøv goji med cashewnøtter. NAM!
Sv: Takk, jeg håper da også det...;) om jeg bare får pellet meg i seng snart..ikke greit å være nattedyr.

Anette: Hvis du mixer goji med cashew som mjuuugly sier+mulberries som du tenker å prøve deg på, blir det perfekt=D sunn snacks som gir stabilt blodsukker, namnam=)

Maria Magdalena

19.03.2010 kl.01:36

Fin blogg! :)

Jeg har også ME, og blogger om sykdommen.

Lykke til videre og god bedring! :)

Anette

19.03.2010 kl.08:26

Da får jeg prøve med cashew og mulberries, takk for tips :D

Ninian

19.03.2010 kl.11:36

sil3nt: Yoga og Tart Cherry fra Pure Planet (fås på helsekost, du kan google det) er en genial kombinasjon for søvnproblemer! =) Og selvsagt et kjernesunt kosthold! =)

XtraSpenst

19.03.2010 kl.12:04

Ihhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaa, stikker bare innom for å ønske deg en fantastisk Fredag :0) Tadamdadideliduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :D
Sv: Åå,men jeg synes det høres godt ut jeg, den iskaffen smaker jo også mye kaffe egentlig, kanskje jeg faktisk begynner og få sansen for kaffesmak..hadde jeg aldri trodd skulle skje:) (ikke at det er noe å lage smiley for men..) Jeg får prøve meg frem litt..

Takk for tilbakemelding uanset:D

og goood helg! nå må jeg være fornuftig..hehe.

Veronica

21.03.2010 kl.16:43

Hørt om konseptet supersmaker? Da opplever man visse matvarer som bitrere enn andre. Så har man da normalsmakere, og "ikke-smaker" som da har færre smaksløker igjen. Hvis du er en "supersmaker" og de som skryter er en "ikke-smaker" så kan dere ha helt forskjellige meninger.

Send meg ei liste over innhold så kan jeg se om det er noe der som er nevnt på slike lister! Er mange linker ute om temaet, men det er en ganske "ny" vitenskap, så man blir ikke helt enige hva "supersmakere flest" reagerer på. Grønnsaker som rosenkål og gulrot blir ofte nevnt, jeg HATER gulrot og takler ikke ihjelkokte engang... som alle sier ikke smaker noe.. .men rosenkål? JA TAKK MASSEVIS. Så det virker som det er noen som kanskje reagerer mer på andre ting, eller man rett og slett hater f eks rosenkål fordi det er rosenkål, og ikke pga smaken?

Jeg har det travelt nå, men måtte titte litt på bloggen din, mye her jeg får lyst på! Og da slo det meg at kanskje det kan være grunnen til at du synes den er ekkel..

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits