Tilbake til hovedside

Månedsoppdateringer med tilbakeblikk...

Jeg har grublet over om jeg skal lage en månedsoppdatering med tilbakeblikk for måneden som var. Rett og slett for å bli bevisst over endringene jeg gjør, for å ha orden og kanskje også det vil gi en god pekepinn på hva jeg gjør rett og galt. Bli mer bevisst ovenfor endringene jeg gjør, rett og slett. Nå har jeg da bestemt meg for at jeg skal lage en månedsoppdatering hver måned med et lite tilbakeblikk over måneden som var.

Jeg har tjuvstartet. I januar begynte jeg å skrive ned endringer og notater som var verdt å merke seg. Det samme gjorde jeg for februar og har nå også et par punkter for mars. Alt må tas gradvis og ved å skrive ned de nye innføringene er det lettere å holde rede på det. Hvordan dette vil bli fremover vet jeg ikke, men nå som det er såpass mye "nytt" er det hvertfall greit med denne oppdateringen.

H u s k ; baktanken med denne bloggen er jo nettopp at jeg deler mine tips og triks, samtidig som jeg prøver å finne den riktige veien ut av ME. Da må man tørre å prøve, feile litt og lykkes masse! :D 

                       

Stikkord:
Follow on Bloglovin

2 smil :)

Månedsoppdateringer har jeg også tenkt på, ser at noen har det og det ser så oversiktlig og greit ut. Bloggen fungerer jo som en slags dagbok :)

Jeg venter faktisk på stevia vanilla cream fra iherb, så skal ikke se bort ifra at jeg prøver det også i brusen;)

Silje Silje

11.03.2010 kl.09:52

Månedsoppsummeringer er en bra ting synes jeg.

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits