Tilbake til hovedside

Alternativ brus!

Unngår du brus pga. det høye sukkerinnholdet? Unngår du også sukkerfri brus pga. kunstige tilsetningsstoffer og skadelig aspartam? Da har jeg et tips til deg, lag din egen brus, med akkurat det du vil!Appelsinbrus:
♦ Ferskpresset juice av en appelsin (hadde jeg hatt to hadde jeg tatt det!)
♦ Farris Bris naturell
♦ Isbiter
♦ Sugerør
(Du kan selvfølgelig bruke vanlig Farris, annen frukt og juice fra kartong også)
Press appelsinen, hell over i glass, tilsett Farris og isbiter, smak. Jo mindre kullsyresmak du vil ha, jo mer juice tar du oppi eller mindre farris.

Sugerør brukes for å beskytte tennene mot syreangrep som dere vet ofte forekommer av hyppig inntak av spesielt sitrusfrukter, frukt, brus og kaffe!For meg som nå er på sukkeravvenning var denne ypperlig! Jeg hadde lyst på brus og denne som er uten sukker OG kunstig søtning kommer til å bli brukt mye her fremover, absolutt! Ikke bare er denne uten sukker og kunstig søtning, men den er også proppet av vitamin C og vil du ha enda mer vitamin C presser du litt sitron også! Velbekomme ;)

Stikkord:
Follow on Bloglovin

12 smil :)

Ninian

06.03.2010 kl.22:14

Jeg ELSKER "brus" (Bris+Juice, har du tenkt på den eller? ;D) Jeg pleier å variere med andre juicer som tranebær/blåbær/krekling, med 50% Bris, 25% appelsinjuice og 25% av en av disse (de er litt for sure alene..) Det er NICE!! =D

tinekatrine

07.03.2010 kl.00:51

jeg prøvde å tipse mamma om dette siden hun prøver å legge om kostholdet sitt. "jeg liker ikke farris" var kommentaren hennes da. haha, tror jeg må ta saken i egne hender og lage det til henne og tvinge hun til å smake :)

Vingmyr

07.03.2010 kl.11:08

NAM! Er så godt og enkelt, også kan man lage akkurat den smaken man har lyst på selv :-)
PS. Jeg har samme sitruspressen som deg. Den er bare helt genial :-)

Amfitriti

07.03.2010 kl.12:29

Nok et fab tips:-) Skal teste dette på ungene neste godteri-dag (lørdag only hos oss)

Silje Silje

07.03.2010 kl.13:44

Sånn hadde jeg dilla på en periode husker jeg, NAM!
jeg tror jeg må skaffe meg en sitruspresse siden juicemaskinen ikke er helt som den skal være...jeg vil også ha "brus" :D

Heidi

07.03.2010 kl.14:45

Hei:) Har lest bloggen din i knapt en uke nå, men du skriver om så utrolig mye bra, og jeg kommer absolutt til å fortsette å lese den fremover! Jeg er også opptatt av kosthold og helse, og har plukket opp mange gode tips fra innleggene dine:)

jeg ser du kjøper en del av de samme som jeg, og lurte på om du også har erfaring med supergreens? ikke så mange som har hørt om dette, men det er et kosttilskudd som består av 45 ulike grønnsaker/planter. Det nøytraliserer syre og justerer pH-balansen i blod og vev tilbake til den ideelle, mer basiske tilstanden.

Mjuuugly

07.03.2010 kl.17:07

Heidi: Heisann! Veldig hyggelig med tilbakemelding fra deg og det er ingenting som gleder meg mer enn trofaste lesere!

Jeg har ingen erfaring med supergreens fordi jeg har valgt å lage min egen "sugergreens". Jeg bruker mer av det vanlig supergreens har litt lite av (etter min smak), men så mister jeg også alt av det supergreens inneholder i liten mengde.

Jeg vet at supergreens funker og de som bruker dette er veldig fornøyd, så du må ikke være i tvil om du skal prøve det, virkelig verdt et forsøk. Der har du alt i ett, og vil du spare penger - bestill fra nett.

Ønsker deg en fin søndag, ellers er det bare å spørre og jeg svarer så godt jeg kan!
sv:takk for tips!! ble ferskpresset appelsinjuice fra butikken idag istedet,ikke helt det samme men det duger på slakke søndager :)

Madelen

10.03.2010 kl.12:03

Ah, dette må jeg prøve!! :D

Veronica

22.03.2010 kl.12:51

Fristende! Men jeg liker å unngå kullsyre pga magen og syre pga halsbrann, så jeg drikker kald te om dagen..

Koker først litt vann, lar teen stå litt, og så heller jeg dette opp i et stort glass med et hav av isbiter i. Lag teen veldig sterk, 2-3 poser per 2 desiliter vann eller noe sånt, for isbitene smelter jo og vanner ut teen. Så er den veldig sterk med engang, så vil den jo vannes ut og bare blir bedre og bedre, og ikke mindre og mindre smakløs! Egentlig litt sært å drikke vanilje og jordbær-te kald, men det ble godt etterhvert det også! :)

Mjuuugly

22.03.2010 kl.15:05

Veronica: Ice tea med andre ord? Bare uten sukker og drit! ;) Er jo ikke sært det, er jo en veldig vanlig drikke (bare med masse annet tilsatt da!).

Kan godt forstå du unngår kullsyre om du sliter med halsbrann. Kullsyre er vell noe av det verste man kan få i seg hvis man vil unngå halsbrannen.

Men det er et veldig fint alternativ til brus og sukkerfri brus, hvis man har lyst på=)

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits