Tilbake til hovedside

Dyrevennlige sider!

Jeg har et par linker jeg vil dele med dere og jeg håper de kan være til hjelp (og inspirasjon) for dere til å velge dyrevennlige produkter framfor dyretestet! Ta en titt og sjekk ut dine produkter!

Dyretesting.no:
Ved å trykke på linken over kommer dere direkte inn på dyrevernalliansens grønne liste over produkter som er mer eller mindre trygge når det kommer til dyretesting. Det er også en rød liste som inneholder veldig mange kjente merker, som loreal, redken, zalo, biotherm, dior, lancome + m.m! Tallene bak produktet gir en mer spsifisert oversikt over hvordan merkene ligger an. Dette er en norsk side som tar for seg typiske "norske" merker.

CaringCostumer.com:
Denne bruker jeg mest. Her er en stooor oversikt over utrolig mange produkter og firmaer som både tester og ikke tester på dyr. Det er denne listen dyretesting.no følger når det står "*" bak navnet på produktet. Jeg føler meg rimelig trygg på at denne siden er hvertfall en av de beste sidene man kan sjekke produkter på. Dette er en utenlandsk side og har derfor veldig mye forskjellige merker som dyretesting.no ikke tar for seg. Handler man fra utenlandske sider er denne listen spesielt bra å følge da utvalget er mye større.

HildeChristinasBlogg:
Jada, en toppblogger! Jeg liker derimot veldig godt at hun på eget intiativ sender masse mail til firmaer for å finne ut hva slags merker som er trygge, altså verken produktene eller ingrediensene de bruker er dyretestet. Med dette har hun laget sin egen grønne og røde liste. Dyrevennlige blogger har hun også, der hun prøver å engasjere andre bloggere til å være mer dyrevennlige.

                 

Stikkord:
Follow on Bloglovin

2 smil :)

Husmora :-)

04.03.2010 kl.21:59

Åå nei! Jeg klarer meg jo ikke uten dior lotion min..... Ja jeg vet det hørtes ekkelt ut, men den er så god... Hehe.

tinekatrine

07.03.2010 kl.00:54

det er litt komiskt hvor mange som sier at de er imot dyretesting, men samtidig handler masse sminke og produkter som er dyretestet.

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits