Tilbake til hovedside

pH-mirakelet er i hus

Ok, min kjære har virkelig fått sansen for å tilfredstille mine materialistiske behov ved å mate meg med bøker! Misforstå meg rett, det gjør ikke meg noe det altså! Dette var en av altså tre bøker jeg ønsket meg, nå har jeg alle.

pH-mirakelet 
   
Av Robert O. Young og Shelley Redford Young

pH-mirakelet virker som en utrolig interessant bok. Den tar for seg syre-basebalansen i kroppen. Ubalanse i syre-basebalansen kan nemlig være årsaken til veldig mange livsstilsskydommer som bla. lavt energinivå, smerter i muskler og ledd, drålig fordøyelse og overvekt. Mange som har lagt om kostholdet med basiske og lett syreholdige matvarer, opplever en merkant bedring i kroppen. Ved å følge bokas kostholdprogram mener forfatteren at man kan balansere kroppskjemien, normalisere fordøyelsen og bli kvitt skadelige bakterier som trives i kroppen. Boka er på norsk, helt topp for meg! Det er ikke vanskelig å finne informasjon om pH-balansen, et raskt søk på google vil gi deg enormt med lesestoff. 
                                                                                                                 
Tror jeg skal spare denne boka til påska, for så og forhåpentligvis ta den med ut i solveggen. Lenge leve forhåpninger! 

Stikkord:
Follow on Bloglovin

4 smil :)

Mye interessant lesing i denne boka! Jeg har kommet godt i gang og sluker (nesten) hvert ord;) Litt mye detaljert info,særlig i starten, men det må vel til for å forstå det han kommer til senere..

Ninian

11.03.2010 kl.11:21

Spennende! Setter denne på lista mi! ;D

Agnete Foss

24.02.2011 kl.16:58

Hei!

Så bra at du har den allerede!

God lesing, gled deg!! Jeg ble helt oppslukt og leste den også på ferie:=)

Mjuuugly

24.02.2011 kl.19:02

Agnete Foss: Ja :)

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits