Tilbake til hovedside

Bøker på vei :)

Bestilte noen kjempebillige bøker på cdon.com og nå gleder jeg meg til de kommer i posten. Jeg har bursdag om et par uker og da ønsker jeg meg litt dyrere bøker, men inntil den tid var det moro med supersalg på nettet!

Super-MAT

Har ikke de store forventningene til denne boka, men regner med jeg kanskje kan lære litt nytt og nyttig om den vanilge "norske" supermaten. Den var superbillig, 69,-. Her kan du lese mer om den.

Yoga - øvelser for inspirasjon og velvære

Har alltid ønsket å lære meg litt yoga og har en periode også meditert litt. Jeg håper denne boken vil lære meg litt yoga og gi meg inspirasjon til å gjøre dette daglig. Kjempebillig, 39,-. Les mer her.

Sunn og sterk RYGG

Denne boka er nok egentlig ganske viktig for meg. Jeg har dårlig rygg i "genene" og sliter med vond rygg og nakke/skuldersmerter. Dette kommer nok av kombinasjonen ME og det stillesittende livet jeg lever. Da jeg trente aktivt, mye, hadde jeg aldri vondt i ryggen. Aldri! Jeg håper denne boka kan hjelpe meg å bygge opp ryggen med øvelser jeg kan gjøre hjemme, forsiktig og i mitt tempo. Billig denne også, 49,-. Les mer her.

Bildene er tatt fra cdon.com
Stikkord:
Follow on Bloglovin

5 smil :)

Sv: Jeg antar du er litt unnskyldt siden du har ME, det fører til litt ekstra trøtthet i perioder kan jeg tenke meg!? alltid spennende med nye helsebøker;)

Silje

11.02.2010 kl.21:16

Uff, ryggen er et kapittel for seg selv. Har hatt nakke rygg problemer helt siden jeg var 12 år og vært mye plaget. Vår "aktive" livsstil gjør det ikke akkurat bedre nei 8-) Hjelper å gjøre litt øvelser på gulvet, og svømming syns jeg hjelper. Og strekke seg i alle vinkler og retninger.

Silje

11.02.2010 kl.21:42

Altså, jeg er ikke akkurat den som trer inn på Pirbadet med svømmebriller og speedobadedrakt jeg heller *ler* Det går i boblebad og badstu og de varme bassengene. Svømmer rolig et par lengder, kuler'n en stund i boblene, gjør øvelser i vannet, svømmer en runde igjen, ser på folk, og bare nyter å være i vannet. Er i bassenget i ca 30-40 min. Elsker (varme) basseng!

Amfitriti

11.02.2010 kl.23:35

Alltid gøy med nye bøker, jeg bestilte noen selv på mandag, en roman, en rawfood bok som heter skinny bitch og the green smoothie diet:) Og kjøpt yoga bok idag...

Uff, håper du finner ryggøvelser som virker, det er så slitsomt å ha trøbbel med ryggen:(

Ninian

12.02.2010 kl.15:11

Heldig med de ja! Jeg ønsker bare at noske forlag skal få ut finger'n og oversette resten av Kjernesunn-bøkene, helst før jeg kapitulerer og kjøper dem på dansk. Joda, jeg kan lese dansk, men jeg liker å ha alle bøkene i en serie på samme språk.. (Som å ha alle Harry Potter-bøkene på engelsk.) =) Kos deg med bøkene!

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits