Tilbake til hovedside

USDA - organic

Du har kanskje sett noen produkter være merket med "USDA-organic"? Du har kanskje tenkt at det har noe med økologiske dyrkede ingredienser, men hva betyr egentlig dette merket?


Produkter med dette merket: skal inneholde minst 95% økologiske ingredienser produsert uten syntetisk gjødsel og sprøytemiddel, og de skal være dyrket på bærekraftig og økovennlige metoder. USDA tillater 5% syntetiske ingredienser eller ingredienser som ikke finnes i økologisk form, som salt og vann.

USDA produkter inneholder ikke: genetisk modifiserte organismer (GMO), syntetiske farger og dufter. Produktene skal være uten ingredienser som kommer fra hogst av sjeldne planter og trær, og være uten nanoteknologi.

Ikke noe lureri: Statlige inspektører i USA undersøker frølagring, økologisk fremstillingsmetoder og konserveringsmidler for å bekrefte at produktet er økologisk. Produkter som selges med økologisk etikett uten å være produsert i tråd med USDA's nasjonale krav for økologisk standard kan belage seg på en bot opptil $11 000.

                         Med andre ord, se etter dette merket de gangene du har muligheten! 

Stikkord:
Follow on Bloglovin

2 smil :)

M and Dee

01.02.2010 kl.10:15

Smart - da vet vi det ;)

Always and foreover - M and Dee

NN

01.02.2010 kl.12:24

Hei!

Ramla tilfeldigvis inn på bloggen din. Har ikke lest så mye her, men ser du har ME og er opptatt av kosthold. Et 3 ukers opphold på Hippocrates Health Institute kan anbefales på det sterkeste!

Det koster mange penger å dra dit, men du vil komme hjem igjen med så mye energi og bedre helse, at det er SÅ verdt det. Vet om flere som har blitt bra etter et opphold der. Kan ikke få skrytt nok av den plassen. Hippocrates er et raw food senter. Du vil lære så mye interessant og nyttig.

Hva som er rett og riktig kosthold er det jo så mange meninger om, men om en tenker på det, så er det jo ikke så rart om kroppen setter pris på økologiske friske rå grønnsaker og spirer... Det er jo det som kommer rett fra naturen og som det kanskje i utgangspunktet var meninga at vi skulle spise?! I dag bombaderes jo kroppene våres med kjemikaler fra både det ene og det andre. Landbruket bruker haugevis av sprøytemidler, fisken er full av kvikksølv pga forurensinger i havet, hudkremene er fulle av stoffer som påvirker hormonene, matvarer er fulle av E-stoffer som kroppen ikke kjenner igjen, kjøtt inneholder antibiotika og andre midler som gies dyrene for at de skal holde seg friske og vokse raskest mulig, og dette blir jo igjen i kjøttet og går dermed til oss som spiser det - det kan bli mye for kroppen vår å ta seg av!

Hvis du bestemmer deg for å dra til Hippocrates, gå for hele programmet - altså 3 uker - da får du garantert resultater. Følg programmet til punkt og prikke og nyt hvordan kroppen sakte men sikkert får mer og mer energi. Men vær forberedt på at det tar tid. Og at du kommer til å gå igjennom noen skikkelige detoxrunder. Kanskje vil du ikke merke så store forandringer før i slutten av den siste uka, men forbedringene kommer - til det fulle! Gled deg ;)

Oj, dette ble langt... men LYKKE TIL og god bedring! :) Håper du snart blir bra igjen, uavhengig av hva du finner på å gjøre :)

www.hippocratesinst.org

Skriv gjerne en kommentarKategorier

Instagram

hits